{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Gaia 1999

8.151 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dansk Varmblod Gaia

Fødselsår:
1999
Højde:
160 i stang
Temperament
Hun er rigtig rolig, men ikke på den dovne måde, og er opmærksom nok når man rider på hende. Total dejlig i stalden.
Dog er hun en rigtig hoppe med stort H, for når de er i boksen hviner hun af de andre heste hvis bare de kommer til at kigge lidt for meget på hende.... Hun har nogengange sine egne meninger om tingende, men ellers er hun super dejlig, og nem at omgås.
Gangarter
skønne! Var en smule stive til at starte med, men det er der snart retter rigtig godt op på!
Ellers er både skridt trav og galop til middel, men kan ikke lige huske hvad hun er bedømt med til kåring
Stævner
Jah det er vi da så småt begyndt på, her er hvad det er blevet til:

Det fynske skue i Odense 2006 havde vi hende i med og hun var så sød og rar at have med. hun blev nr. 4 i hendes gruppe.

Det fynske dyrskue 2007 var hun også med og her stillede vi brugsklasser.
I springningen sprang vi LD og det blev til en flot 5plads ud af 8 rytter- flot tøs
Idressuren red vi til bedømmelse og fik en delt 4plas ud af ca. 30 rytter- super flot, og er bare så stolt af den lille stjerne...

D 13/9 2008 red vi vores første rigtige stævne. Det foregik på bogø sportsrideklub. Vi startede en Lc2 (dressur) i klub cuppen og endte på 60,87%... Godt gået min Gaiamus!

Deltog igen i det fynske dyreskue 2010 (og havde følleprinsessen med ;o) ) Her sagde dommerne følgende om hende: Middelstor hoppe af god type, kønt heved, velansat hals. Middellange skrå skuldre, høj manke, God overlinie, middellang kryds. Passende føre lemmer - lidt bløde koder. God og taktfast skridt. God og taktfast trav. Det førte til 22point :o)
Stamtavle
ja og kåret i Dansk varmblod DR
Gaia DK DV
Født: 01-05 - 1999
ident: 9902563

Far: Rinaldo DH 331 DK DV
Mor: Gavotte FOR 01043 DK DV

MF- Rapsodi DH 428 DK DV
MFF- Fruhling DVE 332 DK DV DH
MM- Gaia FOR 4691 DK DV
MFF- Corso DLH 4 DK DV


FF- Raimondo DVE 224 DK DV
FFF- Raimiro Z DE321210389565 DEU (Holst.)
FFFF- RaimodDE321210380760 DEU (Holst.)
FFFFF- Ranzes X
FM- Impala RHD 1236 DK DV DH
FMF- Imperial DH 150 DK DV DH

og den er længer endnu men gider ik skrive resten.
Køn
en rigtig køn hoppe!
Bemærkninger
Hun er er rød hoppe med en smal ureglmæssig gennemløbende stjerneblis, på hendes højre bagben har hun en hvid sok og på det højreforben har hun en hvid koderande....

Fik gaia hjem den 12/4 2006. Hun er en rigtig dejlig hoppe, og hun vil være min lille Gaiamus og stjerne foraltid. Hun er rolig men på den gode måde uden at være doven, men samtidigt opmærksom på rytteres signaler dog uden at fare vildt frem og sådan noget. Gaia er en hoppe med stort H, der ikke lige finder sig i hva som helst, hverken fra andre dyr eller heste hi hi. og så må det da heller ikke glemmes at hun er en være kælepot og elsker at hygge og nusse...
Hun kan dog også godt være noget af en drillepin, og elsker at prøve sin rytter af, men der skal man bare være hård og kontant og sætte hende på plads.

d. 5/5 2006. Gaia blev løssprunget og nåede op på 110cm, hvilket vi synese er flot da vi ikke rigtig ved hvor meget hun har løssprunget før, men ud fra hendes afstamning så skulle hun gerne kunne..... DYGTIG TØS!

opdatering 30/8 2006.
Var ude at springe lidt på hende igår og da vi først lige kom igang så gik det meget godt, sprang ikke så højt (banen var fedet), men synes at det tegner sig godt. Også på det dressurmæsige er hun ved at løsne op og er knap så stiv mere. Hun er bare en fantastisk hoppe.

Gaia ved ikke noget bedre at blive lukket på fold efter at de har stået inde om natten. Når vi slipper hende løs hviner hun og spruter afsted men hun bukker og laver andre krumhop.
.

D. 5/12 2007
Så blev Gaia endelig helt min:-). Skønt og jeg håber på mange gode år med hende...

SÅDAN! Forår 2009
Har valgt at lade Gaia ifole med den Tyske hingst Chico´s Boy :o)

29/5 -09 Gaia blev scannet drægtig idag, super skønt, så forventer føl midio april!

5/4 2010
Så vare det ikke længe til hun har termin og tror folingen er lige oppe over, blir rigtig spændende og glæder mig rigtig meget.

17/4 2010
Så skete det Gaia fødte sit første føl, et skønt lille hoppeføl :) <3 Navnet på dette skønne hoppeføl blev: Chico´s Cassiopaia

Gaia er en helt fantastisk hest, hun betyder virkelig meget for mig, og tror og håber det er gengældt for når jeg henter hende på folden og sætter torvet i hende er den helt løs og hun følger bare med. hun kommer så stille og roligt med sin mule og puster mig i nakken og nuller mit hår, simpelhen så skønt og det er blevet en fast rutine for hende hver gang jeg henter hende på folden <3

Kommentér på:
Dansk Varmblod Gaia
Annonce