{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Pony af Cob-type (sec C) Leonardo 1995

5.537 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

..Stjerneponyerne .
Kvinde | 41 år | Oprettet: 6. jul 2005


Welsh Pony af Cob-type (sec C) Leonardo

Fødselsår:
1995
Højde:
omkring 127-130 cm.
Temperament
Meget opmærksom, og legesyg, han eeelsker bare at lege fangeleg ude på marken.
Gangarter
tip top :-) kan virkelig løbe stærkt. Kunne være sjovt at få ham med til ponyvæddeløb.
Stævner
nej
Stamtavle
kender ikke hans afstamning sådan præcist, men dem vi købte ham af havde selv opdrættet ham og begge forældre er Welsh af cob type, dvs. sec. C.
Køn
Vallak, men blev kastereret sent.
Bemærkninger
Leonardo blev købt af et ægtepar som vi for år tilbage købte gullerødder af.

Han og hans bror (som vi også købte) skulle ha været slagtet fordi de tidligere ejere ikke havde tid til dem mere. Så vi købte dem begge for sølle 5000, de var begge hingste på dette tidspunkt og EXTREM vilde og bange. De var slet ikke vandt til at blive omgået sådan rigtigt af mennesker, så man kunne hverken ride eller strigle dem.

Det blev der hurtigt lavet om. Min søster begyndte at træne med Leonardo et par måneder efter vi fik ham/dem. Det tog lang tid, men endelig vandt hun hans tillid, og hun kunne gøre alt med ham, trods han stadig var hingst. Min mor var dog ikke så glad for at "hendes små piger" havde med "meget vilde hingste" at gøre, så han blev kastereret......Mener min lillesøster på daværende tidspunkt var omkring 8-9år.

Inden han blev kastreret, nåede han at få føl med vores tidligere Welsh hoppe Korreborg's Gazella. Alle tre havde/har to høje bagsokker, lav sok på venstre forben, et sort ben og utydelig bred blis....vildt tilfælde!::-)

Han elsker som sagt at lege fangeleg ude på marken med min søster. Han spurter rundt helt tosset, efter hende og følger hende i tykt og tyndt. Han havde et helt unikt venskab med min søster.

I stalden er han en rigtig hyggetrold som EELLLSKER at blive nusset omkring. Han står rigtig pænt, og kunne aldrig gøre en flue fortræd.
På tur er han en frisk pony, men absolut ikke vild. Han elsker en tur i skoven, og har sprungen en smule med min søster, da hun stadig red ham.
Han har pt. stået stille nogle år efter min søster stoppede med at ride på ham, derfor er han ikke i verdens bedste form, og han er også blevet noget rund med alderen! X)
Leo blev desværre forfangen sommer 2009, men vi fik ham hurtigt over på en mark uden så meget græs, så det kom han ret hurtigt over igen. I år har der ikke været noget, men vi holder selvfølgelig øje med om han bliver ømtået igen :)



I 2011 fik min lillesøster uheldigvis konstateret alvorlig kræft, derfor blev det forsøgt at finde et nyt hjem til Leo og min mors anden ældre hest Autumn, da hun blev nødt til at passe min søster på fuld tid. Så vidt jeg ved endte det med at hestene kom hen til et nyt hjem nede omkring Års, hvor Leo så er blevet solgt videre til et nyt hjem. Den pony betød verden for min søster......
Kommentér på:
Welsh Pony af Cob-type (sec C) Leonardo
Annonce