{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Chievo [Himmelhest] 2002

6.799 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

* Joseph *
Kvinde | 40 år | Oprettet: 2. maj 2005


Dansk Varmblod Chievo

Fødselsår:
2002
Højde:
Omkring 178 men synes større (han er jo også kun 5 år) En dejlig stor dreng
Temperament
Utrolig rolig basse i betragtning af hans størrelse, men når der kommer spring på banen, bliver han virkelig vågen og vil gerne afsted i stor fart.
Gangarter
Nok middel. Har en rigtig stor gang, så han er specielt svær at sidde ned på i trav :)
Stævner
Ingen endnu, men skal nok starte nogle små spring klasser til efteråret.
Stamtavle
Far: Cape Town S DVH 738
FF: Caletto l DEU HOL
FM: Lady Madonna DH 978
FFF: Cor de la Bryere DEU HOL
FFM: Deka DEU HOL
FMF: Lagano DVE 297
FMM: Veronica EDS 3214

Mor: Cabella DS 13962
MF: Casanova DVH 607
MM: Lobelia DH 3720
MFF: Calato DVH 664
MFM: Auguste DEU HOL
MMF: Lancier DVE 356
MMM: Rigoento RDH 2173
Køn
Ja vældig. Ej en stor vallak.
Bemærkninger
Chievo er en dejlig stor dreng, som jeg nu har haft i to år. Han er virkelig rolig og nem at have med at gøre.

På stald: Den sødeste hest i verden. Han er virkelig nem at sadle op, men har problemer med at løfte hove. Til gengæld er der selvfølgelig ingenting, når smeden er her :)

Dressur: Nok ikke det største dressur talent i verden, men han er begyndt at søge fint ned til biddet og opføre sig bedre. Han har stadigvæk lidt slinger i valsen og er ikke helt styrbar, fordi han ikke har været reddet så meget. Men det går fremad.

Spring: Han elsker at springe og har helt sikkert et stort talent for det. Han springer nemt 130 i løsspringning, men har indtil videre kun sprunget 75 med rytter, da han er ret svær at styre på en springbane. Det er nok indenfor springningen at han kommer til at gøre sig godt.

Terræn: Han er den eneste hest jeg har at tage med i skoven, og er dejlig rolig på tur. Første gang jeg havde ham ude, kom der en lastbil og kørte forbi os, og han stod fuldstændig stille. Desuden elsker han en god galop ud over markerne.

Chievo har tidligere været redet af en af mine bedste veninder Brigitte, og hun har virkelig gjort fremskridt med ham. Han er blevet nemmere at ride, og har vist at han har meget kapacitet til at springe.

Vi regner med at sende Chievo til berrider i løbet af efteråret, da jeg ikke føler jeg er dygtig nok til selv at ride ham op. Så der kan komme en dygtig rytter på ham, der kan give ham lidt mere selvtillid og stabilitet.

Han har været oprettet herinde før under Brigitte's profil, men nu hvor jeg rider ham mere, besluttede vi os for at lægge ham ind under min profil igen.

Min elskede Chievo er lige blevet aflivet i dag d.19/11 2007.
Han havde fået en blodprop i bagparten og kunne stort set ikke stå op til sidst. Desuden havde han mange smerter, som kunne holdes nede med smertestillende, men det er ikke et liv for en hest, så vi tog den svære beslutning, og nu er han ikek hos os mere.

Han vil blive elsket og savnet utrolig meget. Han skulle have været min store stjerne, men nåede desværre aldrig så langt. Tak for to vidundelige år med dig ved min side. Du vil altid være i mit hjerte :´( †††
Kommentér på:
Dansk Varmblod Chievo
Annonce