{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Augusta <'3 Miss you<'3 [Tidl. hest] 1995

2.313 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

**Burrito&Dalí** .
Kvinde | 28 år | Oprettet: 25. okt 2007


Anden særlig race Augusta <'3 Miss you<'3

Fødselsår:
1995
Højde:
148.5 og passer perfekt..hun er målt med målesko. dvs. hun er faktisk ½pony, ½hest lidt af hvert
Temperament
hun er rolig på banen men hun kan godt få et sjok...i hedeland er hun frisk og varm...hun kan være super rolig og ligeglad men også have sine flip hvor "alting" er farligt.. i spring er hun frisk er er helt syg efter af komme igang med af hoppe men der er fremskrdit og vi har sprunget 90 cm..
Gangarter
Skridt: hun kan godt gå lidt skilpadde langsomt men hun skal bare have et LILLE pift med pisken og så har hun en meget bedre skridt..

update/ 03.febuar-08

hendes gang er meget bedre..traven er super god og galoppen går mere og mere fremad..skridten er lidt sløv stadig, men mest når hun skridter af el. er meget træt efter en hård dags træning
Trav; hun har en god trav men har lidt stive bagben så hun kan godt finde på af slæbe dem ;)

Galop: da jeg fik hende galkopperede hun SÅ lagsomt men så fik jeg en underviser og det bliver bedre og bedre..

Hun går til biddet men har ikke så let ved det...nu har jeg jo haft hende 1 år og 3 måneder og det er blevet MEGET bedre hun går flot ned og vi er begyndt af lave schenkelviniger:O)
Stævner
Vi har været til 2 stævner sammn..et dressur var det første det gik så godt som det kunne..
nr. 2 var spring på 40 cm..jeg var vildt nervøs men du klarede det hele...næste stævne starter vi 50-60 klasserne...

nu har jeg været til 1 stævne mere der staRTEDE JEG 40 & 50 cm..hun klarede det godt..det var ete jule stævne så vi skulle klædes ud...hun havde en rød tud på bjælder nissehue og sne på "numsen" hun var et rigitgt rensdyr.. :0)

Ihhh du er bare den bedste jeg kunne have fået til spring lige meget hvor dum og sovende jeg er så kommer vi igenem for du klare ærterne

dressur: vindinge LC 1
spring: TUS u. mig 40.-cm
spring: TUS 40. cm
spring; TUS. 40.-50. cm

Kommende: TUS. 60.-70. cm( fastelavns stævne )

Stamtavle
Nej desvære ikke men ved af det er nogen virkelig søde nogen for det er smittet af på Gusta tøzzen
Køn
H:urtig
O:pmærksom nej
P:rutter nej
P: ligtopfyldende
E: lsket af mig...

H
HO
HOP
HOPP
HOPPE
HOPP
HOP
HO
H
Bemærkninger
Augusta er alletiders allround ponze...hun kan godt have sine egne meninger og gå/løbe sin vej..F.eks.når hun er i brunst og hun vil over til "drengene" så går hun bare ligeså stille væk fra min ligemeget hvor godt jeg holder fast...;O) hun er alletiders ponz og hun ejer halvdelen af mit hjerte da jeg også har en anden hest som har den sidste del ;O)

jeg har nu haft hende 1 år og 3 måneder...det er bare super fremskridt og hun er blevet super god til af gå i holdning...jeg hatr også sprunget 90 cm på hende og hun klarede det godt.. 8-) hun er bare super dejlig.. :o)

Nu er der gået 1år og 4 måneder...og jeg elsker hense endnu mere nu...

hun bliver bedre og bedre for hver dag der går...

Update_ 31.januar/o8

tjaa så havde vi undervisning igen..idag var hun bare så god..:-)det hele gik som det skulle..og jaa så skulle vi ha' øvet trailer læsning..men så kom det dumme sne/reng vejr og så droppede vi det..:'-( og igår d. 30. var der en ude og præve gusta piin..det gik godt nok.de kommer igenpå lørdag..:-)



Augusta det tog 1 sek af se dig
1 time af kende dig
1 dag af holde af dig
1 måneder af elsker dig
mindre end 1 år og du ejede mit hjerte
men det vil tage mig en evighed af miste dig


13/1 08
yehaa...
vi var oppe og springe...det gik super godt... sprang 95 cm med fyld ( regnbur ) under... sprang og st. hypolyt ( fyld ) på en okse..det var bare så godt idag <3.. augusta du er mit et og alt...hvis jeg var et sejskib på det åbne hav var du vinden der tog mig hjem og hvis jeg var en kornmark var hun sommerregn der endelig kom igen og hvis jeg var en storby så var du energien der gav mig liv og lys nu og hvis jeg var 7 år igen så var hun der faldt uden for mit vindue <333

update/ 03.febuar-08

så var vi oppe og springe igen ;-)vi øver os til på søndag hvor jeg skal starte stævne på TUS på omkring. 60.-70. cm. vi skal være klædt ud..hihi det bliver skægt, når men hun var super idag...hun løb lidt men hun var nok også lidt frisk ! vi sprang 3 slags såring og den ene løb hun uden om et par gange..hun var ellers iskold...Kity, hende der hjælper miig med gusta sprang hende på et spring også..det var en plade med mønster på (/en sol/) ved ikke lige hvordan hun var men det så ud som om hun var ligeglad en det:-) hun er bare så god.

24/3 når så sprang vi igen igår :0) vi slog vores egen rekord.. vi sprang 120, og dem der var til stede sagde at vi også sprang et stykke over så det var nok ialt 125-130 stk vi sprang, moar er bare så stolt af sin lille baby :b


20-4/ 2008
gusta du bliver bare bedre for hver dag der går..du er også blevet rigtig god til tur?? men du er dog noget stærk gusta du er bedst..hov hov du er vist ved at få mave :D men klart når du står på græs 2 timer om dagen (L) ILU glemmer du det?? det må du bar iikke..
og så har vi jo lige via hestegalleri. fundet én af gusta' s gamle ejere.. hyar fået afvide at hun som 2 årig fik klippet halen af da nogen brød ind i stalden hun stod i og det skete igen som 6 årig..og hun er blanding af oldenborger og new forest.. det er vildt spændene.. ;) oog hun har haft er føl der hed lukas !! det er vildt spændene

14-5/08
nu erd er snart gået 2 uger hvor Augusta har været uren. vi har haft dyrlægen ud men de kunne ikke på stående fod sige hvad det kan være:/hun havde en mistanken om at det kunne være spat eller gigt, men hvis vi ville have mere info så skulle vi komme på klinikken..heheh samtidig skal hun lige tabe sig:/ svært her i sommer perioderne. så lige i øjeblikket rider vi mest på søses pony plet
A: altid sød
U: uhyrlig smuk...hehe
G: gullerods elsker
U: underliig NEJ.....
S: sød og smuk
T: taak taak fordi jeg mødte dig.. verdens bedste dag<33
A: altid miin yngling..

A
Au
Aug
Augu
Augus
August
Augusta
Augusta j
Augusta je
Augusta jeg
Augusta jeg e
Augusta jeg el
Augusta jeg els
Augusta jeg elsk
Augusta jeg elske
Augusta jeg elsker
Augusta jeg elsker d
Augusta jeg elsker di
Augusta jeg elsker dig
Augusta jeg elsker di
Augusta jeg elsker d
Augusta jeg elsker
Augusta jeg elske
Augusta jeg elsk
Augusta jeg els
Augutsa jeg el
Augusta jeg e
Augutsa jeg
Augusta je
Augusta j
Augusta
August
Augus
Augu
Aug
Au
A

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<I LOVE YOU<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<

gør livet til en leg rid på en blandigs steg
gør livet til en fest rid en blandings hest

Aahh gusta, vil savne diig. du var miin allerførste pony, og jeg lærte så meget af diig.. nu er du solgt? hvad skal jeg gøre?
Kommentér på:
Anden særlig race Augusta <'3 Miss you<'3
Annonce