{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pura Raza Española Bent 1999

7.585 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Pura Raza Española Bent

Fødselsår:
1999
Højde:
Ca 163
Temperament
Meget følsom overfor alt.. Er meget hidsig ude på marken, og vil aldeles ikke fanges ude på marken.
Gangarter
gode, men høje knæløft i alle tre gnagarter. Galopen skal fremhæves, meget flydende..
Stævner
ingen, måske nogle stykke når far og Bent er klar..
Stamtavle
ingen, de er ubekendte, den komme fra spanien, og har været tyrefægterhest, så vil gætte på at dens forældre også har være det..
Køn
dejlig smuk valak
Bemærkninger
Bent er en skimmel. Man kan se den har haft sokker på elle 4 ben.
Bent kommer fra sanien, og er blevet hentet til holland, hvor en af dem nede fra rideskolen købte den og transportered den hjem.
Han er meget nervøs anlagt, og tåler ikke at man er for højrystet eller laver for hurtige bevægelser omkring den. Den er bange for at få løftet hove, men den er ved at blive tryg ved det nu. efetr ca 3 kilo heste guffer og en masse tålmodighed. :)
Bent er altid blevet redet meget fremad nede i spanien, og det kan man mærke på ham når man rider på den, ligeså snart man sætte sig ned på den, så fare den fremad, og hvis man lægger benene bare en smule til den fare den også fremad.
Man kan mæske på ham at han er blevet mishandlet nede i spanien og i holland. Lige så snart han komme ind i boksen står han ovre i det ene hjørne og kigger skræmt ud mod menneskerne og hestene der går forbi. I starten kunne han ikke engang gå stille ind i boksen, han skulle Springe ind i boksen, for at komme hurtigtigs muligt derind, men det er han også ved at lære at det skal han ikke..
Bent er en meget følsom hest, og hvert fremskridt er ligesom at vinde i Lotto. Han er en utrolig kærlig hest når man lige lære ham at kende, og han er den type hest der knytter sig meget til rytteren.

Det er min far der rider og ejer bent, og han klare det rigtigt godt..
Kommentér på:
Pura Raza Española Bent
Annonce