{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Staugaards Alkaios 2004

4.766 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

*Emma Jensen Skov*
Kvinde | 27 år | Oprettet: 12. dec 2010


Dansk Varmblod Staugaards Alkaios

Fødselsår:
2004
Højde:
Maj 2013: 171 cm.
Perfekt højde til mig, da jeg selv måler 168 cm.
Temperament
Han er meget rolig og tager de fleste ting i stiv arm. Han er meget kontaktsøgende, men kan godt være reserveret over for mennesker han ikke kender, da han er en hest der knytter sig utroligt meget til sin rytter. Han er bestemt, men har et hjerte af de pureste guld. Han kunne ikke drømme om at gøre en flue fortræd

Han er 100% trafiksikker og er hverken bange for busser eller lastbiler, traktor osv., men hunde er dog ikke hans stærkeste side....

Gangarter
Skridt: Middel - Lidt kort, men når han bliver varm, træder han godt over sig.

Trav: Over middel - Rummelig trav med et godt løft og fin bagbens aktion.

Galop: Over middel - Han mangler stadigvæk lidt rummelighed og styrke, men når det kommer bliver hans galop fantastisk!

Alt i alt nogle rigtig fine gangarter. Ikke den størst gående hest, men han kan sagtens flytte fusserne og komme godt af jorden og få et super flot løft.
Stævner
24/10 2015: Rosenhavens Hestepension:
LA1 B-bane: 66,13% - 1.plads.
LA1 B-bane: 65,80% - 2.plads.

Kommentar: Vores første stævne sammen. Det gik over al forventning! Han var super sød og helt cool. Vi blev placeret som både nr. 1 og 2 i samme klasse. Begge programmer var rigtig fine, men selvfølgelig var der plads til forbedringer, men det vigtigste var, at han var med mig hele vejen rundt. Kunne ikke have ønsket en bedre debut!


8/10 2016: Rosenhavens Hestepension
LA1 B-bane: 74,69% - 2. plads.
LA1 B-bane: 71,09% - 1. uplaceret (nr. 3 ud af 6)

Dommerens kommentar: Rigtig dejlig hest - med masser af potentiale!

Min kommentar: Vores kun andet stævne sammen, og det gik endnu engang over alt forventning! Han var med mig hele vejen rundt og var super cool og tog endnu engang alt i stiv arm. Vi red mod en på en pony, der rider mange stævner og som vandt klassen med 76,00%, så jeg er super stolt over vores procenter og præstation! Men det vigtigste er, at vi kunne køre ham både ud og hjem igen i traileren og det er en kæmpe sejr, da vi har haft problemer med at læsse ham! Dette er forhåbentlig startskuddet til, at vi kan komme ud til de lidt større klubber og starte, da dette var nede, hvor vi rider om vinteren, og hvor vi kunne gå ned og hjem, hvis vi ikke kunne få læsset ham.

13/11 2016: Skovly Rideklub
LA2 A-bane: 63,534% - nr. 6 ud af 10.
LA2 A-bane: 65,000% - nr. 6 ud af 10.

Min kommentar: Vores allerførste stævne udenbys, da vi har haft problemer med trailerlæsningen, og det gik over alt forventning! Han var bare super cool og tog alt i stiv arm, og gik bare rundt som om han altid havde været vant til at gå der! Det samme var gældende for traileren!
Vi blev placeret som nr. 6 (3. uplaceret) i begge klasser og jeg er en meget stolt rytter! Jeg red lidt forsigtigt, men der var ingen store fejl og han var med mig hele vejen rundt og var bare super sød! Vi skal bare have noget mere stævneerfaring (mest rytteren) og så skal vi nok få hevet nogle placeringer hjem - det er jeg sikker på!


18/3 2017: Millinge Rideklub (MILK)
LA2 A-bane: 67,068% - 1. uplaceret (nr. 4 ud af 10).
LA3 A-bane (debut): 67,931% - 2. plads.

Dommerkommentar: Rigtig dejlig hest!

Min kommentar: Vores kun andet udenbys stævne gik endnu en gang over al forventning! Vi havde to rigtig gode ture, hvor han var fuldstændig med mig hele vejen rundt. Vi hev endda en 2. plads hjem i vores debut i LA3A med 67,931% og en 1. uplaceret i LA2A med 67,068%. Jeg er simpelthen så stolt af den hest! Endnu engang to han bare de nye omgivelser og turen i trailer i stiv arm! Ser allerede frem til det næste stævne med denne fantastiske hest!


29/4 2017: Allerupgård Rideklub (AGR)
LA2 A-bane: 66,034% - nr. 9 ud af 17.

Min kommentar: Vores første udendørsstævne i år! Vi havde en super fin tur uden nogle store fejl og i et rigtig stærkt felt af garvede konkurrenceryttere. Han var endnu en gang super sød og cool at have med i byen, så jeg er mere en godt tilfreds med resultatet, da jeg red med store smerter i ryggen pga. et forkert tag jeg havde lavet ugen forinden.


7/5 2017: Skovly Rideklub (SKOR)
LA3 A-bane: 63,793% - nr. 8 ud af 8.

Min kommentar: Vores hidtil dårligste stævne, da vi havde haft en rigtig dårlig oplevelse dagen forinden, hvor han havde stejlet til træning, da han blev bange for et hold af cykelryttere, der kom farende forbi hegnet, og som vi ikke kan se pga. den tætte bevoksning, hvorefter vi ender nede i hegnet, hvorefter han river hegnet ned, og jeg røg af, da han blev skræmt. Angsten sad derfor i kroppen hos os begge to i dag, hvilket blev afspejlet i programmet og resulterede også i en fejlridning - havde jeg ikke lavet den fejlridning, så havde vi fået over 66%. Jeg valgte derfor også at afmelde vores debut i LA4A, da jeg havde gennemført LA3'en og havde smerter efter mit fald dagen forinden, og derfor ikke lige havde hverken modet eller lysten til at ride et nyt program...


17/9 2017: Årslev/Sdr. Nærå Rideklub (ÅSNR)
LA4A: 62,06% - nr. 4 ud af 5.
LA4A: 62,65% - nr. 2 ud af 3.

Min kommentar: Vores første stævne i næsten 4 måneder pga. en dårlig periode med problemer med trailerlæsningen. Vi havde debut i LA4A og jeg er rigtig godt tilfreds med ham på trods af nogle små rutinefejl. Han var meget opmærksom på de mange ting, der foregik omkring ham, men var som altid ellers rigtig sød og ukompliceret at have med i byen. Dommeren dømte rimeligt lavt her i de sidste tre klasser, så det kan selvfølgelig diskuteres, men alt i alt så var det en rigtig fin debut med plads til nogle små forbedringer hist og her! Men hey øvelse gør meste og vi skal bare noget mere afsted og starter igen! :-)


7/10 2017: Østerby Sports Rideklub (ØBR)
LA2A: 65,000% - nr. 4 ud af 9.
LA3A: 65,680 - 3. plads ud af 9.

Min kommentar: Endnu et rigtig fint stævne på trods af et rigtig møgvejr! Han var endnu en gang rigtig sød at have med i byen. Desværre blev han kørt ret meget op pga. nogle meget farlige høns lige inden vi skulle på banen, hvilket påvirkede ham en del... Der indløb dog ingen fejl og han løb ikke fra mig, men han stivede sig desværre lidt - han var ellers så fin på opvarmningen... men sådan er det jo nogle gange. Jeg er dog stadigvæk rigtig godt tilfreds med ham! :-)

19/11 2017: Skovly Rideklub (SKOR)
LA4A: 63,382% - nr. 7 ud af 8.
LA4A: 61,765% - nr. 8 ud af 8.

Min kommentar: Ikke de bedste ture vi har haft. Han var desværre meget frisk pga. det kolde vejr, hvilket gjorde, at han spændte end del op og stivede sig, hvilket gjorde ham lidt kantet. Han var dog endnu en gang totalt ukompliceret at have med i byen, og kiggede ikke på noget som helst. Og selvom procenterne kunne have været bedre, så er jeg stadigvæk rigtig stolt af den hest, da vi selv kunne læsse ham denne gang og endda, mens det var mørkt, da vores første klasse startede 07.30! Han gik lige op i traileren og blev stående, så jeg nemt kunne få lukket bommen stille og roligt bag ham.
Nu holder vi en lille stævnepause her over vinteren, og så træner vi stærkt videre indtil foråret, hvor vi starter op med stævnerne igen, og hvor forhåbentlig får den længe ventede debut i M-klasserne.

23/9 2018: Skovly Rideklub (SKOR)
LA4A: 61,176% - nr. 9 ud af 9.
LA5A: 62,000% - nr. 4 ud af 5.

Min kommentar: Vores første stævne i knap 10 måneder, først pga. en skade i foråret, og dernæst udbrud af herpesvirus. Vi havde i dag debut i LA5, og han var igen igen en sand kammerat at have med.
Han gik to super fine og fejlfrie programmer, hvor han bare var med mig hele vejen rundt. Desværre bar bedømmelserne og derved procenterne præg af en dommer, der bestemt ikke lagde skjul på, at Alkaios ikke lige var en hest for vedkommende... Så jeg kunne sådan set gøre hvad som helst, men ligemeget hvad, så ville vedkommende dømme os ned, fordi vedkommende ikke brød sig om min hest..
Jeg er dog super godt tilfreds, da han efter min mening har vundet. Synes bare det er ærgerligt, at nogle gode ture skal ødelægges af en lidt træls dommer, der desværre ikke kan adskille sin subjektivitet og dermed afholde sig fra at være objektiv.

13/10 2018: Svendborg Rideklub (SVR)
LA5A (sløjfeklasse): 60,833% + roset.
LA5A (sløjfeklasse): 61,333% + roset.

Min kommentar: Endnu et vellykket stævne. Alkaios og jeg var til start i Svendborg Rideklub i 2x LA5A i en sløjfeklasse - mest for at få lidt mere træning inden vores MB0-debut næste måned. Han var endnu en gang super godt gående, dog lidt mere kiggende i dag, men ellers lige så fin som sidste stævne. Desværre var det samme dommer, der dømte i dag som sidste gang.. så mine chancer for at få en højere procent var desværre lille, da hun jo som sagt ikke bryder sig om Alkaios. Dette var desværre også tilfældet igen... Men dog fik jeg puttet lidt mere positivitet i hende enkelte steder, men dette var desværre ikke nok til en fair bedømmelse..
Jeg er selv tilfreds med mine to ridt, da jeg ikke føler, at vi kunne have gjort noget bedre, men kommer dommerens mening til kende i bedømmelserne..

11/11 2018: Skovly Rideklub (SKOR)
LA5A: 61,667% - nr. 4 ud af 4.
LA5A: 62,333% - nr. 5 ud af 5.

27/4 2019: Skovly Rideklub (SKOR)
LA4A: 66,324% - nr. 6 ud af 12.

Kommentar: Vores første stævnestart i knap 6 måneder. Det gik rigtig fint på trods af nogle knapt så gode forhold pga. oversvømmelse i begge ridehusene inklusiv på opvarmningen. Det betød desværre, at banerne var afkortet pga. vand, der var indsat pumper, og påkørt fleece på banenerne - dette gjorde opvarmningsforholdene dårligere, da opvarmningen var afkortet 1/3, så vi red rigtig tæt, og det samme var gældende på den store bane.
Jeg er dog rigtig godt tilfreds med vores program og procenter, når man tænker på forholdene. Jeg kan også mærke, at det har hjulpet at få en ny underviser, der har kunne sætte nogle nye øjne på os.
Stamtavle
Dansk Varmblod brandmærket v. baglår 899

F: Akinos DVE 659 ELITEHINGST.
FF: Alcatraz DE321210010985 DEU Holst.
FM: Thermik DE321210170781 DEU Holst.

M: Samsara RDH 4331
MF: Sanrace DH 466
MM: Menuet BRDH 2516 BRONZEMEDALJEHOPPE
MMF: Aleksander DLE 492 ELITEHINGST

Køn
En meget køn brun vallak med en lille blis og 3 sokker. Han har en helt igennem fantastisk og speciel udstråling som altid kommenteres af folk, når de ser ham. Der er noget "her kommer jeg" over ham - han er en rigtig charmør.
Bemærkninger
Da min pony Van-lear blev aflivet i marts 2010 gik jagten ind på en ny hest, som forhåbentlig skulle blive min nye stjerne. Efter tre måneder og tre hesteprøvninger, fandt jeg Alkaios i daglig tale Kai på nettet. Vi tog op for at prøve ham, og da jeg trådte ind i stalden så jeg den kønneste hest jeg længe havde set. Jeg var solgt og det var kærlighed ved første blik! Vi prøvede ham endnu en gang og den 11. juni 2010 kom han hjem til mig og gik igennem handelsundersøgelsen uden nogen anmærkninger. Jeg er enormt glad for ham og håber på at få mange flere dejlige år sammen med min drømmehest.

Det sidste år vi gennemgået en kæmpe udvikling og den fortsætter endnu!

Lige nu rider vi MB-klasserne (MB0-MB2), samt nogle af de første øvelser fra MA-klasserne til træning. Målet er, at vi skal ud på stævnebanerne og først starte LA-klasserne og senere hen forhåbentlig også nogle af MB-klasserne, da ingen af os har så meget stævneerfaring endnu :-)

Han er min bedste ven og jeg elsker ham mere end noget andet og han forbliver min indtil den dag han skal op på de evige græsmarker. Det bliver den værste dag i mit liv den dag, hvor denne fantastiske hest forlader mig! Han har lært mig så meget og vi har gennemgået en kæmpe udvikling! Vi er gået fra LC-niveau, ja nærmest ingenting til MB-/MA-niveau, og jeg er så stolt over vores udvikling. Han er den største kammerat og støtte man kan have. Han er der altid for en, også selvom vi har haft vores op og nedture, der dog har været med til at gøre vores bånd endnu stærkere. Tror aldrig jeg har elsket en hest på denne måde før som jeg elsker ham!

Staugaards Alkaios.
"På ryggen af dig er jeg verdens lykkeligste pige!"
Kommentér på:
Dansk Varmblod Staugaards Alkaios
Annonce