{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Irish Delight [Tidl. hest] 2006

3.479 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mie R
Kvinde | 42 år | Oprettet: 2. jun 2006


Pinto Irish Delight

Fødselsår:
2006
Højde:
Pt. ca 105 cm - forventet 148
2 år og 11 mdr: 146 cm, spændende at se om hun holder ponymål. ;)
4 år og 7 måneder: 148 cm, så stadig pony! :)
Temperament
Delight har et meget godmodigt temperament, hun er en lille ballademager, men er meget lærernem. Delight er en vaskeægte dame og har temperamentet som en. :)
Gangarter
Jeg ved ikke så meget om hendes gangarter endnu, da hun kun er godt en måned gammel, men jeg håber på at hun bliver en lille dressur/tur hest
Delight er nu 1½ år og gangarterne er ved at være fine. Hun har en super trav, og i galloppen er hun hurtig som et lyn!
Stævner
Ingen
Stamtavle
Mor: Chess
Morfar: Casper
Mormor: Sheila
Far: Irish Sun
Farfar: Irish Boy
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Irish Delight er mit lille ønskeføl, hun er yderst nem at have med at gøre og lærer meget hurtigt nye ting. Hun er alletiders lille følbasse.
Delight er min lille stolthed og jeg kunne skrive side op og side ned om hvor skøn hun er, men vil blot nøjes med at nævne et par småting....
Når jeg kommer ud i stalden eller ud på folden vrinsker hun allerede til mig, hun kan allerede stå pænt når hun bliver striglet. At blive vasket er heller ikke noget problem, det ordner vi da bare lige... Den skønne Delight kan også allerede få renset hove helt uden problemer, og selv fluesprays flasken, som mor HADER og flygter fra, er ikke farlig! Delight stoler 100% på en og er så tillidsfuld at hun bare er med på ALT!
Så alt i alt er hun bare drømmeføllet! :)

Opdatering:
Delight er nu 1½ år, hun er blevet en super fin plag. Jeg har aldrig før mødt så kærlig en hest, hun er altid klar på at nusse og hygge sig sammen med mig, jeg har endnu aldrig prøvet at hun ikke gad nusse mere. Det er hyggeligt med sådan en hest, og hun kommer helt sikkert aldrig til at forlade min stald. Hun er simpelthen lige den hest jeg altid har ønsket mig. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme igang med tilridningen, nu skal vi bare have de næste par år til at gå. Indtil videre nøjes vi med at gå lidt ture og træne horsemanship sammen. Mit mål er at hun den dag jeg skal på ryggen, synes at det bare er super hyggeligt at vi skal lave noget sammen. Når jeg rider afsted på en af de andre heste, sender Delight lange blikke efter os, så jeg er sikker på at hun allerede glæder sig til det er hendes tur!

Delight er nu knap 3 år og hun er bare den skønneste smuksak man kan forestille sig. Hun eeeelsker at arbejde og lære nye ting, hun er en super hest at træne med og træningen fra jorden er som en leg for os begge. Glæder mig til hun er vokset ordentlig til og jeg kan hoppe på ryggen af hende!
Kommentér på:
Pinto Irish Delight
Annonce