{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Bailey <3 - solgt d.08/08/2007. [Tidl. hest] 2002

4.702 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Elisabeth Landau
Kvinde | 28 år | Oprettet: 12. feb 2007


Anden særlig race Bailey <3 - solgt d.08/08/2007.

Fødselsår:
2002
Højde:
1.34ca.
Temperament
meget sød, men har altid krudt i røven! :)
Gangarter
Skridt : Okay.
Trav : Fin nok.
Galop : God.
Stævner
et klub stævne.
le spring - 1plads.
le dressur- 2plads.
Stamtavle
nej, men der er en del haflinger i ham..

og stamtavle eller ej, stadig den samme hest!
Køn
ja ;)

VALLAK.
Bemærkninger
bailey er solgt d. (solgt8/8,07)
Bailey var en SKØN vallak som jeg fik sommer 2005! Jeg fik Bailey fordi min gamle pony Felix brækkede benet og blev aflivet /: . Bailey&Jeg hyggede os rigtig meget, jeg striglede ham, nussede, red på ham! Jeg tror vi havde et rigtig godt forhold! Bailey var næsten lige tilredet da jeg fik ham, har måske selv hjulpet lidt? . Vi begyndte og ride timer som gik meget godt. Begyndte så og springe også jeg faldt ALDTID af i springtimerne, han stoppede ALTID i springtimerne, jeg blev så ireteret!! . Men en dag, kom den hellige dag, vi havde spring time jeg sprang 1 meter på ham uden og falde af, uden han stoppede! Han stoppede en gang i hele den time, se mit billede med det, jeg faldt IKKE af men det hva tæt på.
I dressur timerne gik det heller ikke så godt altid, jeg havde svært ved at få ham ned til biddet /: Men den skønne dag kom endlig. Jeg skulle ud til min moster sammen med mor&hendes kæreste, og min veninde. Vi var ude i stalden mig og min veninde Sara. Det var ikke meningen at jeg skulle ride men jeg sadlede ham op, vi red ud jeg prøvede og få ham tilbidet og det LYKKEDES! Sangthans dag 07, var vores super dag! Det gik så godt. Men jeg kom lige lidt frem nogen gange, (: .
Nu kørte det for os, vi havde det super sammen.. <3
MEN så var jeg ligepludslig blevet for stor til dig? /:
Og du skulle sælges )': Der gik 2 Dage så kom de første og kiggede på dig, da sagde vi tror det bliver ham, kan vi ringe i aften? . De skulle kigge på en pony bag efter.. Da de ringede sagde de, om de kunne hente ham imogen, det kunne de. Vi kørte ud til Bailey for at læsse ham, jeg krammede ham og krammede ham! Vi kørte jeg kørte med min mor og hendes kæreste bag traileren, jeg kunne se Bailey så såå glad ud, han vidste ikke hva der skulle ske. Vi kom ud på rideskolen (branderideskole) Jeg fik lov at trække ham i hans nye boks. Den var KÆMPE! Han snusede og snakkede med de to andre heste ved siden af ham.. Han var glad, vi gik ud af stalden jeg havde såden en underlig føgerlse /: At jeg gik fra den pony i mit liv. Vi skulle ud til ham næste dag, og få pengene for ham. Så var han betalt og jeg kiggede på ham og krammede ham hele tiden. Så kørte vi igen ): Han blev solgt 8/8 07! . Der gik nogen måneder jeg kom ud og besøgte dig, du var blevet lidt sur (som mange andre rideskole heste er) Jeg blev lidt ked af det inden i du plejede jo ALTID være så glad. Men du lagde øre af mig /; Jeg tog nogen billeder, men har kun lagt de gode ind! . Jeg kyssede dig og krammede dig igen <3
Men så fik jeg afvide at du er tilsalg igen, )': Fordi du ikke er så god til nybegyndere.... Du var lidt for hurtig ..
Du koster 16.000kr nu.. <3

Jeg sidder og er helt vildt ked af det nu, fordi jeg tænker på alle vores skønne minder! Vores dejlige skov ture med Lady&Monica. Vi jorede i galop hen af stigerne, vi sprang (ups det måtte vi ikke ;D ) Det gik ellers KANON!
Fuuuuck hvor jeg savner dig af hele mit hjerte! Det er så træls du er tilsalg, håber virkelig jeg kan holde min kontakt til dig. Skat...? Hva nu hvis jeg ikke kan, så bliver mit liv ødelagt!? .

8/8 07 Den dag vil ALDRIG nogensinde glemmes!!? <3 ..

men heldigvis er du ikke tilsalg afligevel !! (; ..
branderideskole beholder dig, <3 sidst jeg var
ude ved dig var du slet heller ikke så "sur"
mere. du er vist blevet dig selv igen?;*

SMID EN KOMMENTAR OG EN BEDØMMELSE . SKRIV HVORFOR I GIVER LAV ELLER MIDDEL...-


b - bedst.
a - aldrig glemt.
i - ih så skøn.
l - lækker.
e - en engel.
y - ynglings <3 .

NEEEEEEEEEEJ! DU SKAL SÆLGES FRA BRANDE! KAN JEG MON HOLDE MIN KONTAKT TIL DIG SÅ? :'(
Kommentér på:
Anden særlig race Bailey <3 - solgt d.08/08/2007.
Annonce