{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Haflinger stenbro´s starlight 2006

2.320 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Ditte S <
Kvinde | 35 år | Oprettet: 17. mar 2004


Haflinger stenbro´s starlight

Fødselsår:
2006
Højde:
142-143 cm
Temperament
han er en værre lille frækkert, godt gåpå mod, er meget modig, og nysgeri..
men han er rigtig god af sig.. og MEGET lærenem, så længe det er sjovt for ham så vil han gerne lære..
Gangarter
Han har 3 gode gangarter, hvor galoppen skal fremhæves
Stævner
*ingen endnu*

man er jo kun en bette plag :)
Stamtavle
mor- eizhia
far- liz. stromboli
Køn
han er vallak
blev han d.8/5-2007
Bemærkninger
Min far og stedmor var så heldige at de fik lov til at se ham blive født(på lang afstand- da de ville give eizhia ro) min far havde sat sit væk-ur til kl 4, (der var noget der sagde ham at han skulle gøre det) så han stod jo op, for at gå ned til marken for at se hvordan hun havde det. og ganske rigtigt fødslen var i gang. han hentede min stedmor, og lige som de kom ud igen smed eizhia sig og starlight kom til verden kl 04.20. OG ja jeg var på efterskolen på dette tidspunkt, men jeg fik lov til at komme hjem samme dag og se ham, og han var bare DEJLIG..

Han har utroligt charmerende hoved, han ligner sin mor rigtigt meget! han elsker og snakke med mennesker! rigtig nusse hoved! han ELSKER at bide i ting, især hvis de kan vælte ned... heh
han er bare den bedste Laffe-mand... tror han bliver rigtig dejlig at tilride, fordi han er så lærenem (han går allerede med dækken . dog kun på marken i dårligt vejr) og håber på at jeg får en dejlig dressur hest ud af ham. og han må også godt blive større end sin mor...
men han er også vores dejlige guldklump..
elsker ham så meget <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

April 2008.
jeg er begyndt at arbejde mere med ham (fra jorden)
han er super dejlig at arbejde med..
det er begyndt at gå op for ham at han er en unghest... :P
-han har været "guds-englebarn"

September 2008 :
jeg er så småt begyndt at vænne ham til tanken om at man skal være ridehest (pony)
vi går ture med trense og bid, = det er yderst sjovt og skal gå og gumle på det bid, og man savler rigtig rigtig meget.. hehe
vi har skam også afprøvet longe-gjorden, og det sys jeg han gør SUPER godt.. er lidt usikker fordi han lige skal vænne sig til at der er noget der er spændt fast omkring maven.. men hvis vi tager det stille og rolig kan han sagtens trave rundt i longe :)
LØSSPRINGNING er bare det sjoveste for ham, den beste leg, han hopper og danser efter det sidste spring, så det tager jeg som at han sys det er sjovt :)
han er ikke alt for god til at bedømme afstand endnu, men det lære han..

28 januar 2009
idag var dagen hvor jeg valgte at "bestige" starlight :) han var simpelthen så sød, han var lidt usikker da jeg lagde på ham, men da jeg kom helt op var der ingen ting.. og vi skridtede stille og rolig rundt... ikke noget med hop og dans... så det var super dejligt... er mega stolt fa ham :)

6-2-2012
Jeg er begyndt at træne med starlight- med hensigt på at han skal ud og starte nogle stævner med min veninde til forår, så nu venter jeg kun på at sne'en gider at forsvinde så vi kan komme igang igen. der er stadig lang vej med træning - han er lidt bagud i sin uddannelse pga mig og mit skadet ben.
men han er dygtig og meget lærenem, han er jo en fornøjelse at ride på, og han er begyndt at spadser en smule - DEJLIGT!!! <3

April 2012
så er jeg endnu en gang gået igang med noget mere seriøs ridning på starlight. han er jo stadig en del bagud i til uddannelse. men det går bestemt frem af nu, selvom han har fået en sjov idé om at vi skal hoppe og danse helt vildt når vi skal anspringe til galop, han er bare en ballade-mager :) men det er dejligt at det går frem af med ham, traven er begyndt at blive go og takfast! der skal nok snart komme nogle nye billeder af ham :)

August 2012
det går bare super godt med starlight for tiden :) kan mærke store fremskridt med den bette mand, han er en fornøjelse at ride for tiden, fordi jeg bare kan mærke det skrider stille og roligt frem ad. han begynder at ligne en dressur hest mere og mere, så det er jo kun fedt :)
Kommentér på:
Haflinger stenbro´s starlight
Annonce