{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Irish Cob Jack 2002

5.282 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mette B
Kvinde | 56 år | Oprettet: 21. okt 2006


Irish Cob Jack

Fødselsår:
2002
Højde:
Han måler pt. 152 i stang
Temperament
Han er en utrolig klog hest og derfor agere han også derefter. Han lader sig ikke hyle ud af den, han stopper op og tænker inden han gør noget i langt de fleste tilfælde. Han er IKKE en børnehest for han prøver hele tiden til og kan han flytte ét komma, MÅ der bare prøves mere. Han er som sagt rolig i de aller fleste situationer også ridemæssigt, men kræves der mere end han syntes han vil give, skal vi liiiige diskutere lidt. Hans øjne siger bare ALT! Det er sjovt at læse ham derigennem.... Men helt igennem fantastisk hest som jeg blivere mere og mere facineret af, og elsker meget højt.
Gangarter
Han har de dejligste og blødeste gangarter, det er helt fantastisk at mærke når han træder rigtigt ind under sig, så er det som at svæve på en sky at sidde på ham.
Stævner
Ingen
Stamtavle
Kendes ikke. Hans mor har jeg billeder af, men kender ikke navnet. Han er avlet i Danmark.
Køn
Har været vallak siden den 22.11.06, men er fortsat meget hingstet i visse situationer.
Bemærkninger
Han er en helt igennem dejlig hest. Han er utrolig klog så han er lidt af en mundfuld sommetider. Han kræver mange udfordringer hele tiden for rigtigt at kunne trættes, så vi klikkertræner en del ved siden af skovturene og dressuren og laver masser af HS. Han er tilgengæld en hest som jeg tør stole 99% på i fht ikke at gøre dumme ting, det er bare slet ikke ham. Han tænker meget over alt inden han gør noget, og det er meget betryggende. Han ELSKER at arbejde, især klikker, tricks og HS, så er han slet ikke til at stoppe, med mindre han bliver træt:o) Jeg har haft ham siden november 2006. Jeg arbejder med udfra horsemanship principperne og det er bare sådan en dejlig måde at være sammen på. Han gør ALT bare man beder ham pænt om det:o) Er det ikke sådan for os mennekser også???? Tænk lige over det en gang....
Kommentér på:
Irish Cob Jack
Annonce