{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Miniature Line - R.I.P <3 [Himmelhest] 1997

1.894 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Kirstinemeilvang
Kvinde | 27 år | Oprettet: 18. feb 2008


Miniature Line - R.I.P <3

Fødselsår:
1997
Højde:
ca. 72 cm. lille sød pony <3
Temperament
Rigtig dejlig, og omsorgsfuld.. det kunne ikke være bedre!
Gangarter
Skridt, lidt doven..
Trav, frisk, og hurtig
Galop, det er altid godt med fart, efter Lines mening (: <3
Stævner
ingen!...
Stamtavle
Der er papirer på hende, men har dem ikke lige her :S
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Jeg fik Line og Anemone sammen vinteren 2007 ;D
Jeg havde haft heste før, men ikke så små! Det var egentlig ikke meningen at vi skulle have hest igen, men jeg ville så gerne!!... En dag da vi var hjemme hos nogle venner spørger de pludselig, "i har vel ikke plads til to små ponyer? For vi kender nogle som skal skilles, så de har ikke plads til dem mere! I må få dem gratis hvis i vil have dem?" Jeg kiggede op på min far med et kæmpe smil! også sagde han: Det kan da godt være.... Det var den bedste dag i mit liv! En uge efter var det de mine..
Men Line var stædig, og bed i alt hun kunne komme i nærheden af!. Når man gik ture med hende bed hun ud efter en hele tiden, og var rigtig hidsig... Jeg prøvede forskellige principper, for at få hende til at lade vær med at bide folk.

Efter et halvt år, begyndte der så småt at ske noget, Line var blevet en glad hest, med med masser af energi. hun var blevet til en helt anden hest.!!

Line fik tit lungebetændelse, men er blevet rask vær gang.

Tirsdag, 6 okt. 2009
syntes jeg Line var anderledes, hun var rigtig tyk, det viste sig at hun var blevet 40 kilo større (jeg målte hende med målebånd.)
Hun ville hverken spise eller drikke.. Vi troede jo at det var forstoppelse, så vi gik hele aftenen..
Næste morgen så hendes afføring fin ud, men hun havde stadig ikke spist noget! Det var ikke forstoppelse, for da kom hjem fra skole samme dag, var der lort overalt i hendes boks, hendes hale var smurt ind i det, og det var nærmest vand der kommer ud!, vi ringede efter dyrelægen, men hun kunne først komme dagen efter. Line ville stadig ikke spise eller drikke. Så jeg måtte hælde vand ned i hende med en flaske, for at maven havde noget at "arbejde" med. Om aftenen lykkedes det dog at få hende til at spise et revet æble.
8. okt. kom dyrelægen, hun lyttede til hjertet, og sagde at der var en mislyd på det. og når hun ikke ville spise var der jo et eller andet helt galt. hun var gammel. Og hendes lever, og nyrer havde muligvis taget skade fordi at hun ikke havde spist noget i så lang tid. Jeg måtte indse at der ikke var noget at gøre.... :'/
Dyrelægen hentede noget bedøvelse, og sovemiddel i bilen.

Det var frygteligt! At sidde der og holde om hende, og pludelig falder hun om, også trækker hun ikke vejret mer! Det var den værste dag i mit nogensinde!!!! :'/
Det bliver aldrig det samme uden dig! Jeg elsker dig Line! :') <33
Kommentér på:
Miniature Line - R.I.P <3
Annonce