{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Star " SOLGT" d. 16.06.08 2006

3.082 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

helle  p
Kvinde | 58 år | Oprettet: 5. sep 2006


Anden særlig race Star " SOLGT" d. 16.06.08

Fødselsår:
2006
Højde:
Ca.120. Målt igen d. 16.06.2008 da er hun ca 132.
Temperament
Star er lidt sky, ikke den første hest der kommer, men har man lidt godt med til ganen, " ja så vil hun da gerne snakke". hun er ellers dejlig rolig, men utrolig energisk, løber meget rundt, og vli gerne have gang i de andre heste på marken..
Gangarter
Skridt.. middel
Trav.. god.
Galop.. god..
Efter at hun endnu er et føl.
Stævner
Nej....
Stamtavle
Ingen..
Mor. Nordbagge / new forest.
Far. Pinto.
Køn
Ja da meget .... ( Hoppe)
Bemærkninger
Star er født d 4 april. Hun var født da jeg stod op om morgenen, efter beregning skulle hun først være kommet omkring d 10.. Men pyt, hun var jo stor og sund, og kommet af sig selv.Hun var som helt lille en meget kæle pot, men efter hun har været med i engen, er hun blevet lidt sky, dog er det blevet bedre, hun kommer da hen og vil godt snakkes med, meningen er at hun skal blive her hos os, og tilrides en gang når hun er gammel nok. Så jeg vil komme med mere beskrivelse hen af vejen, efter som hun vokser.
Opdatering..24.08.07.
Star vokser rigtig godt, men jeg tror ikke hun bliver højere end ca 140. Men pyt osse en dejlig højde. Hun er en rigtig kælen unghest, men virker igen ligt sky, nu da hun er i engen igen.Hun er ellers rolig og afbalanceret, osse ved smed. Glæder mig til at få hende hjem igen.
Opdatering d. 16.02.08
Har idag løst målt Star, og ja som målet ser ud er hun nu ca 127. Ikke ligefrem stor, men ok, hun bliver jo først 2 år, så mon ikke hun tager nogle cm endnu..?? Hun er blevet meget dejlig og rolig i stalden, men på marken er hun ikke lige den første man kan få fat i..
Opdatering d 16.06.2008.
Ja så har jeg valgt at slå til med handlen af Star, hun er solgt til en dame, som nok vil videre sælge hende, men da jeg ikke har den fornødne tid til hende, så er det nok det bedste. Jeg har lige været i engen og lægge grimen på hende, hun afhentes nok senere idag..
Kommentér på:
Anden særlig race Star " SOLGT" d. 16.06.08
Annonce