{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) Senia 1998

12.675 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Arabisk fuldblod (OX) Senia

Fødselsår:
1998
Højde:
DRF færdigmålt til 148 cm.
Temperament
Middel-varm.
Senia er opmærksom på omgivelserne. Utrolig sød og nem ved yngre ryttere, hvor hun har lidt mere tænding ved mig. Vi er som et gammelt ægtepar ;o)
Gangarter
Skridt - Middel. Hun træder godt ind under sig.
Trav - Over middel. Fuldstændig fantastisk trav!
Galop - Under middel. Hun går desværre lidt på forparten, men det arbejder vi på!(:
Stævner
Senia har startet til og med PRI i dressur.
Startet til små springstævner enkelte gange.

Hubertusjagten i Gjern d. 7/11-2010. Fuldførte jagten, og var i midten i opløbet.
Stamtavle
Far:
Seral ox
Farfar:
Algorytm ox
Farmor:
Serenada ox
Mor:
Triette ox
Morfar:
Etman ox
Morfars far:
Gil ox
Morfars mor:
Etruria ox
Mormor:
Tryfflie ox
Mormors far:
Rusazcie ox
Mormors mor:
Trylogia ox


Køn
Hoppe.
Bemærkninger
Senia OX+2985.

senia er min drøm der gik i opfyldelse i; aldrig har jeg været så meget igennem med en hest før, som jeg har med hende.
senia er uden tvivl den rette for mig - ingen tvivl om det. jeg elsker hende af hele mit hjerte.

Senia er en helt utrolig speciel og fantastisk pony. Hun har sine egne meninger og så er hun yderst stædig. Hun er en pony, der behøver en blid og tålmodig ejer -ikke en der hiver hende i munden og straffer hende, for en misforståelse, da hun siger fuldstændig af så. Senia har aldrig gjort noget i for at være ond; hun er, i mine øjne, den mest kærlige pony man kan finde. Hun vrinsker efter mig og kommer mig i møde på folden, gerne i enten trav eller galop. Det tog dog lang tid at få et tæt bånd til hende. Jeg var faktisk skide bange for hende det første år jeg havde hende, og var ved at sælge hende flere gange, af ren og skær frygt. Senia stejlede så højt at hun flere gange var ved at falde bagover, og dette gjorde mig, på 12 år, virkelig bange for hende. Det vil altså sige, at det første år jeg havde Senia, stod den her fantastisk smukke pony i boksen eller blev redet af andre, da jeg simpelthen ikke turde. Til sidst valgte jeg at flytte hende, i håb om at få glæden ved hende tilbage. Jeg husker tydeligt at jeg mest af alt havde lyst til at springe over hegnet med hende og ride hjem, første gang jeg prøvede hende -hun virkede fuldstændig perfekt for mig.
Men jeg fik altså flyttet Senia ud til en mindre stald, og her skete forandringer! Senia blev, uden at overdrive, fra første sag, en fuldstændig anden pony! Jeg var nu istand til at ride hende, selv om det måske ikke så så godt ud('; -men det kom med tiden. Her i den nye stald begyndte Senia at vrinske efter mig for første gang, og blive kærlig overfor mig. Derude begyndte vi at få et tæt bånd, som ingen kunne; og kan bryde. Vi begyndte så småt at ride noget mere seriøst dressur, og der skete store og hurtige fremskridt.
Senere tog Senia og jeg på efterskole, hvor vi prøvede en masse nye ting, vi tog bl.a. mere fat i springningen, og det viste sig at hun har en yderst fin springteknik -selv om hun kigger lidt på springene(':
Efter 6 måneder på efterskolen flyttede vi til Silkeborg igen, da vi ikke kom nogen steder med vores dressur, som var det jeg fokuserede på. Vi kom op og stå på SIR og begyndte at få undervisning at Preben Ørts -og hold da fast hvor vi blev gode, hurtigt! Inden for ganske få måneder, kom vi op på La niveau idenfor dressur. Vi begyndte også at springe i skoven, hvilket Senia finder yderst sjovt! Og ja, vi står stadig på sir, og bliver ved at rykke os i dressuren -og Senia rykker sig inden for spring, med Louise Riis på ryggen.


En helt igennem fantastisk pony, der gør sit yderste for at gøre sin rytter glad. Hun skal opleves.

D. 11/11-2013
Så er Senia solgt, og sendt afsted til sit nye hjem i Lyngby. Jeg kommer til at savne hende så ubeskriveligt meget. Senia har givet mig alt, og jeg elsker hende af hele mit hjerte. Jeg har grædt mine øjne ud, og fortrudt mit valg. Men jeg ved inderst inde, at det er det rigtige. Hun får det så godt, det er jeg sikker på. Men det gør rigtig ondt, at skulle sige farvel til hende. Øv, hvor gør det bare rigtig ondt :-( Hun er min lille pige, og vi har lært hinanden så meget. Jeg vil aldrig glemme hende.
Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) Senia
Annonce