{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Irish Cob Athos [Tidl. part] 1999

9.414 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anne Sofie
Kvinde | 32 år | Oprettet: 24. sep 2006


Irish Cob Athos

Fødselsår:
1999
Højde:
145 cm. dejligt at den næsten er en max. pony.. han kan godt ligne en max 1'er pga. af hans bygning.
Temperament
rolig, men super når det gælder! kan godt kigge lidt på nogle af de "farlige" ting der er ude i verden =)

han har da også sine friske dage, og mine trænere bliver lige overraskede hver gang ;p
ved ikke hvorfor de tror han er doven?!

han kan godt blive frisk når man tager i skoven på ham.. også på springbanen bliver han lidt frisk en gang imellem.. og med den rigtige rytter springer han bare alt..

der hvor bliver aller gladest og mest frisk, er dog når skal på fold..
Gangarter
de perfekte gangarter for mig..

skridten er blevet bedre, men han har det stadig lidt med at gå lidt pas-agtigt..

en super trav. schenkel-vigninger går klart bedst i trav, der har han jo lidt mere fremad drift..

og en fin gallop.. hvis det går for langsomt kan den godt blive lidt hoppende.. men det er mest hvis han spænder op (det gør han sjældent)..
Stævner
med dens tidligere part startede den la1 dressur og la spring.
jeg er indtil nu kommet op på la1dressur og la spring, og det har hele tiden været mit mål!

d. 26/2-06 BRF: (vores første)
LC2 - 60 %
LB2 - 52.8%

25-26/3-06 BRF:
LD-B0: fejlfri - roset
LC-B4: hovedrunde: 4 fejl - et stop i et dobbelt spring

maj (klubmesterskab):
Lc2: 57.83% (udendørs og den kiggede!!!)
LC-B12: 1. hovedrunde: 8 fejl
2. hovedrunde: 8 fejl
der kørte en kæmpe lastbil rundt som var "farlig" og derfor kunne man altså ikke konsentrere sig om at springe ;p..

d. 23/9-06 RUR: (første stævne på udebane)
LC-B1: fejlfri hovedrunde - fejl bane i omspringning.. udelukkende min skyld (meget svær/underlig bane)

d. 7/10-06 BRF:
LC-B4: hovedrunde: 4 fejl - nedrivning
LB-B4: hovedrunde: 4 fejl - nedrivning (var meget flad fra start og min første lb - 90 cm.)

d. 11/11-06 BRF:
LC2: 60.87%
LB2:56.55% (han var helt udmattet.. havde jo næsten lige redet, og havde ikke fået en pause)

d. 4/2-07 BRF:
LC2: 58,7%
LB2: 59,31% (fik 7 i en trav-øgning med bemærkningen 'fint' :D)
han var bare SÅ meget bedre inde i opvarmningen.. man skulle have set det.. han fløj nærmest ;p

slut februar BRF:
fastelavnstævne
65% og vi vandt (det var hold og sådan lidt for sjov, men vi vandt med 4%)

24/3-07 BRF:
LC-B4: hovedrunde: 0 fejl
omspringning: vi kom fejlfri og jeg tror at vi blev nr 8 (uplacerede)
LB-B4: hovedrunde: 12 fejl.. ved ikke hvorfor men vi var bare begge to total udmattede til sidst..
det første var en nedrivning, den var lidt mærkelig? derefter fik jeg to stop på den sidste.. det passede bare ikke og mine ben var fuldkomen døde.. ;)

29/4-07 MEJR
LA1 - 58,96% blev placeret nummer 2!
vores første LA1! vi var kun 3 point fra 60% ;p ej, den var fiin og der var RIGTIG mange der kom hen og sagde at den var sød..

16/7-07 BRF: klubmesterskab..
LA1 - 50,69% det gik rigtig dårlig, regnen styrtede ned og bilen var selvfølgelig SÅ farlig..
LB-B12 (LA omspringning =] ) 1.runde: 0 fejl, 2. runde: 0 fejl, omspringning: 0 fejl ;p vi blev placeret som nummer 2!!! regnen stod ned, men han var bare total kold og der var kun to der var fejlfri i omspringningen :D i en af hovedrunderne redede han mig bare SÅ meget.. det var på en tribelbar, hvor han næsten var stoppet helt op.. han ramte lige forbommen, men sprang så bare til og lige over springet.. har det på video, vil gerne ligge det herind, men kan ikke finde ud af det =) jeg er bare super glad.. (jeg vandt en jakke, som var sponsoreret af www.hestetrailer.net eller cheval liberté - tror jeg?)

6-7 Oktober 2007: BRF
LB DIS
LA DIS
LA trak mig :(
hmm.. rigtig lang tid siden det er gået så dårligt. vi plejer at spring højere normalt og kan ikke huske sidste gang han stoppede med mig, men sådan er det bare.

Kommende:


10. November 2007: BRF
LB2
LA1

18. November: vores egen jagt (:

December: BRF -vores sidste stævne :(
LB2
LAmini
Stamtavle
tror ikke han har en.. har kigget efter den længe, men kan ikke finde den.. men alt behøver jo heller ikke at ligge i generne ;)

id nr.: 9907918
Køn
vallak (en meget smuk vallak!)

- og så er han flot broget.. kunne først ikke rigtig lide brogede heste, men han har ændret min mening totalt :)
Bemærkninger
en flot sortbroget vallak..
har desværre være været nødt til at få klippet hovskægget af pga. mider, men han er stadigvæk den dejligste pony i verden =)

Athos er den lidt mere sporty type af en Irish Cob.. det kan man specielt se efter han har fået klippet hovskægget af.. selvom han nu er endnu finere med hovskæg.. jeg synes ikke man skal dømme ham ud fra den typiske IC men ud fra det enkelte individ, for ja han mangler sit hovskæg, men han er stadig køn!

vi har sprunget 120 cm, og springer normalt omkring 90-110 cm. til træning.. han ligger næsten altid 10-20 cm over springene..


vi kan også godt lide at tage i skoven..
vi har dog ikke en skov lige i nærheden, så det bliver mest ture på små stier rundt nede omkring vaserne..
- en gang da vi var på tur var vi sakket bag ud fra resten.. pludselig var der en meget farlig gravko.. pludselige gik han bogstaveligt i baglås.. han bakkede og intet kunne få ham frem..
men imens han bakkede han han ikke set et sten dige som han var på vej hen mod..
pludselig var det bag ham og han væltede over diget.. der lå vi.. men jeg nåede hurtigt at komme af, så han kunne komme op igen..
der skete heldigvis ikke noget alvorligt og det er den eneste gang jeg er faldet af, selvom jeg nok hellere vil kalde det et styrt?

det er begyndt at gå meget bedre i dressuren.. han er begyndt at runde sig flot til begge sider.. han havde det med at blive lidt stiv til højre.. schenkelvigningerne er blevet meget bedre.. specielt i trav!! vi skal til at øve os bedre på bagpartsvendingerne så vi kan starte LA2.. går lidt i stå..

som sagt elsker han at komme på fold, det er simpelthen højdepunktet på hele hans dag..
selvom han elsker fold er han bestemt ikke tyk.. hvis han er noget er det næsten tynd, men det er som om han bare er meget tynd af hans race af være..

vi har lige fået 2 nye undervisere pga. vores gamle underviser stoppede [trist :( ].. nu skal vi lige i gang med dem, men det går heldigvis rigtig godt.. ;p

underviserne skifter meget rundt her nede på BRF men her til sidst har vi nu fået Rikke H G Larsen. hun virker rigtig sød og som en god undeviser.

der er klubmesterskab på lørdag (evt. se under stævner) så jeg regner med at der kommer nogle nye billeder ind derefter ;p

15/6-2007:
det regner RIGTIG meget og i morgen er der klubmesterskab.. UDENDØRS!! vi skal også springe ude i dag og der bliver bare SÅ smattet.. jeg håber snart det stopper, for ellers kan man da snart ikke ride på banen mere?!

16/6-2007:
Klubmesterskabet var bare en stor vandpyt! heste-dressur var de eneste der blev fri for vand, ellers styrtede det bare ned!! det påvirkede helt klart vores prestation i dressuren, men springningen var bare super!! jeg ved ikke hvad der skete, men Athos havde bare uanede mængder af energi ;p vi slog også ALLE privatponyerne i springningen :D jeg er bare superglad for min ko XD

23/6-07: SANKT HANS
uhh, hvor var vi gode.. der var ponyeventyr på BRF og jeg spillede Prinsen på Athos (askepot).. han var bare super kær.. bagefter gik han med en lille pige i kvadrille.. og han var så dygtig.. Det var bare en rigtig hygge aften.. Caroline og Balou sprang højdespring sammen med hestene, så det ar vel klart at hun ikke vandt? (I gjorde det ellers rigtig godt! de sprang 140 cm) det var vores berider der vandt på en hest hun havde lånt.. de sprang vist 160 cm? er ikke helt sikker..
Men det var en rigtig vellykket aften synes jeg..

4/8-07:
Første gang vi red efter ferien.. Signe K har ellers optrænet ham (tusind tak).. han er den eneste af ponyerne som ikke har mug :D men tilgengæld er der kommet mange mider :(..
vores forholdsvis nye underviser er flyttet til sverige og har endelig fundet ud af hvem vi nu skal have.. hun hedder Rikke.. vi skal have undervisning af hende på tirsdager så jeg håber hun er god..

3/11-07: sidste weekend inden stævnet..
Rikke lovede os at hjælpe os lidt med at øve program. det blevtil LA1 vi øvede to gange.. Det går meget bedre end da jeg startede på ham. kan bare se utrolig meget forskel, så er egentlig ligeglad med hvad dommerne syntes om min lille ko, for i mine øjne er han perfekt. men er forberedt på at få lave point da det jo er distrikt og Athos jo ikke er bygget til dressur - som om.. vi glæder os og har gået og gjort os klar (: så nu er det snart det sidste dressurstævne..

21/12-2007 - sidste undervisningstime..
VI SPRANG 120 cm!!! yes man, han var så sød.. vores sidste springtime.. der var et dobbeltspring over på langsiden, hvor vi lavede en slags højdespring.. i starten var han dum ved en meter, men pludselig sprang han bare det hele.. troede at det var 110, da cathrine spurgte om det skulle sættes et hul op.. jeg tænkte at jeg ligeså godt kunne prøve, og det gjorde vi.. og han sprang bare..
efter springet sagde cathrine bare at vi havde gjort det, men jeg troede ikke på det.. hun sagde nemlig ikke højden så var lidt i tvivl, men bag efter sagde hun at jeg havde sprunget 120 cm.. det var vildt fedt, for ingen troede på at Athos kunnee gøre det, men vi har bevist over for alle nede på BRF at Athos er den sejeste pony!! haha, det synes jeg i hvert tilfælde.. den bedste måde at slutte mine ponyår på!!


Hvis der er nogen der vil være med på en udfordring, så skriver i bare.. eller udfordrer selvfølgelig ;p
Kommentér på:
Irish Cob Athos
Annonce