{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder <3 Lille Børge <3 vallak 2003

11.102 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Shetlænder <3 Lille Børge <3 vallak

Fødselsår:
2003
Højde:
Ca 87 cm.
Han er en bette en:D
Temperament
Han er rigtig stille og rolig af en hingst. Han er en bette nusse trold. Men han ska da lige vise sig for tøserne:P
Gangarter
Han har nogle rigtige fine gangarter. Og han er rigtig dygtig til og vise sin galop, når han ska spæne ind til maden, hehe..
Stævner
Agility konkurrence 10 juni 2007,sværhedsgrad 1 og 2, ingen placering

Mønstring ved minimule d. 4 aug. 2007, 1 pladsen.

Agility konkurrence d. 5 aug. 2007,sværhedsgrad 1, ingen placering

Stamtavle
Han har desværre ikke nogen..
Men han er ren shetlænder:)

Har foto af hans forældre, men desværre ikke navne..
Køn
Vallak..



Bemærkninger
Har lige købt Børge af Gitte p. som der også er herinde på HG. Starte med at ha ham, fordi han sku bedække Kira. Men ja det ente med at den bette fyr blev min:D Han er jo heller ik til at stå for:D
Han er noget af det sødste og kærligste, og han kan især tumle mine tøser, hehe. Ser så sjovt ude i stalden, når Joe lige ska vise hvem der bestemmer og stikker hovede over til de små. Så viser Børge også lige hvem han er:P

Han er et bette nusse trold.
Han elsker at få opmærksomhed og blive nusset om.. Og ja, han bliver os nusset rigtig meget om.. Han er jo en bette skøn basse, som jeg elsker rigtig højt<3

Har tænkt mig og ska ha lært ham lidt kunster, da han er meget lære nem også har jeg tænkt mig og køre ham til.. Vi ska nok få det rigtig hyggeligt.

D. 19/4-2007
Idag var jeg til træning ved minimule.dk. Vi øve lidt forskellige ting:D Jeg prøve og få Børge til og neje, og ser ud til at han nok ska lære det engang, hehe..
Havde ham også til og stå op af mig.. Men uha man har svært ved og lære noget, når man er hingst og der er andre ponyere, griner:P
Regner med og ska med igen næste torsdag, men ved ikke i nu...

D. 28/4-2007
Idag fik jeg besøg af børne fra vores nabo, Simested kro:D
Vi gik ud og hygge med hestene, som de er glade for.. Og ja så prøve den bette af dem og sætte sig op på Børge og det gik bare rigtig godt.. Så hun fik sig lige en traktur:D
Det var en rigtig hyggedag.. De red også Freja..

D. 10/6-2007
Idag var jeg til Agility konkurrence med Børge og Lasse, ved minimule.dk.. Hehe, jeg havde ikke fået øve nogen af tingene, men det gik nogenlunde, da jeg øve ham. Men han havde pluselig fundet ud af at han var hingst, han var helt vild med alle hopperne osv..
Til selv konkurrencen, ja det ku han slet ik koncentere sig om. Han var mere int i alle andre heste, så måtte hive fat i ham flere gange og det fik jeg minus point for, så.. Ja..
I sværhedsgrad 1, gik det nogenlunde flot.. Men i sværhedsgrad 2, ja, der var han træt pågrund af varmen, så..
Men han ska nok få det lært, det er jo kun godt at han reagere som hingst, hehe..

D. 18/7-2007
Idag kom shetlænder hoppen Lotte, som Børge ska bedække:) Hun er også herinde på hg.. Hun er vist ikke helt hingstegal i nu, for de viner pt af hinanden, men det ska nok blive bedre.. Nu håber Lottes ejer og jeg, bare på et fint følbasse til næste år..
Der er et fotoalbum med dem:)

D. 31/7-2007

Ja Lotte bliver hente muligvis imorgen, så nu håber vi at hun har et kommene føl i sig.. 7 9 13.. Børge har i hvertfald været mange gange på hende, så der burde være en mulighed, smiler..
Bliver spændene..

D. 4/8-2007

Idag var jeg til mønstring med Børge og Lasse, i aalborg, ved minimule.dk. Det ska lige siges at det er ik noget der kan bruges. Men det er jo altid dejligt og høre fra profesionel, om hvordan ens hest er i byggelse osv:)
Jeg var først inde med Børge, sammen med 3-4 andre meget flotte shetlændere..
Børge gik ret flot, men han var også ret int i de andre de andre hypser. Men ja, han er jo hingst, hehe.. Vi fik point ud fra 13 skalaen.
Han fik en masse 8 og 9 taller, ved de forskellige ting, f. eks fik han 9 skridt. Han fik en kommentar, og det var, at han har en, kort manke, men han fik stadig 8 der.. Så det var da dejligt nok:D
Dommeren synes også at Børge var rigtig smuk og havde et rigtig pænt udsene..
Børge fik også en flot førsteplads og en fin roset, så jeg var meget stolt af ham:D
Snakket iøvrigt også lidt med en jonalist fra nordjyske (avis), så lidt af det jeg sage, det kom i avisen og ja, så typisk en jonalist, hun skrev også noget, som jeg ikke har sagt, men hva.. der stod ik noget dårligt.. Der stod også lidt om Børge, hehe..

D. 21/11-2007

Idag har jeg prøve og sætte seletøjet på Børge.. Han under sig godt nok over hvad jeg lavet, hehe..
Jeg prøve også at stille ham hen til vognen og lod ham kigge lidt på den.. Jeg prøve så og ligge den løst på seletøjet, for at se hvad han sage til det..
Han var en smule nervøs, men ik meget.. Han kigge os en del på, hvad jeg lavet..
Næste gang vil jeg prøve og ha Erik eller Birgitte til at hjælp med at trække ham rundt, mens jeg styre med seletøjet bagved ham...
Glæder mig til og ku køre med ham en dag :o)

D. 7/2-2008

Idag var jeg ude og gå en god tur med Børge.. Vi gik ned og sage sage hej til min mor :o)
Hehe hun blev så glad for at vi kom på besøg, begge to. Hun er så glad for bette Børge.. Min mor sku os lige ned og handle ind, så vi gik sammen tilbage af.. Der er godt nok mange der kigger, når man kommer gåene med en bette Børge igennem byen, GG :o)

D. 14/9-2008
Hold da op, Børge er blevet en bette balademager efter Lasse ik er der mere.. Nu har han fundet ud af, at Lasse ik er der til og sætte ham på plads..
Nu ska han os til og køres til, den bette fims.. Håber jeg kan finde en der vil hjælpe med det..

D. 2/12-2009
Idag var jeg ude på folden og hygge med hypserne.. Lille Børge og Kaipo var i rigtig pjatte humør.. Det er så sjovt og se de to lege.. Lille Børge tror at han er en stor hingst, XP

D. 7/1-2010
Hestene har været sneet inde, har nu fået gravet hegnet fri og de kom ud.. Så godt nok sjovt ud med Lille Børge, han var dække helt til af sne.. Men han tror han er en stor hest, så han ville ud og lege med de andre uden for :D

D. 14/2-2010
Idag tog Lille Børge på tur ned i den anden ende af byen, hvor der os er en gård med heste.. Der er jo andre damer osv.. Han hygger sig rigtig med at gå derned, lille bandit..
Men han er heldigvis så dygtig at han går på fortovet derned.. Men trælst når han smutter, bette rod :(



BEDÆKNING TILBYDES.... Bare skriv og hør nærmer, hvis det har int..
Kommentér på:
Shetlænder <3 Lille Børge <3 vallak
Annonce