{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race | Klakkebjergs Tamara | 2002

3.432 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Karina_Frikov
Kvinde | 29 år | Oprettet: 4. sep 2007


Anden særlig race | Klakkebjergs Tamara |

Fødselsår:
2002
Højde:
Ca. 138cm høj.
Lille pony, med stort hjerte!
Temperament
Hun er en sød og dejig hoppe. Men hun har nogle dage hvor hun er noget helt for sig selv. (:

På banen kan hun være ret stædig, og vil bestemme selv. Hun vil helst sine egne veje, hvis man ikke lige er opmærksom (:

I skoven nyder hun det 110%. Bare det mindste vink med schenklerne og hun går i trav, eller gallop. Hun elsker at spæne op ad bakkerne, og på de lige strækninger <3
Gangarter
Tamara har 3 gangarter: Skridt, trav og gallop.

Skridt: Middel, den er super dejlig at sidde i. Det er lidt ligesom at sidde i en læne stol, en meget gyngende lænestol (:

Trav: Over middel, den er bare fantastisk. Det er klart den bedste at hendes gangarter. Hun løfter dog benene ret højt, med det ser bare ekstra flot ud (:

Gallop: Over middel, den er rigtig god. Man sidder som en drøm, en drøm hvor man nogle gange skal arbejde ret meget med benene (:
Stævner
Vi var til et på Bispevangen, i efteråret 2007.
Vi kom på en flot anden plads, og det er jeg rigtig stolt over, for vi havde ikke øvet så meget.
Stamtavle
Nej, desværre. Men vi ved at hun er en blanding af mange forskellige racer, fx. gotlandruss, og islænder.
Køn
Tamara er en smuk hoppe, med stort H n_n
Bemærkninger
Tamara og min historie begyndte da Tamara kom til Klakkebjerg fritidscenter, i marts 2005. Hun var en rigitg dejlig, og skør pony. Da hun kom var hun i fol med Chikila, som også er også her inde (:
Før hun folede, var hun super dejlig at ride og var ret oppe på dupperne. Men efter hun fik Chikila, blev hun stædig. Det skete fordi hun ikke kunne producere mælk til føllet. Før hun kom til vores bygger, havde hun stået på en rideskole. Der havde de troet at hun var tyk, og derfor givet hende for lidt foder, de vidste vist ikke at hun var i fol. Men da hun kom til os fik hunhurtigt masser af hø, wrap, og foder. Så efter noget tid begyndte hun at se frisk og sund ud.

Jeg har redet mange andre heste end Tamara, men hun er simpelhen drømme-ponyen <3

Jeg elsker hende utrolig højt, og det var virkelig hårdt at få afvide at jeg var blevet for stor, og derfor ikke må ride hende mere. Så nu skal jeg ride White Socks, mens Abso skal ride Tamara. Det bliver satme svært at se, og ride en anden hest.

Jeg overvjer derfor nu at stoppe dernede, når jeg nu ikke kan have Tamara mere.
Vil savne at ride, passe, gå ture, og nusse med hende !


Mandag d. 7/4:
Jeg var nede og se til hende den søde, men så fik hun lige pludselig krudt i røven, og så galopperede hun og bukkede i mindst 10 minutter (:
Hold kæft hvor var det skægt. Hver gang jeg sagde noget, drønede hun bare der ud af. Fuck hvor jeg elsker, Tamara <3
Billeder, fra Tamara´s sving om xD

Onsdag d. 23/4:
Jaa, endelig i skoven efter kværke, på byggern. Men det ''sjoveste'' var at vi skulle samle lortene op når de sked. Både Maja og Jasmin sked, så Amalie og Cathrin skulle ride med lort, på sadlen. Så når de gallopede bumpede de op og ned, Fuck det var sjovt. Men Tamara holdt det inde til ca. 1 time efter vi var kommet hjem. Nåår søde hest.
Jeg elsker dig Tamara<3
Kun Dig&Mig<3

Mandag d.5/5:
Tamara, har fødselsdag..... Min lille pony blev 6 smukke år. Skulle rigtig have holdt noget, og lavet en kage af rugbrød. Men det blev ikke til noget, da hun fik kolik om onsdagen /:

Onsdag d. 21/5:
Red Tamara på banen, og fik undervisning af Lena. Det gik rigtig godt, og hun gik rigtig pænt.... Det startede med at hun var rimelig flabet, men så fik jeg sat den på plads(Med hjælp fra Lena) og efter det var hun helt,vildt sød og red som en drøm!

Onsdag d. 18/6
Jaaa, endelig skulle jeg springe lidt på Tamara, det er jo ret lang tid siden, så var lidt ude af træning. Men Tamara var helt vildt sød. Hun sprang alt med mig, og rev ingen ned (:
Selv om springene ikke var særlig høje, er jeg stadig ret stolt af os (:
Min dag havde været noget være lort, men da jeg kom over til Tamara blev jeg helt forandret og blev rigtig glad. Jeg ved sgu ikke hvad jeg skal gøre uden dig Tamara.... Får den største tude tur den dag jeg skal stoppe på byggeren !

Onsdag d. 25/6
I dag skulle ponyerne skulle til pony træk, ovre i en eller anden børnehave, så vi ikke kunne ride. Men Tamara og Maja skulle ikke med så Amalie og mig tog over til dem og nussede :D
Tamara plejer altid et "flygte" når man nærmer sig hende :( Men i dag gik jeg lige så stille over til hende og snakkede li'så stille, og jeg kunne stå og nusse med hende i helt vildt lang tid :D
Men så kom Amalie, og så blev Tamara bange eller forskrækket, så hun løb sin vej, men jeg fik hende tilbage, og så stod vi og nussede i 10 min efter de andre var gået :D

Fredag d. 12/09:
Ja, der er sket en del efter jeg sidt har skrevet, jeg har fået ny ridedag(Fredag), og en bedste bygger/ride veninde, Cathrin:D
Nå men i fredag's red Cathrin og jeg efter de små nye børn, og det skal lige siges at Tamara har fået nyt hovedtøj. Det er pænt sejt, det er sort, med guld perler i pandebåndet, og med guld "snore" i alle remmene :D Så fra nu af er hun min GULD-PONY<3
Elsker min Guld-Pony<3

Fredag d. 3/10:
Red i skoven med Camilla idag. Det var 2 uger siden de havde været i skoven. Så hvis jeg gav Tamara tøjle, så ville hun ha' jordet hele skoven igennem :D
Nå men da vi havde ordnet hestene, og fodret og alt det.
Så sidder vi og snakker med Elli, og så siger hun fanme: "Hvis du kommer ned og siger at du har fået lov af dine forældre. Så må du gerne købe Tamara". Fuck jeg blev mundlam :)
Det ville være så fedt at ha' hende for sig selv <3

Fredag d. 10/10-2008
Bedste skovtur ever <3 Maja var blevet syg, så vi skulle egentlig bare strigle hestene rigtig godt igennem, men så gik Cathrin og jeg over og spurgte Claus og Elli hvad skulle lave med dem. Og så sagde de fan'me at vi skulle ride en tur i skoven. Mig på Tamara, og Cathrin på Onslow (:
Ej, det var bare så hyggeligt <3
Elsker min Guld-Pony<3

Fredag d. 31/10-2008
Så fik jeg prøvet min nye grime og skridttæppe på Tamara, og det passede PERFEKT. Hun ligner en lille prinsesse pony <3
Elsker dig, min Prinsesse-pony<3

Mandag d. 8/12
Jeg kom ned på byggeren, fordi Cathrin skulle ned med et marsvin hun havde haft på weekend. Men det fortryder jeg virkelig!
For mens jeg står nede på banen, så siger Claus: "Karina? Du ved jo godt selv du snart er for stor til Tamara." Fuck hvor var jeg grædefærdig. Den dag jeg mister dig, Tamara, Så mister jeg en del af mit hjerte!
Jeg vil altid elske dig Tamara.
Mit et&alt<3

T- ro, Håb, og Kærlighed.
A- ltid os to.
M- an kan ikke andet end at falde pladask for dig, min skat.
A- rj, jeg græder når vi skal skilles.
R- igtig dejlig.
A- rtig, eller noget :P

Nu er det så slut, og jeg vil savne dig så inderligt !
Jeg vil altid huske dig som PERFEKT !

I Love U !
And I Always Will !

* Nu er jeg stoppet på byggeren, både på grund af pengene, men også af den grund at jeg aldrig rigtig følte mig "hjemme" dernede mere, som jeg engang havde gjort. Tamara er savnet, og vil ikke blive glemt. Du er gemt i mit hjerte pony.
Evig&altid varer aldrig ved, men min kærlighed til dig vil aldrig dø. JEG ELSKER DIG! *
Kommentér på:
Anden særlig race | Klakkebjergs Tamara |
Annonce