{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Palomino Magic Missya [Tidl. part] 2010

5.869 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Heste frihed DK
VIP
Online
Kvinde | 27 år | Oprettet: 16. sep 2007


Palomino Magic Missya

Fødselsår:
2010
Højde:
170 cm u sko

D. 12.04.2013
Målt Gitte og jeg hende igen, og hun var vokset en halv centimeter! så nu er hun 170,5 cm! hun er jo næsten større ind hendes mor!! :-D

Nu er den store prinsesse hest blevet 172 cm, nu er hun her med højere ind sin mor ;-)
Temperament
Hun er super cool! men også lidt fræk, men det er jo klart når hun ikke er så gammel endnu :-)
Gangarter
Hendes gangarter er virkelige fantastiske. Det er i hvert fald nogen gode store nogen som der skal vises frem :-)
Virkelig en dejlig unghest til sidde på :-)
Stævner
Niks, da hun jo ikke er så gammel endnu :-)
Stamtavle
Far:
Magic memphis
Farfar:
Maratino
Farfars far:
Mangold n
Farfars mor:
Mirabelle
Farmor:
Golden's dancing queen
Farmors far:
Golden benjamin
Farmors mor:
Cheri
Mor:
REBELLA LA ROUGE
Morfar:
Richman
Morfars far:
Mantovani
Morfars mor:
Esmilde
Mormor:
Storgårdens ravenna
Mormors far:
Come back ii
Mormors mor:
Retina skovgaard


Køn
En dejlig stor hoppe med stort H! :-D
Bemærkninger
Missya er super dejlig hoppe, som jeg har været så heldig at få lov til at passe for hendes ejer gitte! Jeg er så taknemlig for at jeg har fået lov til at passe hende! :-)
Missya er en speciel hoppe, som har en helt fantastisk personlighed! :-) Hun tager det hele så super cool! hun har allerede haft rytter på 3 gange mener jeg nok at det var, og en gang med sadel og rytter på, og så heldig jeg var! var det mig der var oppe på hende!
Det hele startede på den måde, at jeg var oppe hos shaman for at komme ud og ride en tur og få taget nogen billeder, så jeg stod jo med shaman ude på gårdspladsen da det var super godt vejr, så kom Gitte ud med skønne Missya, hvor hun så havde sadel på. Jeg stod så og snakkede med mine to veninder, om hvor tosset og vild jeg var med smukke Missya, og det tror jeg nok at Gitte hørte, men i hvert fald spurgte Gitte mig om at jeg ikke ville op og sidde på Missya, og uden over hovedet og tænke over at jeg havde nogen med der oppe, sagde jeg bare ja! :-)
Jeg har altid været helt tosset med smukke Missya! jeg har altid lige skulle hen og sige hej til hende, hver gang jeg har været der oppe! :-)
Jeg kan tydeligt huske den dag hvor at jeg var med Kiaya (min veninde, som også har hest der oppe hvor hun står) hvor jeg så Missya, lige fra den dag har jeg bare været helt tosset med hende! :-D
Jeg troede faktisk aldrig nogen sinde at jeg ville være så heldig at få lov til at passe hende! :-D
Det er næsten som en drøm, at jeg har fået lov til at passe hende :-)

Tirsdag d. 12-02-2013
Var jeg oppe til skønne missya, det var faktisk første dag som "passer", hvor jeg var oppe hos hende.
Jeg valgte og tage hende ud og strigle og så der efter gå lidt ud i rotunden med hende, hvor jeg bare gik lidt rundt med hende, hvor hun så gik rundt med mulen helt nede i sneen :-)
da vi så havde gået lidt rundt der ude, gik vi ind igen, eller vi nåede sådan halv vejs, hvor vi så stoppede så vi kunne stå og græsse lidt :-) og så spurgte Gitte mig om at jeg ikke ville op og hænge på Missya! så var jeg lige oppe og hænge på hende! :-)
Iiiih det har været sådan en dejlig dag med skønne missya! :-)

søndag d. 24.03.2013
iiih det har været sådan en dejlig dag! jeg kom op på gården fordi jeg havde shaman, så kom Gitte hen og spurgte mig ad om at jeg gerne ville med ud på tur på missya! iiih ja selvfølgelig ville jeg det!!! :-)
Missya var bare så COOL! vi både skridtet og travede og hun fulgte selvfølgelig bare sin mor (rebella gittes anden hest)! Missya er bare den sejeste og skønneste hest som jeg kender og har passet! hun er virkelig en skøn og dejlig hest!

Jeg glæder mig meget til at lære hende meget bedre og kende! :-)

Opdatring:
Nu har jeg efterhånden passet Missya i et halvt år, til februar et helt år! wow tiden er godt nok gået stærkt! Ja, jeg har i hvert fald aldrig fortrudt mit valg med at sige til at passe, hygge og hjælpe med til hende. Hun er simpelhen bare min drømmehest! aldrig har jeg følt at en hest ville en så meget og at jeg virkelig glæder og glædede mig til næste gang jeg skulle ud til hende! jeg kan simpelhen bare ikke lade vær med at tage op til hende og lige sige hej!
Næsten hver gang jeg kommer op til hende så vrinsker hun eller brummer! man bliver jo helt rørt!
Aldrig har jeg været så taknemlig for at må hjælpe med til hende! Hun er bare fantastisk! en unghest at være, ikke ser på noget som helst, bare nyder at komme ud og opleve den store verden, med ørenerne fremme og synes simpelhen at alt er fantastisk!
Hvis jeg har en dårlig dag, så ved jeg bare at jeg kan tage op til Misse og blive glad igen, for når man er oppe hos hende kan man ikke andet end at smile og være glad! Hun gør simpelhen bare min hverdag så meget bedre! Da jeg blev tilbudt at passe hende troede jeg seriøst bare at jeg drømte, men det gjorde jeg ikke?!
Må virkelig også indrømme at jeg nok også har virkelig været heldig at jeg har fået lov til at passe hende, for ved jo udmærket godt at det kan være svært og dele sin lille baby! Derfor kan jeg ikke være mere taknemlig for at jeg må få lov til at passe og hygge med den hest! hun er simpelhen bare den hest jeg har gået rundt og drømt om! :-)
Hun er både lærenem og super cool!

D 1 september 2013
Så kom årets første strandtur! og det blev så på prinsesse pigen Missya! Hun var super cool, kiggede slet ikke! eller jov på en stor sten og et bus stoppe sted? ja det var meget farligt men alle de andre ting var slet ikke farlige! :-)
Hun skulle lige overtales til at komme ud i vandet men da hun var der ude var hun bare super cool og synes bare at livet var som en fest! :-D

Lille opdatering.
Mandag d 23 september 2013, kl 20.30.
I mandags skrev Missya's ejer faktisk til mig om at jeg ikke havde lyst til at ride Missya fast en gang om ugen ude på tur!
Iiiih hvor blev jeg dog bare glad! Så tirsdag d 24 september snakkede vi om hvilken dag jeg skulle have hende og det blev så tirsdag. Så næste tirsdag skal jeg ud og opleve verden på Missya hele alene (dog med en "fotograf") uuuha det bliver så spænde og jeg glæder mig helt vildt til rigtig maaaaange gode timer, minuter, sekunder og tirsdage med prinsessen! :-)
Og det er ikke kun skridt nææh nej der kommer da også lidt trav og en lille galop, dog skal man jo stadigvæk tænke på at hun kun er 3 år så vi tager det hele stille og roligt! :-)
Kommentér på:
Palomino Magic Missya
Annonce