{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race COCO'S NEW IMAGE~Soulmate [Himmelhest] 1993

6.710 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Line
Kvinde | 28 år | Oprettet: 8. jan 2012


Anden særlig race COCO'S NEW IMAGE~Soulmate

Fødselsår:
1993
Højde:
157 cm i stang. En utroligt god højde for mig, da jeg ikke er specielt høj :-)

Underlag: 17''
Grime: Cob
Gamacher: Full
Temperament
Det kan skifte utroligt meget!
Coco, som en hver anden hest, kan få sine dårlige dage, hvor han enten er luddoven, eller er en kylling i største grad!
Men for det meste er han bare den nysgerrige, lille, charmetrold, som altid skal rundt og tjekke ting ud, lige fra folk der SMS'er, til de spande med lort, der står i hjørnerne på banen :-) ?
Gangarter
Skridt, trav, galop.

Skridten er både laaang og hurtig, men hvis han har en dovne dag, så går det kort og langsomt for sig.
Traven er nok ligesom skridten. Har man en pisk med, kan der dog hurtigt komme put under fejemøget, uden at man overhovedet behøver bruge den.. Skøre unge ?
Galopen, er som de to andre, også en gangart der kommer an på hans humør. Er han superduper glad, så går det bare stærkt! Er han derimod doooven, så skal du ikke regne med at han da bare gider galopere over 1 meter..
Stævner
I år 2011 vandt mig og Coco's New Image, pokalen for mest vindende par i Dressur! :-)

Mig og Coco's stævner:
OBS: Coco er en dressurhest, og bliver ikke brugt til springundervisning, derfor er det kun dressur, vi stiller op i. *for det meste

D. 29/8 2009
RDH - Rideklubben Hadsund.
LC1 - 139 point.
Placering : -

D. 14/11 2009
RDH - Rideklubben Hadsund.
LC1 - 142 point.
Placering : -

D. 10/4 2010
RDH - Rideklubben Hadsund.
LC3 / Procent klasse - 160 point / 66,67 %
Placering : 2 Plads mod ca 16 andre ryttere.

D. 29/5 2010
RDH - Rideklubben Hadsund.
LC3 - 138 point.
Placering : -

D. 30/5 2010
RDH - Rideklubben Hadsund.
LC3 - 132 point.
Placering : -

D. 9/4 2011
RDH - Rideklubben Hadsund.
LC1 - 170 point (70,8 %)
Placering : Delt andenplads ud af ca 13 starter.

D. 4/6 2011
RDH - Rideklubben Hadsund.
LC3 - 62 %
Placering : 2 plads

D. 20/08 2011
RDH - Rideklubben Hadsund.
LC3 - 137 point. (57,08%) Rigtig dårligt redet fra min side!
Placering : -

D. 21/08 2011
RDH - Rideklubben Hadsund.
LC1 - 144 point. (60,00%) Dårligt ridt. Glemte programmet.
Placering : -

(Vi stoppede vores stævner i år 2011, men trods savn af at der sker noget nyt, begynder vi begge op igen i 2012!)

2012 STÆVNER:

D. 24 Marts 2012

• LC1 - 110 point - delt 5 plads
Vores første dressurprogram i 2012! jeg begyndte at tude på vej ud, så stolt var jeg over ham! Han gjorde det fantastisk!<3
• Babyjump 50 cm
Første runde blev vi disket i, fordi jeg faldt af.. Lidt uheldigt, men han satte hovedet ned ved springet, så jeg fik overbalance, men det er ikke hans skyld <3 2 runde kom vi fejlfrit igennem og fik en roset med hjem <3 Jeg er så stolt af ham! <3

D. 20/06 2012
RDH - Rideklubben Hadsund.
LC1 - ??? Point
Placering : 4 plads ud af 7.
Bemærkning: Han var kørt helt træt da han havde redet to programmer før mig, og det var mega varmt. Derfor red jeg programmet med lange tøjler, men han var perfekt <3 Kunne ikke ønske mig det bedre!
Stamtavle
Mor: Tessa
Far: Coco ex. Dancans Coco KNN 83

Morfar: Voltaire
Mormor: Marky

FF: Dancan´s Choice 7986 ApHCC (farfar)
FFF: Dancan´s Geonimo 2804 ApHCC (farfars far)
FFM: Saton´s Choice (farfars mor)
FFFF: Orljohns Carry on (farfars farfar)
FFFM: Orljohn´s Black Hawk 1177 ApHCC (farfars farmor)
FFMF: Chief Rosario 1321 ApHCC (farfar mors far)
FFMM: Sort fuldblods hp (farfars mor)

FM: Dude´s Lois 5196 ApHCC (farmor)
FMF: Missouri Dude T 5251 USA (famors far)
FMM: Lady (farmors mor)
FMFF: Rasmussens Thunder Bird 2774 USA (farmors farfar)
FMFM: Gipsy Babe T 4240 USA (farmors farmor)
FMMF: Buck (farmors morfar)
FMMM: Black Lady (farmors mormor)
Køn
Vallak - Dog har han en lidt femininside.
Bemærkninger
ELEVHEST PÅ RIDEKLUBBEN HADSUND (RDH)
___
VIDEOER MED COCO PÅ YOUTUBE:

[Jeg springer på ham - Redigeret af Laura Møller]
- http://www.youtube.com/user/BiteMyAssB?feature=mhee#p/a/u/0/W5elAehIH4g

[Jeg springer på ham - 1 klip]
- http://www.youtube.com/user/BiteMyAssB?feature=mhee#p/a/u/1/UClMe4iQBmg

[Jeg springer på Coco for længe siden]
- http://www.youtube.com/user/BiteMyAssB?feature=mhee#p/u/4/vXm-ntiKQbY

[Dressur og billeder - gamle]
- http://www.youtube.com/user/BiteMyAssB?feature=mhee#p/u/7/62Z-x2X5EHo

_______

Tricks:
Indøvet:
- Bakke på komando (Ingen fysisk kontakt)
- Stoppe på komando (Ingen fysisk kontakt)
- Elevator (98% fuldførst - ingen fysisk kontakt)
- ''Sænk farten'' fra ryggen (Stemme)
- (Tænd&Sluk-knapper fra ryggen) (Schenkler)

Igang med at indøve:
Ryste på komando (Først ved at lære)
Smile på komando (lang vej igen)
Spanske skridt (først ved at lære)

Nogle af jer har nok set Coco herinde før. Dette skyldes at han er en elevhest på RDH, og at jeg også selv har haft ham oprettet, før min bruger blev slettet.
Jeg håber derfor i vil tage godt imod ham igen! ?
___

Coco's New Image er den eneste hest, jeg ville våge at kalde min *Soulmate*. Han er en hest jeg ikke kan leve uden, og jeg går hver dag og tænker på ham, uden undtagelser! Jeg har før prøvet at være skilt fra ham, hvilket vækkede meget sorg, og efter ikke særlig lang tid, måtte jeg vende tilbage til ham.

Folk spørger oftes hvad jeg ser i ham, for han er jo bare en gammel elevhest, som i det hele taget ikke er spor flot. Og de har ret. Men de ord, beskriver kun hans ydre. Coco indeholder langt mere end blot et par grimme pletter, og gammel alder.
Han er den mest specielle hest jeg nogensinde har mødt! Og ingen tvivl om, at hvis jeg vandt i lotto, ville han gå resten af sine dage, i min baghave! Han er guld værd! ?

Udseende:
Coco har en masse prikker rundt omkring, da han jo er en flueskimmel. Udover det, har han en lang sort streg midt på ryggen (IKKE en ål), og en sort plet under maven, samt en hvirvel midt i pletten. Hans næseryg buer lidt ''udad'', hvilket, hvis i spørger mig, bare gør ham endnu smukkere!

Cocos yndlingsting:
Der findes ikke noget bedre, end at blive kløet på bringen, bag ørene og op ad halsen! Derudover er det næst bedste at få en ordenlig kløening efter ridningen, for fyføj hvor det hovedtøj klør!

OBS: Coco kan ikke lide kokos.

____

Dagbog:

D. 12 Januar 2012
- Tog ud på rideskolen og trak Coco ud. Aftalte derefter med underviseren at jeg skulle prøve den nye pony, næste torsdag. Sadlede derefter Coco op, hvilket han klarede i stiv arm som altid :-) At ligge sadel på ham, er blevet nemmere, efter at man tager sig god til med det, istedet for bare at smide den på ryggen af ham, som mange andre gør :-)
Derefter trak vi ind og red. Han var rigtig flink det meste af tiden, men ikke så eftergivende på tøjlen i slutningen af timen. Starten af timen var dog himmelsk, og hans schenkelvigninger er perfekte! :-) I galop blev jeg nødt til at ride ham ind mod væggen 3 gange, fordi han bare stak af, og skvattede rundt over det hele. Godt at han havde gamacher på, for man kunne høre hvordan hans ben bare klaskede sammen hele tiden.
Vi lavede også nogle versader på midten af banen (Aka midterlinjen), da Coco har det med at støtte sig meget op af væggen. Han klarede det super flot! Er så stolt af min lille dressurhyp! :') <3
Så byttede mig og Sofie hest, så jeg kom ned på hendes lille 2'er pony, og hun kom op på mit store, tykke dyr :-P Rigtig spøjst! :-) Og så sadlede jeg ham så af uden kæderne :-) Han stod bare og så godt ud som altid! <3

D. 19 - 1 - 2012
Idag skulle jeg ikke ride Coco, men fordi jeg var tidligt på den, trænede jeg lidt tricks med ham, til at starte på :-) ! Han er ved at blive bedre og bedre, og hvis jeg skal være ærlig, så tror jeg også det kunne hjælpe mange af de ryttere der rider ham, hvis de lærte de tricks med ham, men lige pt holder jeg dem for mig selv, da jeg har erfaret at det hurtigt bliver ''ødelagt'' hvis man giver informationerne videre, uden at han er helt fast i det :-) Så ligenu øver vi bare en hel masse, både med og uden beløning! Han klarer det super, min lille superstar <3
Men jeg skulle ride den nye, Zafir. Jeg havde troet han var svær at få i galop, men det var han overhovedet ikke! Vi skridtede så også rigtig rigtig meget, fordi han ikke så ud til at være i den bedste kondi. Så vi travede måske 1½ eller 1 omgang, og så fik han en masse skridt pause osv. Og så travede vi et par meter, så galop, og så skridt igen. Han var super! Men han fik lige lavet et eller andet, så min ryg er totalt fucket up nu! Har snakket med forældrene, og vi skal så til at afgøre om det overhovedet er forsvarligt at ride mere, da min ryg ikke ser ud til at kunne holde til det. Vi har dog aftalt, at bliver min ryg bedre på mandag eller inden, så må jeg fortsætte - DOG KUN PÅ COCO. Så hvis han er syg, så er der ingen ridning eller noget :( Det er altså vildt nitten! Men jeg kender ham og hans gang ud og ind, så det er derfor. Og desuden har han redet min røv så mange gange, at man skulle tro, at han ikke ville have mig af ryggen (smide mig af mm) .. Så derfor bliver det ham jeg skal ride fra nu af, og KUN HAM. Nu skal jeg så genoptrænes i ryggen igen, og det kommer til at foregå med en masse øvelser herhjemme, og så at ''øve mig i at ride'' på en stol, inden jeg får lov til at sætte mig op på en hest igen. Det er vildt surt men altså :'( <3

Og hvis jeg ikke kommer til at ride igen, så vil jeg bruge mine ride timer, på at lave jordtræning istedet. Det er jo ikke ligefrem noget man må uden for ridetimerne osv på rideskolen, fordi hestene bliver brugt så meget. Så jeg vil stadig betale, for at være sammen med Coco, så fuck det om det kun bliver fra jorden!

2 Feb 2012
Sprang Coco idag! Dejlige dyr! Vi kom op på 50 cm, og han sprang rigtig dejligt, men til sidst fik vi et ret uheldigt elevatorspring så jeg fik knaldet hovedet ned i hans nakke, og ramte min hjelm, så regner med et at jeg har et blåt øje når jeg vågner :-( Av for den da! Men dejlig, det var han! og han fik en masse ros!<3

D. 13 Feb 2012
Var nede at besøge Coco idag. Det var nu en måned siden at kæresten slog op, og han har lige fundet en ny, så var pænt nede, men da Coco begyndte at slikke mig op og ned ad ryggen og i ansigtet, blev det lidt bedre.. Han er en sand humørspreder <3

16 Feb 2012
SHIT! En fed time! Min ridelære var syg, så min venindes mor tog over for undervisningen. Havde været sammen med dem i et par dage og her igår tog jeg hjem til dem igen. De kørte mig så hjem her tidligere idag, og jeg gjorde mig klar til undervisning. Jeg kom derud, og han var lidt træls i starten og ikke rigtig oplagt på undervisning. Men da jeg fik striglet og pjattet med ham, så fik han sgu julelys i øjnene, det lille pjok ;)
Vi skulle springe - bane endda! jeg har aldrig sprunget oxer eller bane på ham, såå.. Men det gik sygt godt, og underviseren sagde også at han stolede på mig! :-) Han var fantastisk! Han tøvede slet ikke på oxeren, trods at det var vores første gang, og jeg er noget af en kylling! Jeg ville seriøst gå igennem ild og vand for den hest - og det føles osm om han vil gøre det samme for mig<3
Vi fik så ikke trænet dressur idag, men han gik fantastisk sidste dressurtime så vi er helt klar til en LC1 til stævnet! De små volter holder vi os fra lige pt, så derfor så ''lav'' en klasse.. :-) Men nej hvor kan jeg ikke vente! Han var fantastisk!!!

1 Marts 2012
Før timen stod jeg bare og nussede med Coco.. Det var virkelig rart, og han så så afslappet og tryg ud <3 Jeg begyndte så at klø ham på ryggen, og pludselig står han også og gnubber mig :') Dejlige dyr <3 Vi skulle så have en anden underviser idag, og det blev heldigvis min yndlings underviser! (Min venindes mor) <3! Vi skulle så springe, og jeg sprang ALLE springene i galop denne gang! Med kun 1 stop! Vi er virkelig ved at blive gode sammen! Jeg er så stolt af hvad vi har opnået!<3

Random:
Folk bliver ved med at sige til mig, at de virkelig tror han passer på mig :') <3 Selv her til stævnet, har jeg fået mange kommentarer ( i hvert fald pga videoen ), om at han ser ud til at han virkelig forsøger at gøre det så nemt for mig som muligt :') <3 Jeg er næsten også sikker på, at han løb væk for ikke at få jokket på mig I: <3 Men da jeg lå med hovedet i sandet, så så jeg ikke hvordan han ellers reagerede .. For der lå jeg i et godt stykke tid.. Men selvfølgelig fik han også kys og kram bagefter <3 Han kunne jo ikke gøre for det :') <3

D. 13 April 2012
Igår havde Coco fødselsdag, og jeg skulle selvfølgelig ud og fejre ham! Jeg havde lavet en ''kage'' til ham, som jeg selvfølgelig medbragte! Da jeg kom derud, så blev jeg mødt af en dejlig livsglad hest, man aldrig kunne have gættet lige var fyldt 19! Han var så glad og kærlig, men da jeg så holder hans grime frem foran ham, vender han mig rumpen, og nægter at komme over til mig.. Jeg tror han havde opdaget at han ikke slap for en ridetur, trods han fyldte år - det bette pus! men da jeg først kom ind og gav ham den på, var han nu glad igen! Vi striglede og sadlede op, og han var bare en darling! Jeg lavede endda et ''enhjørninge horn'' som endda blev siddende igennem hele ridetimen! Måske var vi ikke så gode den dag, for vi misforstod hinanden meget, og han var helt oppe at køre over en ny hest der var på banen.. Man kunne jo knap nok holde ham i trav, så det blev lidt af en kamp, men hvad fanden.. Coco er bare Coco! <3 Jeg sadlede så af efter timen, og nussede lidt, og så fik jeg langt hans kage i krybben, og det første gang gjorde var da at smaske hele det øverste i sig, og så ellers bare gå igang med resten! Nej hvor han dog nød den! Bagefter blev krybben også slikket godt og grundigt ren.. så mon ikke det var en vellykket ''kage'' ;-) Det tror jeg i hvert fald Coco syntes! <3

20 maj 2012
Idag var vi til stævne.. Det gik af lort til, men han var totalt udkørt efter at have redet med den anden rytter.. Vildt øv! Så jeg skridtede bare og travede en smule og fik en hurtig galop, inden vi kom på banen.. Det gik vildt øv men hvad fanden.. Han gjorde sit bedste og jeg er STOLT af ham! Derefter vaskede jeg ham, da han virkelig kogede.. Stakkels pus <3 Så græssede vi lidt, og så snakkede jeg med en af de voksne derude fra.. Hun kunne godt forstå hvorfor jeg var lidt ked af det over det, men hun fortalte mig også at hun aldrig har set en være så glad for ham, og tage sig så godt af ham, som jeg gjorde :') Både når jeg roser ham for en dårlig tur, eller lader ham skridte og puste af når jeg egentligt burde opvarme, fordi han var kørt helt træt med den anden rytter, og kogte helt vildt - og dengang hvor jeg faldt af ham til stævnet, og som det første begyndte at rose ham da jeg kom op og stå igen :') Det varmer at andre kan se hvor meget jeg elsker den hest! <3 For han er virkelig mit englebarn, trods at vi ikke klinker sammen altid <3 Men jeg synes det er godt gået, i forhold til at jeg ikek har redet ham de sidste to uger :') Men jeg kender jo også min bedste ven ud og ind <3 Sammen igennem 4 år - det gør meget <3

7 Juni 2012
Da jeg kom ud til Coco, så lå han ned - det bette pus! Og det var en herre lang kamp om at få ham op.. Jeg havde prøvet alt.. Godbidder og jeg ved ikke hvad.. Lige da jeg opgav, så kom Andrea og trak Sultan ud, og så ville Coco sgu ikke ligge der mere! Haha! Søde pus da <3 Han var en stjerne! Aldrig har vi redet bedre!! Og vi fik også rigtig meget ros for en af vores schenkelvigninger - min underviser sagde endda at det nok var vores bedste til dato! Men så tog fanden ved hesten.. Hold da helt kæft.. Pludselig ville han bare galopere helt vildt! Så kunne jeg ikke bøje ham eller noget som helst.. Nå men så ligger vi nogle galop bomme ud.. Jeg prøver at få ham over i galop, men må tage den i trav først så han lige ser dem..
Så tager vi dem i galop, og så tager han bare fat, og sætter farten endnu mere op! Men jeg ville have en god tur på ham, så jeg fik ham i trav lige før, og så galop over den første bom og den næste.. Det går så godt de næste par gange, men så lige efter den sidste bom, så mister han bare balancen.. Jeg ved ikke helt selv hvad der skete, men han må åbenbart være faldet halvt og så rejst sig ekstremt hurtigt op.. Det resulterede i hvert fald i et ordenligt piskesmæld .. )-: Jeg mærkede først at jeg var lidt øm.. Det var fint, så prøvede vi lige bommene igen, og så red vi tur.. Da jeg så hoppede af ham, så kunne jeg godt mærke at den var helt gal! Og da jeg kom hjem, så havde jeg de største smerter i nakken og en psyko stor hovedpine.. Så nu står den på et par dage i sengen - håber dog at jeg kan holde det ud til at tage til vores afslutningsfest imorgen .. Ellers tuder jeg! )-:

OPDATERING D. 23-11-2013

Så er det endelig tid, til at få opdateret Cocos profil. Og puha en omgang. Bare det, at sætte ham under 'Himmelhest' har taget sine minutter og en hel del tåre.

Coco var en hest, jeg mødte på en rideskole. Jeg nægtede i starten at ride ham, dømte ham som farlig og dum, og syntes bestemt ikke han var det 'værd'. Heldigvis for mig, så havde jeg en stædig ridelære, som tvang mig op på ham en dag. Og hvor er jeg dog glad for at det skete!!

Coco og jeg havde nogle turbulente 4-5 år. Ja, jeg har ikke helt styr på tiden længere, hæ. Han var syg en hel del af den sidste tid, og til sidst ville det være synd at putte ham igennem en vinter mere. Dette er grundlaget for hans aflivning. Coco endte med at blive 20 år (fyldte 20 år d. 12 april 2013, nøjagtigt 3 dage efter min 17 års fødselsdag). Han led af en slem astma, og bare der var det mindste støv så hostede han. Derfor kunne han ikke gå i hallen eller på baner genere, da han begyndte at hoste straks. Så ja - at putte ham igennem endnu en vinter, det ville have været virkelig ondt!

Søndag d. 6 oktober blev jeg ringer op, og fortalt at det nu var tid. Jeg havde selv bedt om at få det at vide, og egentligt også gerne villet være der når han fik sprøjten, men de valgte at sende ham til slagtning i stedet. Egentligt husker jeg ikke særlig meget fra omkring opkaldet. Ikke andet end at jeg brød totalt sammen, sprang i ridetøjet og tiggede min mor om at køre mig derud. Jeg fik hele dagen til at sige farvel til ham, og havde også fået lov til at tage en sidste ridetur på ham (udendørs selvfølgelig, pga hans hoste). Egentligt var jeg meget overrasket over at jeg fik lov, da han jo er en elevhest, og 'det var ikke bare lige man fik lov til at ride en af hestene, hvis det ikke var undervisning', men igen - vi havde været team i mange år efterhånden, og jeg ELSKEDE den hest som bare fanden. ELSKER. Still.

Efter nogle pinefulde minutter, hvor jeg bare sad og græd og græd og græd med ham, så kom min veninde Izabella derud. De skulle alligevel derud, og jeg havde kamera med, så hun fik filmet og taget en masse billeder. (Afskedsvideoer linket til slut i bemærkninger). Vi fik sadlet op, og red lige så stille igennem skoven. Han var så sød, men samtidigt også en smule (lidt meget haha) frisk, men han havde vist heller ikke været redet i lang tid, netop pga hans hoste.

Han var vikrelig en engel. Men man kunne også sagtens fornemme på ham hvor syg han var, og hvor godt det var at det snart var ovre. Hvilket jeg også fortalte ham utallige gange. Jeg har altid fortalt ham, at jeg ville være der til det sidste, og at tilbringe hans sidste dag med ham, det var mere end jeg turde drømme om.

Den hest har været hele mit liv, i så mange år. Den eneste livsglæde jeg har haft, da jeg havde det svært, og nu, hvor jeg har det endnu hårdere, så mangler jeg ham. Han var min gnist, mit et og alt, min soulmate. Havde det ikke været for ham, så ved jeg ikke hvordan jeg var kommet igennem de år, hvor jeg var så tæt på en depression; og samtidigt er jeg styrtdykket der mod igen, på grund af samme. Han er så utroligt savnet, så meget at det gør ondt bare at tænke på ham... Bare det at skrive med ham, har allerede givet mig en klump i halsen, og en masse tåre ned ad kinderne.

Og jeg husker så tydeligt alle de gange, hvor jeg har været gået grædende i seng, bare ved tanken om at han måske snart skulle væk herfra. De hændelser er for flere år tilbage, og allerede dengang betød han /alt/.

Coco var en hest der skulle opleves, forstås og elskes. Han var ikke en elevhest for mig. Han var min bedste ven. Det vi havde sammen var noget helt specielt, og selvom at han ikke er her mere, så tænker jeg på ham hver dag.
Jeg opdaterer nok den her del af teksten snart igen, men lige nu må jeg stoppe, da det simpeltehen er alt for hårdt.

Jeg har fået mange henvendelser fra folk, om hvorfor jeg ikke rider ham mere og hvad der er sket, og nu ved i det.
Han er ikke længere i blandt os, men et meget bedre sted.

D. 31-01-2014
Det er nu omkring 116 dage siden, at Coco blev aflivet. Det føles som blot en uge siden, at jeg fik det opkald men ak ja. Tiden går stærkt.
Jeg havde været utroligt bange for, at jeg ville glemme ham. Eller bare at jeg ville mindes ham mindre og mindre. Dette har dog slet ikke været tilfældet. Coco har næsten altid været grunden til at jeg var ked af det. Både dengang han levede, men også nu. Før hen, fordi at jeg var bange for at miste ham, eller blot at jeg savnede ham. Nu, fordi at jeg ærligtalt ikke ved hvad jeg skal stille op uden ham.
Jeg blev for to uger siden diagesoret med en depression og mavesår (grundet min depression), og dette er ikke kun skyldet Coco, men han er størstedelen af grunden til at jeg er kommet 'så langt ud'. Da jeg var ude og tage afsked, klippede en en del af hans hale af. Det har jeg liggende herhjemme, og skal nok snart have sendt det afsted, til en som kan lave det til et armbånd. Det samme med den del jeg har fra Ronaldo. Men ærligtalt, så ved jeg slet ikke om det er en god idé. Bare jeg ser på mit mobilcover, så presser tårerne sig på (fik mit iPhone cover med et billede af Coco hjem for en uges tid siden), så at bære det sidste fysiske jeg har tilbage fra ham, det ved jeg ikke om jeg kunne være i stand til.

Nå men, nok om mig. Jeg har lavet en del videoer også, og de kan alle sammen findes på min youtube channel. Bare søg på "Lillelama" i søgefeltet, så skulle jeg meget gerne komme frem.
Den eneste jeg har lavet kan findes her:

http://www.youtube.com/watch?v=ZMtncC4Xd08

AFSKEDSVIDEOER:

https://www.youtube.com/watch?v=HoyjI-GT_Iw

https://www.youtube.com/watch?v=RG5VY43azEo
Kommentér på:
Anden særlig race COCO'S NEW IMAGE~Soulmate
Annonce