{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Sportspony Macho <3 R.I.P. baby <3 [Himmelhest] 2000

4.098 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Hollandsk Sportspony Macho <3 R.I.P. baby <3

Fødselsår:
2000
Højde:
143 cm. ca.
Temperament
Macho har et skønt temperament! Han er opmærksom, men enormt samarbejdsvillig, lærenem og kreativ!
Gangarter
Kanon gode! Træder godt ind under sig selv.
Skridt: Macho har en skridt langt over middel. Han træder to spor over sig selv.
Trav: Hans trav er også langt over middel. Han træder godt ind under sig selv og går frisk fremad.
Galop: Machos galop er også virkelig kanon! Det er enormt naturligt for ham at galopere! Det er den bedste galop jeg nogle sinde har prøvet!
Stævner
Ingen med mig - han må ikke bruges for fysisk hårdt, men dyrlægen har sagt god for nogle små stævner - man kan bare aldrig vide om han er halt på stævnedagen. Jeg er alligevel også for gammel og interessere mig ikk rigtig for det!
Han bliver klikkertrænet...
TRICKS:
Grine/smile, kysse, tage hovedet på skrå, "back", "kom", frihedslongering; reagere på "skridt", "trav", "galop" og "stop", flytte forpart og bagpart ved en finger, stå på lille palle (halvpalle?), rides i grime og træktov i skridt og trav, strække forben UDEN modstand...hmmmn der er sikkert meget andet ;)
PÅBEGYNDT:
neje (han kan godt men vi skal ha' arbejdet mere på det), spanske skridt, "back" mens jeg står bagved...der er nok endnu flere vi er begyndt på...
Stamtavle
Mente bestemt der var en i passet men desværre :( Men han er hollandsk sportspony og chippet :D
Køn
Virkelig køn vallak :D
Bemærkninger
UBETINGET KÆRLIGHED, JEG BARE IKKE KAN KOMME SOVENDE TIL!!

Og jo han er Hollansk Sportspony!! Er ligeglad hvad I siger! Sportspony har intet med race at gøre - men er et forbund!

Macho? Navnet siger bare intet om denne hest! Det gør hans udtryk i øjnene og hans kropssprog tilgengæld! Der findes ingen hest ELLER pony i denne store verden som er så skøn og godmodig som ham drengen her!
Han er det mest vidunderlige og har den vildeste personlighed!

Han er ikke en Hr.-hvem-som-helst og han er ikke hesten man bare bryder ind i og bare tror man kan gøre hvad som helst med. Han er langt gladere og mere tryg ved mennesker end andre heste, lidt en kylling på folden. Men trods de dårlige bagben kan han være en vild hingst når han er fri på ridebanen.
Han er selvstændig og tænker meget over hvad han skal gøre som det næste for at få et "klik" og en godbid.
hvis jeg vil lære Macho noget nyt behøver jeg ikk spekulere over om det vil tage lang tid, for det gør det IKKE!
Jeg kan slet ikk beskrive min hest her - han skal opleves! Så kærlig og uimodståelig og interessant hest findes der ikke, pånær min Macho!!
Da han havde dyrlæge i foråret 09, var dyrlægens første udbrug: "Hold da kæft hvor har den pony udstråling og personlighed!!"... Dejlig kommentar :)
Macho er min allerbedste ven og han ved bare når jeg er ked, så får jeg et kys og et smil og så ved han jo jeg griner igen...

JEG ELSKER DIG, MIN MACHO <3

Klikkertræning er seriøst det bedste jeg nogen sinde har prøvet! Det giver et helt andet forhold til din hest og alting bliver en leg!
Tusind tak til Vicki fordi du lærte mig om klikkertræning, tak for alle de dejlige timer vi har tilbragt sammen og for alt det du lærer os! Og hvor jeg altid bare glæder mig til alle de timer vi fremover skal tilbringe sammen - Macho og jeg glæder os til at lære mere!
Tusind tak til Andrea for al din hjælp, din glade person, din rolige sjæl og det du gør for mig og Macho, når jeg bliver for utålmodig og ikke kan forklare Macho hvad jeg vil ha' :)
Og nu vil jeg efterabe dig - et digt til min smuksak:

Macho min elskede
Bliv hos mig for altid
Jeg vil gøre hvad jeg kan
For at du får et langt og leveværdigt liv

Macho min elskede
Du giver livsglæde og løfter mig op
Du er den dejligste og blødeste
Du hjælper mig altid

Macho min elskede
Bliv her for altid
Uden dig er livet intet
Jeg kan ikke uden dig

Macho min elskede
Sammen kan vi alt
Sammen bære vi alt
Sammen går vi gennem ild og vand

Macho min elskede lille pony
hvis ikke du var i mit liv
ville mit liv være spildt
Hvem skulle løfte mig op?

Macho min elskede
Du sidder i min krop, i min sjæl
Du giver mig lykke og frihed
Du er min ubetingede kærlighed!

MACHO : JEG ELSKER DIG

21. maj 2009:
Idag købte jeg endelig Macho!! Slut med at være på lånetid. Det er SÅ fantastisk! Jeg elsker den hest så højt - jeg ku dø for ham!

5. august 2009:
Idag slog det mig at der ikk er længe til at jeg har haft Macho i et år :D altså til låns ved jeg godt men har jo selv passet ham ... og holdda op hvor har vi nået MEGET!!

24. august 2009:
Om en uge har jeg haft Macho et år!! VILDT! Har lagt nye billeder ind fra træningen den 13. august som min far har taget af os :)

14. november 2009:
Vicki har været her i dag og vi har bare lært nogle rigtig fede nye ting.. Glæder mig sådan til at komme igang igen, var løbet tør for kreativitet, men NU skal vi igang igen og ha bygget nogle nye større rygmuskler op.. Uh Macho, vi bliver ikke til at stoppe :-*

9. april 2010:
Macho havde kiropraktor i dag fordi han var begyndt at stejle og lave udfald når vi trænede. Kiropraktoren kom og så ham trave, hvor han typisk var halt. Men vi tog ham i stalden og hun begyndte at tjekke ham og trykke ham rundt omkring. Han var spændt hele vejen igennem overlinjen og havde hovedpine - præcis det samme som clairvoyanten sagde tilbage i januar.. Hun anbefalede han fik sko på fordi han slider dragterne for meget og er så blød i koderne... Så kom dyrlægen for at skulle ordne hans tænder, fordi han også var stoppet med at spise som han plejede. Da hun skulle lytte til han hjerte for at tjekke at hans puls var i orden, inden han sku i narkose, blev hun stille. Kiropraktoren er også dyrlæge, så min dyrlæge bad hende om også at lytte.. De blev enige om det ikke var godt. Der var mislyd på hans hjerte :'( Så hun kunne selvfølgelig ikke ligge ham i narkose - det var for risikabelt. Nå, men så tog hun nogle blodprøver for at tjekke han levertal og se om der var noget i hans blod hun kunne kigge på og hun ville se om hun kunne få fat i en der kunne scanne hans hjerte og finde prisen på det.

3. maj 2010:
Macho fik sko på og vi gik en tur. Maria og Benjamin var med. Jeg ku godt mærke jeg blev nervøs fordi han har stejlet så mange gange, så vi byttede. maria gik med Macho og jeg gik med Benjamin .. Men der skete ingen ting :D Han gjorde ikke tegn til at stejle eller noget som helst :D

12. maj 2010:
I dag kom ham der skulle scanne Macho, og det gik så godt!! Han må ikke blive for forpustet og hans hjerteklapper samarbejder slet ikke. Men de vender den rigtige vej og blodet kommer ud fra hans hjerte. Det er nærmere hans lunger der kan være et af problemerne til hans forpustethed, fordi han puster meget mere end en hest i hans form .. Nu har han stået stille i 2 måneder ca. så nu er han selvfølgelig slet ikke i form. Men alt det med hans hjerte har ikke betydning for det jeg skal bruge ham til, endnu :) Så det lettede virkelig!! Men om det par år kan det godt være mislyden forsvinder og så kan det godt være hans hjerteklapper begynder at bue den forkerte vej og så er det alvorligt.. Men de næste par år kan jeg formentligt bruge ham som hidtil :)

18. maj 2010:
Om 3 dage er det et år siden jeg har købt min dejlige Macho <3 :D

21. maj 2010:
I dag er det et år siden jeg skrev under på papirene på dig Macho! Den dag glemmer jeg aldrig og jeg vil aldrig nogen sinde fortryde det!! Jeg elsker dig lige så højt som jeg altid har gjort, lige fra første gang jeg så dig, på et billede, var helt fortabt i dig! jeg er stadig lige så paf over hvor smuk du er, som første gang jeg så dig. Godt jeg købte dig, min skat <3 Du er min daglige frihed og mit åndedræt og den der altid giver mig et smil på læben! Jeg vil gøre alt for dig, Macho!

20. SEPTEMBER 2010
Jeg havde dyrlæge til Macho i dag fordi han for 2½ uge siden var hævet i pungen så han fik en sprøjte mod en allergisk reaktion. Det var akut dyrlæge så det var ikk hende jeg plejer at bruge. Den virkede slet ikke. Hans puls begyndte at stige og være mere ujævn end den plejer. Jeg kontaktede i torsdag Kamilla, den dyrlæge jeg plejer at bruge og hun kunne komme i dag. Hun brugte 3 kvarter på at tjekke ham. Hans hævelse var ikke insektstik, det var væske. Han har også væske under maven som man kan lave fingeraftryk i. Hans hjerte kan ikk klare mere. Dyrlægen forklarede og fortalte om hele cirkulationen og alt det der ikke længere hænger sammen for Macho og alle de symptomer der hænger alt for godt sammen på at hans hjerte ikke kan mere og at det her ikke bare lige er en periode... Hun kiggede ned i jorden og kunne ikk sige det til mig, hun sagde "Jeg kan se du godt ved hvad jeg vil sige"... Jeg tudede som en sindsyg og jeg tuder konstant. Jeg mister min bedste ven, han har altid været der for mig og han har altid været den der fik mig i godt humør og gav mig mit daglige pust. Han er mit liv.. og nu mister jeg ham :'(
Han vil for altid være i mit hjerte, han er vinden i mit hår, han er skyggen jeg vil se og han vil altid være i min sjæl og min krop! Men jeg kan ikk sige farvel til ham, det er så uretfærdigt :'(
Han vil blive aflivet inden for en uges tid :'( </3

23. SEPTEMBER 2010
Den værste dag i mit liv. Måtte sige farvel til min elskede Macho i morges kl. 7.45 :'(
Det var en smuk morgen. Jeg stod i stalden og krammede ham og kyssede ham. Jeg fik et sidste kys af ham. Han havde fået alle de gulerødder og æbler han kunne spise. Jeg havde siddet hos ham til 22.15 aftenen før og sørget for han ikk manglede vand og hø. Jeg var hos ham om morgenen igen kl 5.45 og gav ham igen gulerødder og æbler, fyldte vand og hø op hos ham. Dyrlægen skulle komme kl 7.30-7.45. Jeg sad bare hos ham og kiggede på ham. Min kæreste var der lidt ind i mellem for at se hvordan vi havde det og om han skulle gøre noget. Men der var jo intet at gøre, intet kunne gøre situationen særlig god. Det mest positive var at det var en smuk morgen og at det her var rigtige for Macho. Jeg vidste han ville få fred og ro, han ville komme til et bedre sted.
Dyrlægen kom læ 7.23 og der gik det virkelig op for mig hvad der virkelig var ved at ske. Jeg havde brugt mange timer på at græde, men da hendes bil kom i indkørslen gik det for alvor op for mig at nu handlede det om minutter. Dér begyndte jeg at græde for alvor, ustyrligt meget. Jeg holdte fast i Macho og kløede ham i manen, hvor jeg vidste det kløede.
Hun kom ind og gav ham en gulerod og snakkede lidt med os og vi snakkede om forløbet der sku ske nu. Hun gjorde sprøjtene klar og så gik vi ud dertil hvor han skulle ligge. Vi havde fundet et sted hvor der var flotte efterårsbuske i røde og grønne farver. Da han havde fået de sprøjter han skulle ha, var han længere om at ligge sig end de fleste heste, fordi hans hjertekapacitet var så dårligt at blodet ikk kom ordenligt rundt i kroppen. Da han endelig lagde sig, lagde han sig så fint i det grønneste der var omkring ham. Han havde ørene frem af, sit sædvanlige genkendene glimt i øjet og han så virkelig fredsfyldt ud.
Jeg lå hos ham længe og krammede ham og kyssede ham. Jeg kunne ikk forstå han ikk rejste sig igen. Da jeg tog mig sammen til at gå fra ham, satte jeg mig om på en bænk og kiggede ud over foldene. Solen hang lavt på himlen og skinnede, i horisonten var himlen nuancerende lyserød og lyseblå. Hans bedste fold-kammerat stod og kiggede ned mod hvor han lå, med hovedet hævet højt, et stivnet blik og ørene helt frem af. Der gik et par sekunder og så vendte han rundt og galoperede afsted, som om han fulgte ham på vej. Samtidig kom der en flok trækfugle over himlen. Der var totalt vindstille og det var virkelig smukt og så kom der en vind i håret og ansigtet på mig.. Jeg er sikker på det var Macho der fløj igennem mig! Han blev sendt godt afsted, men jeg savner ham virkelig inderligt. Det skærer i mit hjerte at han ikk er her mere :'(

22. NOVEMBER 2010:
I morgen er det allerede 2 måneder siden min skat forsvandt. Det er stadig ubærligt og jeg har en konstant klump i maven. Jeg savner ham så inderligt at det er helt ufatteligt. Følelsen af afmagt og ustandeligt savn, sidder stadig i mig. Det vil den jo nok altid gøre. Frygten for at miste igen er helt tæt på, frygten for at miste dem jeg har allerkærest.
Min kæreste eje var min Macho. Fuck hvor jeg savner ham og fuck hvor er verden urefærdig.
Billeder i mit hoved af Macho der står på staldgangen med ørene fremaf og han bliver striglet, kører rundt i hovedet på mig. Jeg ved du er er bedre sted skat men jeg kom ikke med :'(
Jeg ved du går på de evige græsmarker og venter ved regnbuen så vi kan følges over den sammen.
Jeg ved du kigger ned på mig og Dino og du vil hjælpe Dino med alle de ting jeg vil fortælle ham, som han måske ikke forstår. Så er du klar til at hjælpe ham.
Jeg er ikke længere bange for at dø, for jeg ved du venter på den anden side!

23. DECEMBER 2010:
I dag er det 3 måneder siden jeg mistede min elskede. Jeg savner ham hver eneste dag. Sorgen er groet fast i mit hjerte og det gør ondt. Jeg forstår stadig ikke at han skulle væk fra mig. Han lærte mig hvad det vil sige at elske og han lærte mig at være tålmodig, nogle rigtig gode egenskaber at kunne give videre. Men han er her ikke til at modtage alt det han lærte mig. Hvor ville jeg ønske han var her, bare i julen, til at fylde mit julehjerte op med lys og overskud. Jeg savner dig skat. Jeg håber du har det godt hvor du er!

24. DECEMBER 2010:
Jeg ville ønske du var her, til at holde lidt jul med mig og til at få en julegave <3

27. DECEMBER 2010:
I dag så jeg et stjerneskud, jeg er sikker på det var Macho der sagde hej. Jeg var lige kommet ud på vejen fra stalden, da et flot langt stjerneskud viste sig på himlen. Puuh, det skærer i hjertet ikke at kunne se dine smukke beroligene øjne, røre din bløde vinterpels, give dig et kys og putte hele hovedet ind i halsen på dig og bare dufte DIG! Jeg savner dig og elsker dig! Jeg savner dig lige så meget som dagen efter du forsvandt og jeg elsker dig lige så højt som jeg altid har gjort! Ingen kan tag din plads i mit hjerte! Du er i mine drømme!

25. FEBRUAR 2011
Tårene triller ned af mine kinder..det er allerede 5 måneder siden vi brutalt blev skilt fra hinanden. Du sidder fuldstændig fast i mig stadig. Jeg ved du har det bedre nu men min sorg er ikke blevet mindre. Jeg har nu siddet i en times tid og set billeder og videoer af dig...men kæreste Macho, det får dig jo aldrig tilbage til mig.
Det begynder igen at gå lidt op for mig hvor mange millioner kilometer du er væk fra mig og jeg først ser dig når jeg dør..og det går op for mig at der ikke findes det jeg ikke vil gøre for at se dig igen...bare 1 minut! Jeg vil bare mærke din bløde mule, kysse dig på kæben, stikke hovedet ind i din pels og dufte dig, ae dig, kramme dig og hviske dig i øret "JEG ELSKER DIG MACHO"...og det gør jeg for evigt! Jeg vil give alt! Vi ses i drømmeland...men det er ikke det samme :'( You belong to me! Gid du ku se mig nu...gid du ku give mig et puf og vise mig at jeg sku være glad... Men den lykke du gav mig er der ingen anden der kan give mig!
Den bedste tid var sammen med dig! Jeg var lykkelig fordi, jeg vidste når vi var hver for sig, at du var med inden i...og du er stadig med inden i! Du var min bedste ven :')
Jeg vil elske dig for evigt og altid! Jeg vil savne dig hver eneste dag resten af mit liv og tænke på dig hvert eneste sekund til den dag vi ses igen <3

25. JULI 2011:
Det er nu 10 måneder og 2 dage siden du blev aflivet...det er ikke til at tro der snart er gået et år :'( jeg tænker på dig konstant og jeg savner dig hele tiden! Jeg ved du er her ved min side og jeg ved du hjælper Dino, det har jeg kunnet mærke de sidste gange vi har trænet - tusind tak, min elskede! Det skærer i mit hjerte du ikke er her, stadig...og drømmene om dig er så klare at jeg føler du er her og når jeg vågner er savnet dobbelt så stort :'( At du er her i mit hjerte er ikke det samme som hvis du var her fysisk...men det er bedre end du aldrig havde været i mit liv <3
Jeg håber du har det godt min skat, jeg savner dig og jeg elsker dig lige så højt i dag som for et år siden og som første gang jeg så dig. Macho - du er alt <3

16. DECEMBER 2011:
Jeg kan ikke! Jeg kan IKKE! Jeg kan IKKE forstå at du ikke snart kommer hjem igen! Hjem til mig og Dino og viser Dino hvordan han skal gøre tingene når han ikke forstår det.
Jeg forstår ikke du er oppe på de evige græsmarker og ikke kommer ned til mig.
Macho, jeg savner dig hele tiden! Hvordan skal jeg nogle sinde komme over tabet af dig?
Jeg græder som et lille barn når jeg får kigget på billederne af dig..det er for sjældent jeg gør det, men det er for ikke at tude for ofte :'(
Du er drømmehesten og jeg ved du hjælper Dino, for ellers ved jeg ikke hvordan jeg ku' få så nem en plag.

Jeg bliver svimmel, det giver mig en klump i maven og det gør mig svag, jeg savner dig og jeg elsker dig hver eneste dag!

Macho, giv mig et tegn på du har det godt deroppe! Vent på mig <3


31.10.2013
Det er lidt over tre år siden jeg måtte sige farvel. Jeg ser stadig sjældent på billederne af dig, for jeg savner dig!
Du er så langt væk fra mig :'( Men selvom du er så langt væk, ved jeg lige hvor jeg har dig. Lige midt i mit hjerte! Min elskede, dejlige, varme Macho.
Men du har givet så meget videre til Dino. Der er så meget i hans sind som ligner dig. Du sender gode energier.
Selvom ingen kan tage din plads i mit hjerte, så er Dinos plads lige ved siden af. Og jeg ved du ville have jeg kom hertil, hvor jeg kommet i dag.
Af hjertet tak, fordi du har givet så meget!
Men tårerne i mine øjne, løber ned af min kinder, for jeg savner dig stadig så inderligt :'( <3

02.04.2015
Det er 4½ år siden. Jeg kan stadig ikke se på billederne af dig uden at græde. Den plads du fyldte i mit hjerte dengang, fylder du stadig. Den sorg du efterladte dig, er her stadig. Men den kærlighed du gav, er her heldigvis også endnu. Og selvom jeg ikke kan give dig den kærlighed, fordi du ikke er her, kan jeg give Dino. Den kærlighed du lærte mig om og fyldte min krop med, som lærte mig at kaste kærlighed på andre. Den kærlighed du lærte mig at give til mine dyr.
Der går ikke en dag uden jeg tænker på dig, uden jeg savner dig og uden jeg er dig evigt taknemmelig for hvad du lærte mig og gav mig. Og videregiver til din "lillebror". Dino lærer ikke af mig alene, han lærer af os.
Jeg elsker dig stadig Macho. I hjertet gemt og ALDRIG glemt <3 Du var en ener!
Kommentér på:
Hollandsk Sportspony Macho <3 R.I.P. baby <3
Annonce