{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Ferrai 1997

24.534 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mie G
Kvinde | 29 år | Oprettet: 18. dec 2006


DSP Ferrai

Fødselsår:
1997
Højde:
149 cm. med sko. kat.1 pony
Temperament
Han har et super temperament :) den sødeste og flinkeste pony at have med at gøre. han er rimelig rolig både under ridning og ellers. men helt uden at være sløv og kedelig at ride ;D han er også rigtig nem at have med til stævner. så han er altid bare en super at have med at gøre.
Gangarter
3 rigtig gode gangarter, over middel. :) får 7 og 8 til stævner :)

Skridt: middel
Trav: rigtig god :) over middel
galop: super god :) over middel
Stævner
Ja, har startet landsstævner med placering med anden rytter, og startet Dm som 6 år. :) jeg starter distriks stævner på ham la1-la4 :) og får næsten altid placering med hjem :)
Stamtavle
F: Broadway
FF: Brillant
FM: Rea

M: Maica
MF: Cansas
MM: Majbritt

den er længere. skriver den færdig senere
Køn
ja meget smuk.
han er lige blevet vallak så han ligner en Hingst :) da han har været det til han var næsten 12 :b
Bemærkninger
Ferrai er en meget smuk pony, han ligner en hest og har nogle dejlige øjne. han har en meget speciel farve som er Sort,brun,rød men i passet står der rød, og så har han en blis og 3 hvide sokker:) han har været hingst til han var 11 år og har derfor et flot hingste look. han blev kastaret fordi at vi havde ham stående på en stor rideskole og vi synes det var for stessende for ham hele tiden at skulle blive ophidset af hopperne, og vi brugte ham ikke til bedækning (men det gjorde forrige ejer) . han var ellers den sødeste og mest opdragende hingst :,)
men nu er han en skøn vallak der elsker at hygge sig på folden, dog synes han det er dejligst bare at gå og snuse til de andres lort og græsse, han er ikke den vilde type :) <3
i ridning er han en engel<3 selvom vi på et tidspunkt havde en dårlig periode da han var blevet bange for noget og min FORRIGE ridelære sagde jeg skulle være hård mod ham, men det var det helt forkerte at gøre ved ham, for han blev sur og blev endnu mere bange. men nu har vi fået styr på det igen, og han er en engel, han lytter så meget til en, i skoven kan man galopere af sted og så bare sig skridt og så gør han det lige med det samme. uden at hive i tøjlerne :) og på folden elsker han når man komme ud og ´leger med ham, hvor jeg løber og så følger han mig og slår med hovedet og buker, men han passer altid på at han ikke rammer mig, og bliver bag ved mig og stopper op når jeg gør det :,) jeg elsker virkelig min dejlige dreng :) jeg fik ham d. 12 august 2007 :)
han er den sødeste pony på jorden!
Kommentér på:
DSP Ferrai
Annonce