{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fuldblod (XX) NARUG 2005

6.886 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mariah Løgtved .
Kvinde | 31 år | Oprettet: 8. nov 2007


Fuldblod (XX) NARUG

Fødselsår:
2005
Højde:
165. Han er en god fyldig type, dog ikke for tung. Han er godt sat sammen.
Temperament
Rolig og afbalanceret mht. hans race, afstamning og væddeløb. Han er lidt omgængelig, dog en smule personlig anlagt. Nogle mennesker kan han lide, andre kan han ikke fordrage! De mennesker han ikke kan lide, skal ikke komme ham for nær. Han kan finde på at bide og sparke, og blive virkelig ond, når der er noget/nogle han ikke kan lide. Og det skal dog også siges, at det er de færreste personer han kan lide. Han er lidt en enspænder, der næsten kun kan lide hans mor - altså mig (-: Det afspejler sig i, at jeg ikke kan tage på ferie eller med andre ord være væk fra Narug i mere end højest to dage. Skulle det ske, at jeg er væk længere tid af gangen, så går Narug ganske enkelt fra kosten, og spiser absolut intet, før jeg er hjemme igen, og kommer ud til Narug og siger hej til ham. Utroligt men rigtigt(-:
Gangarter
God i dem alle. Han har en god lang galop. Han er rolig i sine gangarter, og laver sit arbejde til fulde. Han er meget koncentreret når han arbejder. Han er dog ikke så god til, at gå alene i arbejde. Nej, uha, så er der jo spøgelser bag alting(-:
Stævner
Ingen stævner, men efterhånden en masse gode væddeløb. Narug sluttede sin løbsrække i Juli mdr 2017. Det blev til mange gode minder. I alt 71 starter, 242.550 indtjente kroner, titlen årets hest 2010, flidsprokal 2015, samt best turned out horse 2010, 2013, 2014 og 2015.

Nu skal den gamle dreng bare nyde hans sidste dage som græsslåmaskine hos mig. Han kommer aldrig til salg, på trods af hans væddelønbstid er slut.
Stamtavle
Far
SILCA LEGEND (GB)

Mor
MRS JEKYLL (IRE)
Køn
Han er en vallak.
Da jeg havde haft Narug i godt og vel en uge, fik jeg kontakt med hende, der ejede Narug som føl, og til jeg næsten fik ham. Det var bare super, så jeg fik en helt masse afvide om Narug. Jeg fik afvide, at hans navn kom fra Guran. Altså, Guran's navn bagfra. Han er rigtig døbt Happy Day. Dermed fik jeg også nogle gode billeder af hans tid, før jeg fik ham. Jeg er super glad for, at jeg kan snakke med de tidligere ejer, og få noget infomation om Narug igennem tidligere ejer Malene & den øvrige familie, der også har været en del af Narug's liv.
Bemærkninger
Jeg købte Narug i december månede 2008, og tro mig, det var ikke smertefrit og uden problemer! Narug var så uheldig, at han faldte ud af transporten, efter sin sidste start i 2008, og fik en meget grim skramme på det ene knæ. Knæet, så bestemt ikke godt ud, og der kom et stort ar, og en del arvæv. Også kom det store spørgsmål: Kunne Narug holde til væddeløb? Og hvis nej, hvad så? Skulle jeg tage den store chance, eller skulle jeg lade være? 1000 tanker fløj gennem hovdet på mig. Min mor og min tidligere galoptræner havde på forhånd sagt, at jeg skulle glemme den Narug, og finde en anden. Men i kender det nok ligeså godt som mig, der dér med, at man virkelig forelsker sig i en hest. Sådan havde jeg det med Narug. Og hvad gør man så? Skal man lytte til sin galoptræner og sin mor, eller skal man lytte til sig selv? Jeg tog chancen, og lyttede til mit hjerte-og verden vendte mig ryggen. Sætningerne: "Maria, hvad vil du dog med den? Det bliver aldig en god hest!" "Den skulle have været lavet til rullepølse!" "Du er tilgrin!" De sætninger kørte bare rundt i hovdet på mig. Men bare jeg havde Narug, kunne resten så ikke være ligemeget?-jo. Tiden gik, og træningen med Narug skulle så småt begynde. Jeg trænede, trænede og trænede. Endelig kom din første start, og jeg havde valgt, at jeg selv ville ride dig. Resultatet blev en 8. plads, og folk snakkede igen, og hvor var det hårdt! Men både og, jeg vidste det var min skyld, at han ikke blev placeret bedre. Narug virkede nemlig ukoncentreret, og derfor købte jeg en blinkers til ham. Siden da, har narug været en klassehest! Narug har været placeret i 14 ud af 18 startet, og blev årtes galophest 2010. Min drøm gik i opfyldelse, og alle menneskerne blev pludselig så dejlig stille (-: Det var lige et kort resume af min tid med Narug, der kommer selvfølgelig mere, når dette kommer (-:

Fuck alle andres mening - jeg elsker dig, ud over alle verdens grænser, Narug!
Kommentér på:
Fuldblod (XX) NARUG
Annonce