{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Palomino Axell's Fleetwood 2006

15.253 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

rebecca b
Kvinde | 36 år | Oprettet: 30. apr 2007


Palomino Axell's Fleetwood

Fødselsår:
2006
Højde:
Juni 2008: 158-160 (ca)
Maj 2009: 160-162 (ca)

Jeg havde forventet at hun ville blive en stor dame på 168-170cm, men tror ikke hun bliver større end 165-166 cm..
Temperament
Rolig, rolig, rooooolig:)

sød, rar og omgængelig
Gangarter
De ser rimelige ud.. Middelgode, men taktfaste..
Stævner
Plagskue d. 2 august i Helsinge-
Bedømmelsesdetaljer-

Type: 8
Rammer: 7
Fundament: 8
Bevægelse: 8
Helhedsindtryk: 8

Kommentar: Tiltalende, langlinieret, passende dybde og bredde, kønt hoved, særdeles god manke. Noget lang lænd, kryds lidt overbygget i p.t. Lemmerne passende føre, god hovstr. ret god skridt, god trav og galop 1/1


26. maj 2012
80 cm springning gennemført :-)

29. juli 2012

70 cm fejlfri
90 cm fejlfri

første stævne udenbys, super sej yndlingshest :-)
Stamtavle
Far: Mackay

Mor: Formelé (Truska)

mf.
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Fleetwood er en dejlig hoppeplag født den 26 august 2006. bred blis, venstre øje er blåt-det tog lige lidt tid at vænne sig til:)- og tre høje sokker..


Navnet Fleetwood undrede jeg mig længe over. Direkte oversat fra engelsk må det betyde "drivtømmer" "flydetræ" eller "tømmerflåde", og det synes jeg var et lidt mystisk navn til en hest. Det endte med at jeg måtte spørge ind til historien om hendes navn. Det viste sig så at Fleetwoods årgang alle skulle have navn efter et bilmærke, og samtidig starte med hoppens forbogstav. To søskende kom derved til at hedde Buick(mor Bernette) og Mercedes(mor Makia)- og hvilket navn skulle hesten have, hvis mor hed Formlé? Fiat? Ford?:)
Anne(avleren) kom i tanker om, at de engang havde haft en Cadillac af mærket Fleetwood, og sådan kom Fleetwood altså til at hedde Fleetwood;)

Hun er utrolig nem at have med at gøre. Hun er altid frisk på nye udfordringer og er ikke sådan at slå ud af kurs.


2008
* Fleetwood har i dag, d. 21 juli, været med på tur som håndhest for første gang.

** I dag den 25 juli har jeg haft Fleetwood i et år!

I dag har den lille hest for første gang stiftet bekendskab med busser, lastbiler, køer, flagrende flag i vejkanten og generel trafik på amtsvejen. Vi gik til naboen, 1 km hver vej ad en 80 km/t travl vej, for at vise hende ridebane og ridehus, inden skuet.

2009
*** 1. april: Guldberg har nu tabt 4 tænder- de to midterste oppe og de to midterste nede. Den første spyttede hun ud mens jeg gav hende aftensmad, så den har jeg nu som minde om en babytid;)

pr 19. april er den lange føl-plag man røget af. aaah.. har ventet længe på denne dag:)

Maj: Hun har løssrunget 3 gange nu.. 70 cm første gang, 1 m anden gang og 115 cm tredie gang. Hun gør det ganske ok, alt taget i betragtning- men huse kommer hun aldrig over;)

*** Så blev det Guldbergs fødselsdag, 3 år gammel :) I anledning heraf hoppede jeg op på hende for første gang. Ude på folden, uden andre i nærheden. Hun var helt ligeglad.
Dog er hun stadig noget ufærdig, så jeg går først rigtigt i gang til foråret..

2010
*** d. 15 april rider jeg en tur på hende, med min søster og hendes hest. Guldberg er meget flink med og følger fint med i både skridt og trav. Første rigtige ridetur.

*** d.17 april rider jeg for første gang på hende i hallen. Hun går pænt rundt i skridt og trav, stille og roligt.

*** d. 20 april rider jeg for anden gang i hallen, hun går pænt rundt i skridt og trav og reagerer ikke på de andre heste.

*** d. 23 april- 3 gang med rytter i hallen. Hun er alene dernede og har fået sko på for første gang. Hun spænder lidt og kigger på vandplamager bag barrieren, men falder hurtigt til ro. Hun går fint rundt i skridt og trav..

En uge med kun tur, da ridehustaget skulle laves. Det har hjulpet meget på fremaddriften.
Efter bare 3 gange på tur springer jeg hende an i galop. Vi er alene på tur, og hun galoperer helt kontrolleret ud af stien. Meget sød og nem hest:)

d.3 Maj. Skridt, trav og 2 runder galop på hver volte..

D. 9 maj. 6 gang med rytter i hallen og en lille tur bagefter.. Lidt nye billeder herfra er sat ind.

21 september.. Så er vi lidt i gang igen efter 3 måneders sommerfri.. Hun er stadig meget sød og nem, vi tager det bare stille og roligt og rider ture.. Der er sat lidt nye billeder ind.

2011

4 maj.. Lidt nye billeder fra lidt alternativ motion med den lille gule hest..

2012

februar
Det er 9 mdr siden vi har redet dressur, og er nu så småt i gang igen. Dog foregår det i lammeskindssadel, så helt dressur kan man nok ikke kalde det. Vi motionerer lidt nede i ridehallen ind til videre ;-)

d. 26 maj
første stævne .-) jeg har ikke startet springstævne i 6 år, så nu skulle det være. Vi har ikke trænet meget spring i år, men tænkte at vi kunne kæmpe os igennem 80 cm sammen. Var lidt bange for at det blev for hårdt for hende med en hele bane for det har vi faktisk aldrig sprunget. Men hun klarede det i fin stil og galoperede frisk frem, gloede ikke på noget og var bare helt med på legen. Søde søde Gule :-)
Kommentér på:
Palomino Axell's Fleetwood
Annonce