{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Har du oplevet ånder? hvis ikke, så se den her! spooky.

19.913 visninger | Oprettet: 4. feb 2009

Har du oplevet ånder? hvis ikke, så se den her! spooky.

Se videoen, og du finder ud af hvad familien, hestene og kattene har oplevet.

OG NEJ DET ER IKKE NOGET JEG BARE FINDER PÅ! hvor skulle jeg dog få alt det her fra hvis ikke jeg havde fået det fortalt af hende damen ? :S

Malene M  .
Kvinde | 32 år | Oprettet: 8. sep 2007


Kommentér på:
Har du oplevet ånder? hvis ikke, så se den her! spooky.
  •   20. feb 2014 F*ck jeg er bange nu!!

  •   2. jul 2012 jeg har en død dameånd og en hund på mit værelse! hunden har jeg set og damen stod engang ovre i hjørnet af mit værelse jojo jeg tror skam på det!

    der er også en på badeværelset der kigger på en heletiden og nu skal vi have et medie ud og fjerne dem det er vildt skræmmende og jeg er næsten aldrig på mit værelse alene og når jeg skal sove er min hund der altid og passer på mig. (han piver hvis han ikke kommer ind til mig) jeg ved ikke om Nemo (min hund) kan mærke den der hundeånd men han vil gerne være her inde. og jeg oplever tit mange uforklarlige ting på mit værelse...

    jeg ønsker bare så brændene at hun og hendes hund snart får ro og kan komme over på den anden side


  •   28. jun 2012 sygt smiley

  •   26. jun 2012 Hej 5 stjerner!
    Vildt spændene video! Tror selv vi har haft ånder i vores hus.
    Dem der ejede huset før var en dame og en mand.
    Først døde manden, og damen blev boende. Hun solgte huset til os, derefter begyndte nogle uhygglige ting at ske fx. banken på væggen om natten, knive der falder på gulvet når de ligger midt på et bord, stearin lys der vælter, og vindueshasper der lukker selv! Så døde konen, og derefter har der overhoedet ikke været noget" smiley
    Ja, det er spooky ... mange tror ikke på ånder, men jeg tror at der er mere mellem himmel og jord som man siger smiley
    Og kan da hører at jeg ikke er den eneste smiley
    5 stjerner til dig smiley


  •   26. jun 2012 Vi fandt ud af i går at stalden med vores heste er hjemsøgt, s*** det var skræmmende igår, pludselig kom der en bil som ikke var der og høj musik og hestene blev bange for nogle hovelyde i stalden og det var de sidste 2 heste vi stod med ved siden af stalden og vi var helt alene ikke engang gårdejern var der, det var skræmmende

  •   23. jun 2012 ved godt at det er underligt men min mor kan se og snakke og høre dem, det startede med at da jeg var lille da lå jeg i min seng (ved ikke hvor gammel men gammel nok til at stå op)
    og min mor kaldte på mig igen og igen men jeg kom ikke, til sidst kom hun ind og så at hver gang jeg prøvede at kravle op blev jeg nærmest skubbet tilbage igen og det var en gammel mand som "hang" over min seng og skubbede mig ned, han var på mit værelse med hans kone og deres søn, senere da min mor skulle smide en stol der ind (hun blev bange og tog mig og lukkede døren) Så åbnede hun hurtigt døren smed den ind og lukkede, så opdagede hun at hun havde fået et omvendt kors på hendes arm smiley
    Nu har vi en pige som "bor" i vores gang, hun er rottehaler og har en stor hund med sig, hun shipper og leger men gør os ikke noget.

    PS: Jeg kan ikke se video men vil gerne hvad kan jeg gøre?


  •   23. jun 2012 Jeg tror bestemt også vi har ånder hos både min mor & far.. De larmer, men jeg beder dem tie stille, og så hører jeg ikke mere fra dem i en dags tid .. Det er virkelig uhyggeligt!

  •   9. jun 2012 spooky

  •   9. jun 2012 det er noget de kan smiley hvordan ved jeg ikke helt de siger sådan nogen underlige lyde smiley

  •   9. jun 2012 hvordan fik damen ham fyren væk

  •   9. jun 2012 Go' video smiley
    Har også prøvet det.... Min søskendes far har stået på mit værelse og stiret på mig mens jeg sov.. (mig og mine søskende har ikke samme far) deres far nåede aldrig at se mig fordi Han var død ( Han lå død i sin stol i huset)


  •   23. maj 2012 den film fra louise er altså spooky. så den ikke ikke færdigt, har ikke tid nu.

  •   23. maj 2012 uuuhhh spooky...

  •   22. maj 2012 Shit smiley

    Engang hvor jeg var i bad, Hørte jeg en kvinde stemme nunne smiley (Skal siges jeg var Alene hjemme :o)
    Blev skide bange og skyndte mig op.

    Os engang hvor jeg var inde i stalden(Alene :p) Og de fleste heste var på fold, bliver en af hestene skide bange. Og jeg går med det samme ud for at se om der er nolge, men der er ingen. Går så ind og beroliger hesten.

    Har os prøvet hvor jeg var ude i stalden, og lige var kommet ud fra en hest bok's, og lukket døren. For at begynde at ryde lidt op i stalden. Stod hesten pluslig på gang. Jeg blev self. skide bange og lukkede hesten ind igen.

    Os en gang hvor jeg haved Flyttet en sadel på sin rigtige plads, og var gået ud for at tage min part ind. Stod Sadlen på Den plads den stod på før.

    Ska' siges at alle de gange i stalden var alene!
    Før troede jeg seriøst ikke på ånder...
    Men nu!


  •   11. maj 2012 Har prøvet det sammen ! jeg sover nogle gange på min rideskole når der er ferie, og jeg sover Helt alene !
    Vi har så en sencor så der tændes lys hvis man bevæger sig det startede Altid efter kl. 3 om natten hvor sencoren tændes i gange og bageefter på toiletet ! Jeg har oplevet en gang at der var en dør der smækkede.
    nogle gange er det så slemt at fjernsynet, begynder og krisle.. Hmmm Jeg har ærlig talt ikke næver til at sove der ude helt alene mere !
    true story....


  •   8. maj 2012 Vi har os haft en her hos os smiley ikke så sjov smiley men heldigvis ikke ude i stalden smiley

    Super go video smiley


  •   29. apr 2012 Elsker at se ånderne vender tilbage! XD er meget spirituel!

  •   29. apr 2012 WOW WOW WOW WOW spookey!!!

  •   20. apr 2012 Spookey!

    Alt så noget som gyser film osv kan jeg overhoved ikke! Men lige såen noget der syntes jeg er fedt! der sker selv nogle underlige ting hjemme hos mig engang imellem, fx døre der lukker og radioer der tænder, det mest uhyggelige jeg har prøvet det er jeg kom ud en morgen i stalden, striglerne var væltet ud og et gammel fuglebur på 10kg. havde rykket sig 3 meter, d:


  •   1. apr 2012 åååhh virkelig spooky!!!
    var virkelig flippet vis det var sket hos os det med lyset!!!


  •   18. mar 2012 Åhhvz..

  •   15. mar 2012 det lidt trist jeg først ser den video nu smiley for vi har lige lavet projektopgave og mit emne sammen med 2 andre var overtro
    -.-' Damn it!


  •   1. mar 2012 har set den her videofør og kunne bare ikk få den ud af hovdet og kunne heller ikke sove mega spookey. har ogs en gang oplevet at lyset i stuen selv slukkede og lyset ude i garagen tændte.

  •   29. feb 2012 engang hvor radion var tændt hjemme hos mig, blev den bare skruet helt op, og der var INGEN der skruet op for den?!!!
    det skete 5 gange eller sådan noget ;O

    og jeg har sådan et billed på min væk af en pony jeg selv har lavet den var også faldet ned og lå helt lige på mit gulv jeg kunne ikke hører noget da den faldt ned??! (blev mega bange!)

    også hos min far har jeg set en gå oppe på taget om natten smiley

    er mega bange for sådan noget smiley

    men godt at han er væk nu ;D


  •   24. feb 2012 Åhhh, hvor er den uhyggelig! o:

  •   22. feb 2012 Engang der jeg var alene hjemme, slukkede lyset af sig selv. Men så fandt jeg ud af et lampen var sprunget xD
    Tror ikke på Ånder xD


  •   19. feb 2012 Uhyggeligt.. smiley
    Men det er da lidt sjovt, at nu hvor du har lagt denne video ud, så har alle andre pludselig også set ånder og har ånder i deres hus..
    Jeg har ALDRIG oplevet noget ånde-agtigt! smiley


  •   7. feb 2012 Skræmmende!

    Jeg har oplevet at jeg er blevet prikket på ryggen/skulderen og bliver det stadig! så når jeg vender mig om er der intet? Og når jeg er i huset føler jeg mig overvåget;o Også engang hvor min mor og jeg sad inde i stuen og så tv - så lige pludselig faldt alle skålene ned fra hylden inde i køkkenet! min mor sagde Robin(min lillebror) er det dig? så siger han inde fra sit værelse: hvad mener du jeg er herinde og hvad sker der? Min mor går ud i køkkenet og spørger om der er nogen, men der lå kun skålene på gulvet?


  •   27. jan 2012 også 5 stjerner her fra;)
    vildt spooky


  •   15. jan 2012 Sød kat:-D.

  •   4. jan 2012 Hvorfor var ham der manden der?(ånden)
    Og hvordan kan man bare lige pludselig fjerne en ånd?


  •   4. jan 2012 Hvordan hard u taget bileld af den der skygge ??;) sej film ! spoogie ! har også åndre i mit hus smiley

  •   25. dec 2011 Min papfar, har oplevet sådan noget 4 gange.
    1 gang hvor han skulle gennem en kirkegård, hvor det var mørkt!
    Han går ind af den der store jern låge.. Da han er 10 meter fra, høre han en lyd. Han kigger, og ser en skygge. Et menneske skikkelse! Han løber så længere hen til en trappe og kigger endnu engang tilbage, og ser så skikkelsen står hvor han stod før! Han løber ned af trappen, og kigger endnu engang. Og skikkelsen står der oven for trappen! Efter der, stoppede skikkelsen med at følge efter..

    Den anden gang, var at han havde en hund. endnu engang er det mørkt. Hunden suser pivende ind i sengen til min papfar, og den kryber helt op! Min papfar stiller sig ud på gangen, og ser så den her skikkelse.. Han bliver bange. med han siger så ''Dette er mit hus, forsvind.''Og gentager sig flere gange.. lidt efter, forsvinder den.

    3 gang, var han overe ved en af hans venner, min pap far var vist i et trist humør, og når han er det, tænker han på sin farmor. Ham og hans venner er på vej op af trappen, og ser så en gammel dame lige oppe på trappen.. Alle så hende.. Og der var så en der havde forstand på ånder.. Hun sagde så at det var min papfars farmor!!!!

    4gang var at han kørte i en bil, og kiggede tilbage og så sad der en på sædet!

    Han har boet i et hus med et ånde felt(-:

    -Jeg har dog ogs oplevet en smule..d;


  •   20. dec 2011 BANGE!!! 5 Stjerner!!! Nogkegange om natten ringer det på døren! Og engang til min fødselsdag snakkede vi om ånder og prøvede at lege ånden i glaset... Men det lykkeds ikke, efter ville jeg skramme mine veninder og jeg skreg de blev så bange haha!!! Men så da de var faldet ned puslede det på vinduet vi skreg!!! Og løb! Men da jeg tog fat i døren kunne jeg ikke få den op jeg prøvede igen men der kunne jeg! Jeg fortalte det til mine veninder men ingen ville tro på det... de trode jeg lavede sjov, KUN mig ved at det er sandt... Gys

  •   18. dec 2011 okay spooky billide af den der egel spøgelse tingelig jeg føler mig ikke velkommen på mit værelse


  •   27. nov 2011 Wow jeg er bange nu o.o smiley

  •   13. nov 2011 jeg kender også nogen der har haft ånder
    så jeg tror ogsp 100% på der er mere mellem
    himmel og jord ;D


  •   6. nov 2011 Fuck hvor spooky! smiley Har selv ånder i mit hus. Om natten kan man høre skabs lågeren åbne og lukke (mit værelse er ovenpå). Og når jeg går ned af trappen bliver jeg hevet i håret! Og når man er på wc låser døøren af sig selv og man føler sig mega meget vervåget i hee huset! høre også skridt nede uder og banke lyde ovenpå!
    Godt mande ånden er væk smiley Jeg tror 100% på at der findes noget mellem himmel og jord smiley


  •   28. okt 2011 Hvordan tog din far billedet af den skygge?

  •   28. okt 2011 Fuck hvor uhyggeligt! tror normalt ikke på ånder, jeg syndes det er noget plat noget, og de findes slet ikke! men en del af mig siger stadig at der er mere mellem himmel og jord.... smiley

  •   22. okt 2011 hvor spooky smiley
    er mega bange smiley


  •   22. okt 2011 WQW!!

  •   8. okt 2011 Vi har også oplevet at alt lyset i vores hus blev tændt og slukket midt om natten, som om nogle legede med det! o:
    Det endte med at vi slukkede for al strøm om natten, og gav en skideballe til elektricitørene. Siden er det ikke sket igen smiley


  •   7. okt 2011 -Men er han væk nu? Altså står alle hestene stille osv.?:-)

  •   7. okt 2011 Ej hvor spooky.... Bliver helt nervøs:/. Da vi engang boede på en anden gård
    begynde min gamle hund også at gå rundt om sig selv om natten/aftnen,
    og min storebror grad hele tiden... Så fik vi også såden en ud til os,og
    hun fjernede også en ånd! Ka' ik lige huske så meget da det er før min tid:-)


  •   4. okt 2011 spooky alligevel..

  •   12. sep 2011 ej fuck hvor skrammene!!!!!!!!!

  •   9. sep 2011 jeg har set en pige inde på mit værelse og hører nogle gange grin/skrig ude fra min gang! det er virkelig ubehageligt.
    nytårsaften kom jeg hjem, JEG VAR HELT ALENE, men mine 2 katte og min hund var hjemme. jeg går så ind i stuen sammen med min hund, og lige pludselig begynder han at pive og går ud i sin kurv som om man skældte ham ud. jeg blev lidt nervøs.
    (det skal lige siges, vi har en "julemand" som spiller musik, når man drejer den rundt)
    jeg gik forbi den, og pludselig begynder den at spille musik og dreje rundt. jeg blev skide bange, så jeg smed min mobil over i sofaen og løb udenfor. det var helt vildt klamt!


  •   19. aug 2011 Har du ikke redigeret billedet?
    Jeg mener... Det lyder lidt mærkeligt, at din far har taget det billed, hvis han var ude med brænde?? :'3
    Kan bare ikke forstå "logikken".
    Desværre tror jeg ikke på "ånder" xD


  •   24. jul 2011 jeg har slev haft en opleves

  •   24. jul 2011 En jeg kender der hedder Jens har fået sådan et billede af en ven, han tog det sådan bare lige ud i luften og da han så kiggede nærmere på billedet (det var et vindue han havde taget billede af) var der en dreng han havde ingen hænder de var ligesom væk, udviskede sådan lidt tåget, men han var der, det var så spooky har selv set billedet!

  •   18. jul 2011 det behøver du da heller ikke?
    - troede heller ikke selv på sådan noget lige indtil den dag man selv står i det...


  •   4. jul 2011 Vi snakkede om ånder og spøgelser i historie(i skolen), så sagde min lære:
    "Jeg har en ven som boer i en lejlighed med hans kone. Ude i køkkenet oven på et skab stod der engang en krukke ting med låg på. Det mærkelige ved den krukke var at hver gang vennen prøvede at åbne den, sad det på som limet fast. Vennen havde haft den åben én gang, siden han flyttede ind(den havde stået der før han var flyttet ind også)!. Og den var ikke limet! Men en dag da vennen's kone var i byen, og han sad i stuen, lød der et lille bump ude fra køkkenet. Han gik ud og kiggede, det var bare et viskestykke der var faldet ned...
    Da han havde sat sig godt tilpas foran tv'et igen, sagde det "BANG" ude fra køkkenet. Han kiggede efter igen og så lå krukken dér, midt i køkkenet, og LÅGET lå i den anden ende!!!!!
    Efter at han havde fortalt det til sin kone flyttede de for konen havde også oplevet mange sære ting!!!!
    -Før de flyttede havde de fået at vide at det var et gammelt ægtepar som var blevet tvunget ud af lejligheden!!!ö


    Mega Spooky synes jeg:O


  •   10. jun 2011 Uhyggeligt!! Har også oplevet engang at der var underlige rasle lyde ovenpå og jeg var alene hjemme, MEGA spooky!

  •   25. jan 2011 det sammen min far har engang boret i et hus der var ingen det havde boret i 4 år og min mor skulle gøre rent der syntes hun så en skygge men da hun kiggede var den væk og vi har også prøvet hvor lyset og tv slukkede og tændte af sig selv uhyggeligt :S

  •   24. jan 2011 Tror 100 % på alt hvad du siger! synes det er rigtig spændene! Jaa, har fået hørt ihvertfald at dyr kan se noget, (fx, ånder, spøgelser) som vi mennesker ikke er i stand til! mega uhyggeligt!

  •   24. jan 2011 SPOOKY

  •   14. jan 2011 oh, fik helt et sus i maven, har prøvet lidt alla det samme smiley

  •   14. jan 2011 arrrhhhhh!!!! fuck hvor klamt smiley jeg ville sku dø af skræk hvis jeg fandt ud af det var hjemme ved mig/ min hest smiley

  •   9. jan 2011 OMFG!
    Godt han er væk nu(-:


  •   24. dec 2010 har det på samme måde når jeg sidder inde på mit værelse for mig selv føler jeg at der er en der røre ved mit hår. og når jeg skal sove laver mit fjernsyn en underlig lyd som om der er en der slår på det og det samme med min radiator og alle mine plakater falder ned selvom de er sat på med elefandtsnot.og har en justin bieber plakat igår var der elefandtsnot på nu er der ik og jeg har ik taget det af vildt klamt): og min radiator køre på fuld hammer men her er pisse koldt

  •   20. dec 2010 uhyggeligt

    det er godt de er væk for det er os der lige har købt huset og jeg er mega bange for sådan noget der hehe


  •   27. nov 2010 puha. :s

  •   27. nov 2010 Syndt for hestene, katten og jer smiley Godt han er væk .)

    Vi har også haft ånder i vores hjem smiley


  •   27. nov 2010 hva hedder sangen smiley

  •   26. nov 2010 wow hvor vildt :S

  •   29. okt 2010 sejt og mega uhyggeligt håber ikke der er nogle hvor jeg bor
    for døren lukker af sig selv og vinduen åbener af sig selv


  •   23. okt 2010 uhygeligt smiley
    vi har oplevet det samme på en måde.Min far har grise og en dag ville de bare ikke gå ind ii det ene rum han har til dem, lige meget hvad han gjorde. og så kom der sådan en åndemand , og vupti så var dr ikke noget galt med at gå ind i det rum:)


  •   9. okt 2010 uhyggeligt, får kuldegysninger! /:

  •   28. sep 2010 kommer der ikk en udsendelse på tv2 nogle gange om det hva hedder det og hvornår kommer det?

  •   25. sep 2010 syygt, vi har selv ånder! det er bare ikke sjovt!!!!
    godt at manden er væk..


    hvad er det nu sangen hedder??<3


  •   25. sep 2010 SPOOKY!!!!XD tror dog ikke på ånder:) Ellers ville jeg blive alt for bange til at kunne være alene hjemmeXD

  •   25. sep 2010 SPOOKY!! en af mine veninder har os ånder i deres hus, men de er ikke onde..... håber jeres dyr har det godt nu, er det der billede med en lysende person igner lidt en engel, har i selv taget det smiley ?? men rigitg god video, og den er godt nom Spooky!

  •   18. sep 2010 min mor kender også sådan en person der snakker med ånder og sådan kan noget specielt. når min mor har haft ondt i skuldrene og hun har holdt på dem strømmer der ligesom knoget gennem kroppen og det gør ikke ondt mere!. min shetlænder som nu er død nu fik for nogle år tilbage et dødfødt føl og døde næsten selv. hun kunnne ikke gå hjem på grund af at hun var hævet på grund af at føllet også havde siddet fast. hende min mor kender fik et billed af min hest og sad med billedet i hånden og ''sagde'' at den skulle kunne gå hele vejen hjem, OG DET GJORDE DEN SGU! hun sad også at tænkte på den da den skulle blive heæt rask derefter og efter 2 ugers tid var den helt rask! det er vildt. hun kunne også mærke de ånder der var på hendes gård og mener også at hun snakkede med dem

  •   18. sep 2010 fuck hvor er det syndt for dyrene. og at ham manden har forfulgt hesten er godt nok klamt! men ja, tro det er rigtigt hvad nogle siger at der kun er ånder hvis man tror på dem. min lillesøster har også haft en ånd på hendes værelse der stod og kiggede på hende hver nat. min mor og bedstemor kunne mærke den og min lillesøster. ingen af os andre kunne.nu tror hun ikke på dem så den forsvandt for nogle år siden, da hun holdt op

  •   18. sep 2010 Uhh spooky, kender også nogle der har spøgelser/ånder i deres hus. Deres store hund var endda bange og den datter og søn de har, har ikke sovet en nat uden at vågne siden de flyttede ind. De har også haft en dame ude og tale med hende og de svarede hende, moren i huset sad ved siden af hende da åndere svarede- meget scary!

  •   9. sep 2010 hva hedder det der der kommer på yv2 eller sårn med det der?

  •   9. sep 2010 okay sygt

  •   2. sep 2010 spooky 0o Nogle af vores venner bor ogs i et hus med ånder. De har fået at vide at der er en gammel sømand en ung pige og noget slemt.
    Nogle gange nårh man er der lyder der kæmpe brag fra loftet som om et mega skab vælter, lyset går ogs ud ved dem, og vinduer som er åbne og som er lukkede når man vil lukke dem. Og døre som åbner af sig selv midt om nattet 0o så efter jeg har lært dem at kende tror jeg ogs på ånder xD

    Men det var godt at ham maanden kom væk så hestene har det godt igen ^^,


  •   20. aug 2010 Skremmene!

  •   20. aug 2010 Jeg Tror jeg er Blevet Bange xD

  •   18. aug 2010 SSYYYYGGGTT!!! har også prøvet at jeg skulle springe også vær gang at vi kom ned til det ene hjørne, skød han skulderen, bukket og flygtede, som om at der stod nogen:/

    men godt at han er væk nu så jeres heste og kat kan få nået ro nu:)


  •   18. aug 2010 OMG?! SPOOKEY?!

  •   28. jul 2010 prøv hør her, jeg har oplevet det samme, eller jeg har været på en gård hvor min veninde også havde oplevet sådan noget her, hun fortalte at engang hørte hun nogle gå op af stald gangen, hun blev helt glad for der var kommet en for hun var pisse bange for at være der, så kigger hun op, og der er ingen ! en aften stod vi og snakkede om det, da vi begyndte at snakke om det blæste der helt op, da vi stoppede med det var der helt vind stille, Men jeg tror ikke på ånder, og hvis man ikke tror på dem, findes de heller ikke.

  •   6. jun 2010 troede heller ikke på det før jeg selv fik den ''oplevelse''. billederne er nogle jeg har fundet bare for at gøre det mere virkeligt !
    men nedenunder tændte lyset selv, og vi havde ikke fået lavet stikkontakter til de lys på det tidspunkt, så det var ret uhyggeligt. vores vandhaner tænder stadig af sig selv, og det er sådan nogen man skal sætte hånden ind foran, og så tænder de.


  •   2. jun 2010 Jeg skrev det bare så der ikke var nogen som ville skrive fx jo der findes ånder ;d

  •   31. maj 2010 Scarry /: Stakkels Hest Og kat /': Især det Billede Af Damen :O! Det er Squ Uhygeligt Fik et shok da det kom xD!

    Men Godt at de er væk nu :3 smiley


  •   31. maj 2010 jeg har ikke sagt at jeg ikke tror på det pga din video, jeg har bare sagt at jeg ikke tror på sådan noget.

  •   31. maj 2010 ..!
    Kender det, vi har oqss haft en dame ude ved oss..
    Ånden lukkede dørende, og min hund begyndte at pive af igen grund.
    Skabende var åbende hver morgen vi stod op.
    Troede hellere ikk på det til at starte med.!
    Men det er fandme rigtig!!
    Virkelig skramende


  •   31. maj 2010 Uuuuh.. Skræmmende det i har oplevet..


  •   31. maj 2010 HAHA, undskyld (:
    tror heller ikke på ånder. og kommer heller ikke til det..
    Men tillykke med at i fik ''dem'' væk (; eller hvad man nu siger.


  •   31. maj 2010 total spokie men hvordan fik i det billed af den skygge din far så?

  •   31. maj 2010 Tror over hovedet ikke på ånder men det er altså rimlig skræmmende alligevel den der historie ;s

  •   31. maj 2010 ja det ha de skam også lov til.
    men i behøver da ikke skrive at i ikke kommer til at tro på det pga min video, prøver jo ikke at overbevise jer ? er da lige glad med om i kommer til at tro på det eller ej, kan jeg da ikke bruge til noget alligevel.


  •   31. maj 2010 det er også fint nok at du har lagt den ind derfor. men du må også regne med at når man ligger sådan en film ind vil folk kommentere den, og sige deres mening/oplevelse.!



  •   30. maj 2010 ..::de bedste::. .

    ja det kan jeg jo ikke rigtig svare dig på. men min hest VAR underlig, og hende damen får man nok ikke ud for sjov, vel ? og hun er jo heller ikke gratis. der har intet været siden.
    men videoen er IKKE lavet for at I skal begynde at tro på det, er da lige glad med hva i tror og hva i ikke tror ?
    videoen er lagt ind fordi JEG har oplevet det .!!!


  •   30. maj 2010 jeg må helt ærligt også indrømme at jeg ik tror på det! hvordan skal en ånd slå en hest? det giver jo ingen mening ?? men tillykke med at i så har fået "ånden" væk smiley

  •   30. maj 2010 Sabine T

    bevise? viser bare hvad jeg har oplevet . så slap dog a.
    vil ikke prøve at bevise noget overfor dig.


  •   28. maj 2010 Jeg tror ikke på ånder... Og det kommer jeg aldrig til, så lad være med at prøve at bevise noget for mig... smiley

  •   13. maj 2010 Nu passer det altså ikke helt hvad Julie & Sylle -my life..(': .
    skriver,, Jo det findes også onde ånder her på jorden, det er selvfølgelig ikke kun de gode som "har et længere" liv her på jorden....


  •   12. maj 2010 Jeg har stået på kasernen i næstved med min hest, og der er helt klart ånder!
    Mig og mine veninder red inde i ridehuset, da døren lige pludselig smækker, og det er sådan en dør man skal trække i, så den kan ikke bare åbne af sig selv, men den åbnede og smækkede igen og der var ingen! - vi løb os bare ud af stalden!
    det er en rigtig gammel kaserne, og vi havde os hørt der var ånder !
    det er bare så klamt! smiley


  •   13. apr 2010 jo han ville mig noget ondt..

  •   13. apr 2010 tror også at vi har en... når vi alle sidder nedenunder, så kan vi høre nogen der tramper rundt ovenpå, men kun i den del min storesøster har værelse... I gamle dage var der en sti i den by jeg bor ved, der hed Jordemor-stien, hvor der er et rødt hus nu... Der er der vildt mange ånder, og dem der flytter ind i huset, flytter ud igen efter få måneder.... Men ja, langt de fleste ånder er gode... som gamle familie-medlemmer, der vil beskytte en... Synes også at det er meget spændende smiley og spooky xD

  •   20. feb 2010 min mor har sagt at der findes ånder og jeg tror på ånder men når hun har sagt det tror jeg ikke på hende

  •   20. feb 2010 hør her mennesker der ikke tror på det, hvis det ikke passede, tror jeg ikke at de ville få en dame til at bruge tid på det. desuden ved i ikke hvad der sker efter døden, om man kommer i himlen, om alt går i sort eller om man bliver til et spøgelse. så med mindre at i gerne vil lege Einstein, så prøv dog og lyt til den der har prøvet det!

  •   20. feb 2010 det er mega spookie.. vi havde også en hel familie af spøgelser der hjemme i vores gamle hus. min fars nye kæreste kan se dem og sende dem væk.

  •   20. feb 2010 Har selv haft nogle klamme oplevelser med ånder(dog ikke med dyr).. Først da jeg var lille inde på mit værelse, havde sådan et lille skab over mit skrive bord med med 2 låger en rød og en grøn, og om aften var der en blå stribe som blinkede på den røde, og hvis jeg åbnede den grønne så den røde kom i skygge for vinduet var den der stadig.. Min mor sagde det var gade lygterne, men ved ikk liiige hvordan de skulle kunne blinke blåt på den når den grønne var åben og pasiennerne var lukket.. Stoppede først da jeg fik nye møbler..
    Og her får et par år siden sad jeg i min seng med computeren, og pludselig hørte jeg noget der fløj forbi mig og om bag min seng, og senere da jeg var gået i seng kunne jeg mærke noget der kom i mellem mig og min dyre og 2 sek efter blev jeg kvalt af noget der ikke var der.. :S Og stoppede først efter et par minutter.. Virkelig virkelig klamt.. Min veninde har prøvet noget ligende..
    Så JO, ånder findes!!!!

    Men fed video.. Sorry det blev lidt langt..


  •   16. feb 2010 jeg har også prøvet det på min skole der spøgte det også vi kunne høre alle dørene lukke og låse og nogle gå rundt med nøgler og når man så efter var der ingen. men en god film og meget uhyggelig.

  •   16. feb 2010 idag/d. 16, og oplevede noget meget mærkeligt og uhyggeligt!!!!
    vi var igan med at sadle af og så pludslig begyndte lyset at tænde og slukke af sig selv!! og hørte vi lyde fra sadelrummet og uden for døren!, derefter begyndte et træktov at svinge sig frem og tilbage mens vi stod rædselslagen til!!, og kunne ikk gå ind da vi havde en hest der ikk var helt sadlet af!, så pludslig lagde vores pony ørene tilbage og sparkede vildt ud i luften efter min veninde.. älle hestene havde ørene tilbage og nogen trampede i jorden!! jeg tror aldrig jeg har været så bange i mit liv.. min veninde så en skygge inde i en af hestenes boks, det så ud som om den prøvede at slå hesten
    (en hest der lige var kommet) ???? og det er sandt
    ved du evt hvordan man for det væk ?, tør næsten ikk gå ind i stalden igen!!:'(


  •   15. feb 2010 har jo ikke lavet denne film for at OVERBEVISE jer. Det er noget os her hjemme fra oplevet, og det er ikke noget man sådan lige kan bevise for jer. Lyset slukkede af sig selv somme tider, gik jeg op for at tænde det igen, slukkede det med det samme jeg satte mig - det kan jeg jo ikke bevise vel? har lavet den film ud fra hvad jeg har oplevet, så er jeg sådan set ligeglad med om i tror på det eller ej, og om i tror på det !

    det er ikke noget man bare sådan lige kan tro på, man skal opleve det selv ! så stop nu med de ondsvage kommentarer om det ene og det andet....

    jeg tror på det efter som jeg har oplevet det, fair nok i ikke gør, men jeg er lige glad.


  •   15. feb 2010 Hvorfor havde du så ikke filmet, noget, så vi kunne tro på det :O?

  •   14. feb 2010 ånden i glasset er nogHelt andet (:
    Det er underbevistheden der rykker glasset!
    Sidder i nogle piger og den ene fx. hedder Stine, og i spør ånden hvilken farve trusser hun har på kan den svare rigtig, men kun fordi hendes underbevisthed styrrer glasset, og rykker det. ! (;
    Det er ikke noget man selv kan styrrer, når det er underbevistheden smiley Ville bare lige tilføj...

    Fin Film, men tror ikke¨på sådan noget, da jeg har studeret det utrolig meget!! smiley
    - men ellers fin film for dem der tror på det smiley


  •   13. feb 2010 Noget lignende har min veninde også prøvet, bare hvor der var en der tog fat i noget papir og klaskede det ned i bordet. Men der var ingen. Og alle tingene i deres stue væltede. Hende der var der kunne man heller ikke se. Kun en skygge. Hun smed med cd'r og alt muligt! Det var mega uhyggeligt!

  •   13. feb 2010 tror sku heller ikke helt på det , der er jo ingen beviser . (; .
    men god video , og god musik til .


  •   30. jan 2010 sygt o;'..

  •   29. jan 2010 Synes virkelig at sådan noget er vildt uhyggeligt !!

    En af mine venners mor har også prøvet noget ligende:
    Hun vågnede i sin seng midt om natten og så en kvinde stå og kigge på hende, men hun forsvandt hurtigt... Næste dag fandt moren ud af at der engang var en kvinde, der var blevet myrdet af sin mand i det samme rum!! Spooky??


  •   24. jan 2010 Sorry, men jeg tror ikke på sådan noget, og kommer ALDRIG til det xD
    Men ellers fin video (:


  •   24. jan 2010 vild sådan noget har jeg også prøvet i min storestøsters gamle hus. og da der kom en dame ud for at fjerne ånderne, sagde damen at min søs var halv engel smiley vildt sindsygt

  •   24. jan 2010 Uhha! HVor spooky, tør næsten ikke være alene hjemme mere..

  •   24. jan 2010 wooow hvor er det mega uhyggeligt !! min lille søster ville ikk se den færdig fordi hun blev bange ! jeg kan ikk lide andre snakker om ånder og sådan noget fordi jeg er mega bange for sådan noget og jeg tøt selv ikk være alene hjemme fordi jeg tænker på det der ! men håber dine heste er faldet til ro ;D

  •   27. dec 2009

  •   27. dec 2009 Hvor er den uhyggelig jeg er lige ved at tisse i bukserne

  •   27. dec 2009 Jeg tror også på sådan noget jeg har prøvet det der ånden i glasser og jeg kom i kontakt med en 6 årig pige fra Århus som var død i en bil ulykke hun havde set sin mor ligge ved siden af da ambulancerne kom også døde hun hun sagde at hun ikke vidste om sin mor var død og at der var nogle der var kørt ind i dem hun sagde også at hun følte sig ensom og savnede hendes mor rigtig meget jeg blev rigtig ked af det fordi jeg syntes det var synd for hende og ingen af os rykkede på glaset :S

  •   27. dec 2009 Ja mega

  •   27. dec 2009 har aldrig sådam rigtig troret på ånder, men efter jeg har set denne her weekend såå tror jeg sku på det.

    det må have været en mærkelig føelse for hestene??

    SUPER GO' FILM! (:


  •   27. dec 2009 Min søster kan se ånder, vi havde også en dame til at hjælpe os med at få dem væk. der har vært 100 ånder i vors hus! tro på det eller ej men det passer og de alle sammen sad på mit værlse ;( !!

    - historien er meget længer..


  •   27. dec 2009 Spooky meeega spooky

  •   4. dec 2009 se min video. der er en forklarring på alt.

  •   11. nov 2009 Det er bare dårlige el-installationer! xD
    Ej, det er virkelig uhyggeligt.
    Min venindes søster arbejder i en børnehave. En lille pige fra den børnehave har haft svært ved at sove om natten, fordi en gammel mand altid sad og gloede på hende om natten. Så sagde hun det til sine forældre- hun kunne også mandens navn. Forældrene undersøger det så, og det viser sig, at manden engang boede i huset, men er død for mange år siden!


  •   11. nov 2009 jo det kunne hun. hun havde sådan en ting med en snor på, og for enden af den hang der er metalsten, og hvis den bevægede sig frem og tilbage så var der ånder, og det gjorde den nemlig ..

  •   11. nov 2009 hvorfor er i så uvenner for jeg tror altså på sådan noget


  •   11. nov 2009 men hvordan viste hende damen at der var ånder det kan hun jo ikke vide


  •   11. nov 2009 den er meeget spooky!!!:D:S

  •   1. nov 2009 det luder u-hygeligt:s

  •   1. nov 2009 Ved en af mine veninder tror vi også der er ånder for hver gang hendes forældre ik er i huset, sker der altid noget klamt. Engang da jeg bar sammen med hende og vi var alene tændte deres motercykler og man kunne høre en gå på trappen. Og det mest spooky er at vi ved der er en mand der er død i huset. Og han lå der i et par dage inden nogen fandt ham..



  •   31. okt 2009 hold da på stakkels dyr ! ! omg kan ik sove i nat, jeg har også sådan en historie jeg vil inen gang selv tror det selvom jeg selv har oplevet den :'S

  •   31. okt 2009 Det lyder virkelig uhyggeligt!!! godt han er væk !! smiley

  •   31. okt 2009 Det lyder virkelig uhyggeligt!!! godt han er væk !! smiley

  •   25. okt 2009 Lyder fornuftigt.


  •   25. okt 2009 vi har også haft en åndedriver hjemme ved mig der var vores heste også meget urolige, og der sagde hun at vi havde 2 ånder og, vi havde en hun og hun kunne også mærke dem og hun var altid bange og åbnnet døre og rendt ind under vores sofa med hale under maven og faret rundt i hele huset og pev og med halen under maven. smiley og når det var mørkt kunne man høre hestene nede i vores stald selv om lyset var tændt nede ved dem. smiley det var virkelig heller ikke sjovt at være alene hjemme smiley jeg har stort set prøvet det samme.! smiley det er vikelig klamt. smiley og hver gang jeg skulle op på mit værelse kunne jeg nærmest mærke en der ik og prikket mig i ryggen.:( fuck det var spooky smiley

  •   25. okt 2009 spooky!

  •   24. okt 2009 Ja okay... Vil tænke over det (:' Undskyld smiley

  •   24. okt 2009 Jeg er 12 og tror fuldt ud på det.
    Har selv oplevet ting lignende.
    Tør ikke gå op på mit værelse ved højlys dag, da mit håndtag til døren er røget ud da jeg sad og lavede lektier ;s


  •   24. okt 2009 nu er du jo også kun 13 år gammel og folk i den alder tror ikke på sådan noget, eller også har du bare aldrig oplevet noget. jeg er tilgengæld snart 18, og sidder nok ikke lige og bruger min tid på at finde på en løgnhistorie for at få opmærksomhed ? :S øøh . tænk dig da lige som bettepige..

  •   24. okt 2009 fint fint, tro hvad du vil.

  •   23. okt 2009 Jamn det er en jo en historie ? d:'
    " Nej det er ej! " - jaja, bla. bla. bla. !


  •   22. okt 2009 Jamen det rager da mig om du tror på det eller ikke ? du skal bare ikke skrive at det er en historie, når det er virkelighed.

  •   22. okt 2009 Tag det lige roligt!. Der er jo næsten ingen forskel altså ?.

  •   22. okt 2009 Nej hu hedder ikke Enja. Hun hedder Enya sangen hedder only time.

  •   22. okt 2009 Hende der har lavet sangen hedder Enja, men sangen ved jeg desværre ikke hvad hedder, men prøv at søg på hende ind på youtube - du finder den helt sikkert ! (:'

  •   22. okt 2009 For at fortælle dig det jeg lige skrev smiley

  •   22. okt 2009 Okay, men hvis du er ligeglad med, at jeg ikke tror på det, hvorfor svare du mig så ? :'D

  •   22. okt 2009 Godt fundet på?? øøh..
    Det sgu da ikke for sjovt vi betaler en dame penge for at komme her ud og fjerne dem fordi de påvirker os ? og at der så ikke er noget efter hun har været her.
    ikke alle tror på sådan noget, og gjorde jeg sgu heller ikke selv! men efter det her har jeg svært ved ikk at tro på det, da jeg selv oplevede en masse ting som jeg aldrig havde oplevet før.
    - er fuldstændig lige glad med om du ikke tror på det, men jeg ved det er sandt smiley


  •   22. okt 2009 Det er rimlig sygt

    Ps: hvad hedder den sang


  •   21. okt 2009 hihi

  •   21. okt 2009 scarry ! smiley

  •   21. okt 2009 Nej sq' da !! d:'

  •   21. okt 2009 jeg har det lidt som om der er ånder hos os jeg har svært ved at sove om natten og har det som om jeg bliver forfulgt af nogle hver gang jeg er ude i stalden;)

  •   21. okt 2009 Jeg har lige sidet og læst nogen af jeres historier igemmen smiley

    lige siden jeg er faldet af har jeg gået rundt og frosset ;/ jeg er nogen gange i tvivl om der er en ånd der føgler efter mig. nu når jeg sider og skriver den her besked ting er det som om der er nogen der rør mig.... men der er ikke nogen. jeg spørger tit min mor hvorfor jeg fryser, hun siger bare at det er fordi jeg ikke er aktiv nok(jeg må ikke dyrke sport, kun cykle og gå)...


  •   21. okt 2009 eller XD

  •   21. okt 2009 Nejnej, så sige vi det (;'

  •   21. okt 2009 det er ikke nogen historie...

  •   21. okt 2009 det kan jeg ikke li'g

  •   21. okt 2009 Haha, godt fundet på ! (;

  •   20. okt 2009 Min daværende kæreste led frygteligt under alt det med at høre lyde, og føle sig forfulgt osv, han sagde så flere gange at det var værst på trappen.. Han følgte nogle gik efter ham, men han havde aldrig set noget.. Jeg bad manden om lige at tage en slapper, for jeg mærkede jo ikke noget af det, Så en sommernat sidder jeg i min seng og læser, og lige pludselig stå min tidl.kærestes søn grædefærdig i vores soveværelse, og siger odrret" Nadia, jeg er bange, nå siger jeg, har du drømt noget slemt? Nej siger Mathias, det er manden ud på trappen. Behøver jeg at sige at fra den dag af, sov mathias ikke i nærheden af den trappe mere, og jeg troede på hvad min kæreste havde fortalt. Da alt det så småt var på vej i glemmebogen igen, legede min datter en dag på gulvet i stuen, og hun sidder ig snakker med sig selv.. Jeg spørger hende bare direkte om hvem det er, og hun vender sig om, og peger henimod døren til stuen, og siger "med hende der damen, mor" Det var satme klamt,, Jeg har aldrig selv haft nogle spøjse oplevelser i det hus, udover at jeg ikke brød mig om at stå med ryggen til vinduet i køkkenet.

  •   19. okt 2009 Ej hvor uhyggeligt! ö
    Vi har også haft sådan en dame ude ved os .. da min hund lå og pæv om natten, og vi vidste ikke hvorfor, og derfor havde vi haft den til dyrelæge, men der var ikke noget ivejen med hende. Og så knirkede vores trappe evig og altid, men kun om natten, og vores fyr larmede på en underlig måde.
    Og så viser det sig, at der engang var en eller anden der blev dræbt i vores hus, på mit værelse, lige der hvor jeg sover s; jamen der var sgu da meget rart at få af vide ö


  •   23. sep 2009 ej det er så utrolig dyrene kan mærke det s; .. Ej hvor er det bare synd for katten og hestene s; godt "de" er væk smiley

  •   23. sep 2009 ej hvor scarry! ö .. Ude ved min veninde var der engang man kunne høre hestene løbe ude foran, men de var inde i stalden, mega spooky s;.

  •   23. sep 2009 Det samme er sket for mig!
    Vi boede ude i nået der hedder Fårdrup og vores gård har brændt ned 3 gangen inden vi flytttede ind... Efter 7år, da jeg skulle op på vores mørke loft tændte jeg lyset, men det slukkede. Jeg tændte det igen og der skete ikke mere. Jeg gik hen imod mine rideting ( hen imod et værelse ) og der så jeg en slags ' zombie ' hådn svæge ud at et værelse der var der op... Jeg løb ned og turde ikke gå der op igen! Efter nogle uger begyndte min hund at gø når jeg var over i stalden, kattene miavede og hestene vrinskede og havde svært ved at komme ind i stalden, da de var bange. Min oldemor som er død sagde jeg havde arvet hendes evner til at se onder ( DET ER RIGTIG jeg KAN se onder!!! ) Jeg vågnede om natten inde på mit værelse ( det var rat stort ) og nede fra min lampe kom der et blåt skær og først blev der sådan lidt koldt, så varmt og normal temperatur .... Jeg løb selvføglig ind til min og far og sov der inde hele natten. Næste morgen da jeg skulle fodre hestene begyndtre musikken at tænde. Jeg gik ind i laden og sagde far er det dig. Ingen svarede og jeg løb ind i huset igen. Da jeg igen gik ind i stalden hørte jeg små børne stemmer som græd, grinte eller råbte. Eller også talte de meget lavt og nogen gange kunne jeg høre de sagde MIT navn .... JEg gyser stadig over det i dag ... Vi er flyttet til salgelse fordi det var forlangt at køre til byen.... Denne historie er SAND.... Efter vi var flyttet valgte min mor så at fortælle historien at to små børn var brændt inde der et et barn var død at spansk syge !!! Ö
    Må gerne kommenteres


  •   23. sep 2009 Det samme er sket for mig!
    Vi boede ude i nået der hedder Fårdrup og vores gård har brændt ned 3 gangen inden vi flytttede ind... Efter 7år, da jeg skulle op på vores mørke loft tændte jeg lyset, men det slukkede. Jeg tændte det igen og der skete ikke mere. Jeg gik hen imod mine rideting ( hen imod et værelse ) og der så jeg en slags ' zombie ' hådn svæge ud at et værelse der var der op... Jeg løb ned og turde ikke gå der op igen! Efter nogle uger begyndte min hund at gø når jeg var over i stalden, kattene miavede og hestene vrinskede og havde svært ved at komme ind i stalden, da de var bange. Min oldemor som er død sagde jeg havde arvet hendes evner til at se onder ( DET ER RIGTIG jeg KAN se onder!!! ) Jeg vågnede om natten inde på mit værelse ( det var rat stort ) og nede fra min lampe kom der et blåt skær og først blev der sådan lidt koldt, så varmt og normal temperatur .... Jeg løb selvføglig ind til min og far og sov der inde hele natten. Næste morgen da jeg skulle fodre hestene begyndtre musikken at tænde. Jeg gik ind i laden og sagde far er det dig. Ingen svarede og jeg løb ind i huset igen. Da jeg igen gik ind i stalden hørte jeg små børne stemmer som græd, grinte eller råbte. Eller også talte de meget lavt og nogen gange kunne jeg høre de sagde MIT navn .... JEg gyser stadig over det i dag ... Vi er flyttet til salgelse fordi det var forlangt at køre til byen.... Denne historie er SAND.... Efter vi var flyttet valgte min mor så at fortælle historien at to små børn var brændt inde der et et barn var død at spansk syge !!! Ö
    Må gerne kommenteres


  •   23. sep 2009 det var godt nok spooky, vil helst ikk tro på det da at jeg er meget bange for mange ting, men jeg tror på at det er sandt

  •   23. sep 2009 en overgang lagde jeg altid it tøj parat til næste morgen (altså sådan at først lå bukserne og så trøjen ober sådan at det lignede lidt et meneske uden hoved hænderog fødder)... når jeg så vågnede om natten troede jeg altid at der lå en død mand nede på gulvet. derfor valgte jeg at stoppe med at gøre det smiley

    nogle gange i vores klasse begynder det bare at banke på døren, min lærer laver sjov med det og siger at det er et spøgelse... også nogen gange så går hvore klasse dør bare lge pludselig op under timen VILDT UHYGGELIGT!!!!


  •   22. sep 2009 kender en masse til det så tror helt sikkert der er mere mellem himmel og jord end man lige regner med.
    må jeg spørgeh vad hun hed for vi har også haft en dame ude hos os.


  •   22. sep 2009 Det samme er sket for mig!
    Vi boede ude i nået der hedder Fårdrup og vores gård har brændt ned 3 gangen inden vi flytttede ind... Efter 7år, da jeg skulle op på vores mørke loft tændte jeg lyset, men det slukkede. Jeg tændte det igen og der skete ikke mere. Jeg gik hen imod mine rideting ( hen imod et værelse ) og der så jeg en slags ' zombie ' hådn svæge ud at et værelse der var der op... Jeg løb ned og turde ikke gå der op igen! Efter nogle uger begyndte min hund at gø når jeg var over i stalden, kattene miavede og hestene vrinskede og havde svært ved at komme ind i stalden, da de var bange. Min oldemor som er død sagde jeg havde arvet hendes evner til at se onder ( DET ER RIGTIG jeg KAN se onder!!! ) Jeg vågnede om natten inde på mit værelse ( det var rat stort ) og nede fra min lampe kom der et blåt skær og først blev der sådan lidt koldt, så varmt og normal temperatur .... Jeg løb selvføglig ind til min og far og sov der inde hele natten. Næste morgen da jeg skulle fodre hestene begyndtre musikken at tænde. Jeg gik ind i laden og sagde far er det dig. Ingen svarede og jeg løb ind i huset igen. Da jeg igen gik ind i stalden hørte jeg små børne stemmer som græd, grinte eller råbte. Eller også talte de meget lavt og nogen gange kunne jeg høre de sagde MIT navn .... JEg gyser stadig over det i dag ... Vi er flyttet til salgelse fordi det var forlangt at køre til byen.... Denne historie er SAND.... Efter vi var flyttet valgte min mor så at fortælle historien at to små børn var brændt inde der et et barn var død at spansk syge !!! Ö


  •   22. sep 2009

  •   22. sep 2009 hvor er jeg bange lige nu XD
    ej mener det deter sku da ret spokky!!!


  •   18. sep 2009 Sygt !!

  •   17. sep 2009 bliver helt bange nu! ;s uhyggeligt!

  •   16. sep 2009 Spoooookey det luýder virkelig uhyggligt XD Ps navn på sang?

  •   16. sep 2009 Spooky smiley ..

    Jeg har det på samme måde. Vi har et loft ovenover mit værelse. Hver aften og morgen er der skramlen,, Det er mega uhyggeligt, og indtil jeg blev 13 turde jeg ikke sove med slukket lys .. Men jeg har fundet ud af, at der af og til er en mår der oppe.. Så jeg håber det kun er sådan en o;


  •   15. sep 2009 jeg har lige sanaket med min mor om spølser. har en død ven som jeg kan talde med

  •   15. sep 2009 arh hvor ubehageligt , ... spooky heste kan mærke dem..

  •   15. sep 2009 Danm jeg ville være mega bange for at være der ude. :s
    Jeg har oplevet det ved en gård bare at jeg skulle blande fodre til hestene og så høre jeg nogle komme men kunne ikke se nogle...
    SOOOOKY


  •   15. sep 2009 ej jeg er lidt glad for at jeg ikke har prøvet det. men jeg har prøvet at jeg sad oppe på mit veærlse også tænde pluslig fjernsynet og aldt lyset neden under på en gang. og jeg va bare så bange men det var eldivis bare min storbruger og hans venner


  •   15. sep 2009 Jeg hader det virkelig... En dag var jeg alene hjemme. Da jeg sad på mit værelse røg dørhåndtaget af!
    Jeg er så bange når jeg skal sove, for min dør åbner og lukker....
    Jeg SKRIGER altid STOP FOR HELVEDE, og det plejer faktisk at hjælpe.. Prøv det!


  •   1. aug 2009 det samme er sket hjemme hos os.men de gjore ikke noget ondt. så kom der også en dame og sagde der var en mand der stod omme bag i og huggede brænde, og en tyk dame stod i døren.. det syntes jeg er lidt vild....

  •   22. jul 2009 kender godt programmet kan sku hellere ikke huske hvad det hedder xD

  •   21. jul 2009 Tror ikke på ånder og det har jeg aldrig gjordt og vil aldrig gøre det.
    Måske har der været en logisk forklaring.
    Men en interessant video smiley


  •   21. jul 2009 Jeg føler også tit der noget der rører ved mig og er bag ved mig, men tror ikke det ånderne. Eller måske er det? Jeg så rigtig meget det der danske program "Åndernes Magt". For jeg tror på ånder og genfærd, men dog ikke på tandfeen! smiley Men god video.

  •   21. jul 2009 har jeg også prøvet jeg var inde på mit værelse da jeg hørte en gå og spille bold i vores gårdsplads men der var ingen hver gang jeg ikk så ud af vinduet kunne jeg høre det!


    og en aften jeg skulle til at sove åbnede min dør sig og lukkeder igen måske 3 gange og det værste var at hver gang det åbnede sig knirkede det og mit spejl rystede helt vildt meget og jeg kunne også høre nogle gå nede i køkkenet med nogle små og forsigtige fodspor og jeg er helt sikker på at det ikke var min mor eller uffe eller storebror fordi de går ikke så forsigtige og med sådan nogle små skridt


  •   21. jul 2009 ej hvor spooky jeg fik helt kuldegys nu går jeg bare og tænker på at jeg tror faktisk også at vi har ånder i mit hus. Fordi at når jeg nogle gange sidder på mit værelse, så høre jeg mande stemmer og vi har ikke nogle mænd i huset. Også engang da jeg sad på mit værelse spillede der rigtig højt musik, og jeg har ikke noget hvor det kan komme ud af og jeg gik ned til min mor og spurte om hun havde hørt noget det havde hun ikke så gik jeg ind til min søster og spurte men hun havde heller ikke hørt noget! smiley

  •   21. jul 2009 Trode heller ikke på ånder før jeg så den her film. Mega spooky.

  •   21. jul 2009 har også selv prøvet det engang hvor jeg var hjemme hos min veninde som bor på en gård jeg skulle så sove der men da vi skulle i seng sage min veninde at hun kunne se noget ude i deres mark og der troede jeg ikke på hende men da jeg kigede ud på marken så jeg også noget hvidt som bare stod helt stille men pludselig forsvandt det bare vi var bare mega bange så vi gik ind på hendes værelse og lukkede og luste døre og vinduer.

    p.s det er IKKE noget jeg finder på det er nemlig skyld i at jeg er mørkerad. smiley


  •   14. jul 2009 nogle gange hjemme ved mig så hvis at jeg hører musik skruer den selv op og ned og når at jeg er alene hjemme mærkedes det som om at der går en bag ved mig. men jeg ved ikke om det er ånder.

    rigtig god film


  •   14. jul 2009 jeg har været ved en healer..
    fordi jeg skulle renses ...
    og det hjalp.. ? underligt.
    Og vi har haft heste visker til Til alena mange gange
    og hun har altid ret. det er virkelig rigtig,


  •   9. jul 2009 min veninde har også onder i deres hus døren låser af sig selv ;/ og radioen tænder af sig selv og lyset tænder og slukker og fjernsynet det er vildt uhyggeligt har selv været derhjemme hvor radioen tændte hele tiden af sig selv

  •   7. jul 2009 har jeg haft rigtig mange oplevelser med og også oppe på vores rideskole er der mange .


    men hvad hedder sangen ?


  •   7. jul 2009 ej hvor Spooky! og træls. ike så rart at høre ! rigtig god video!

  •   7. jul 2009 hva hedder hende damen i har haft ude?? :))

  •   7. jul 2009 øj og da jeg var mindre var der en eller anden mand der sad i min seng oO altid oO indtil jeg fik flyttet min seng over på den anden side a værelset Ö

  •   7. jul 2009 'hej (';

    -vi har også haft ånder hos min far.
    de har også haft en dame ude. manden var meget efter heidi og mig , når jeg var der. dét er en der har fuldt med heidi hjem, engang hun har været ude og køre i den store bus. det ar en gammel mand. han har været inde på mit værelse. han har stået ved siden af , der hvor heidi sover. hun kunne ikk sove på højre side (dét var den side han stod på). men dét kan hun nu. vi har ikk kunne li' at gå ned i garagen/laden selv... dét viser sig nu, at han fulgte efter os ö ?

    der er meget mere jeg kan forstælle om dét i';
    dét er meeeeega uhyggeligt ö ö ö ö


  •   7. jul 2009 årrh jeg blir helt bange for a tage ud til min hest igen Ö jeg ka mærke ånder og det har min familie altid kunne oO en eller anden fra min familie så sin egen begravelse en uge inden hun døde oO
    og jeg har ALTID! en der er hos mig oO for det meste er det en der bare vil 'snakke' og har ingen onde hensigter men det men alligevel blir helt bange for a den ik ka li min hest oO og 2-3 dage efter min farfar døde så var han ude i ride huset oO altså hans ånd, det ku man tydeligt mærke og marie viste os tegn på a han var der oO han sad i kørestol og har altid hørt meget om min hest så jeg er ret sikker på a det var derfor a han var der oO


  •   7. jul 2009 Det er da godt han er fjernet nu ! Håber hestene, katten og i bliver okay efter alt det her !
    Mine forældres venner havde også en mand gåede , deres børn kunne se dem, og nogle gange kunne der datter på5 år, sidder og vinke ud i luften uden der var nogle, eller tale med ham manden ! smiley Og deres dreng der er 1 år, når de skulle skifte ham, vinkede han også ! Det blev så slemt at Helle (kone og moren smiley ikke turde være alene i huset med børnene uden deres far var der oO ! Total sygt hvad sådanne nogle ånder kan lave ? OGså bare det at jeres hest har været bange for at stå på staldgangen .. Håber han en dag lære at det ikke er farligt ! smiley


  •   6. jul 2009 Hvad hedder den sang?

  •   6. jul 2009 ad hvor klamt jeg sider og ser den her film OM AFTEN jeg er helt bange nu smiley

  •   6. jul 2009 uhyggelig! ellers god video:) så er det dejligt man har et så fantastisk dyr som hestene der kan fortælle os sådan noget smiley

  •   6. jul 2009 vi har også haft sådan en ude ved os og for hun kom turde jeg ik være alene hjemme køleskabet kunne begynde at åbne og lukke afsig selv lyset blinkede fjernsynet slukkede og vores hunde begyndte at gø sindsygt ud i vores køkken og en masse bankene lyde har der været på døre og nogengange så vi en gammel mand gå i vores grus forbi det ene vindue men kom ikke forbi det andet der er 20 centimeter derfra

  •   1. jun 2009 Billedet er jo bare en del af historien for pokker da .. ville jo nok ikke opdigte en løgnhistorie, og hvor skulle jeg dog få alt det fra så med hende damen..

    fint du ikke tror på det. lavede også altid sjov med det og har spillet ånden i glasset - lige indtil vi fik bekræftet at vi rent faktisk havde ånder!


  •   12. maj 2009 det er så uhyggeligt... vores genbos hus er et ''spøgelseshus'' de sidste 5 familier(laang tid tilbage!) er blevet bydt såret både fysisk og psykisk. mange gale ting er fundet sted derovre.. det hele startede med at en mand som boede derovre solgte brænde til tyskland under 2. verdenskrig og bled derfor dømt til døden.. og familien måtte flygte.. så kom der en der hed poul ind i huset.. han havde et brændefirma.. han solgte det til en mand som ikke lige havde pengene med det samme men ville lade ham arbejde hos sig til en MEGA god løn! kort efter flyttede manden med firmaet LAANGT væk så poul ikke kunne finde ham.. han kom op at skændes med sin kone og de blev skilt.. så købte jørgen det(kender ikk de mennesker.. har bare hørt det fra gamle naboer) sammen med hans søn.. en dag de skulle høste marken blev hans datter kørt over og dræbt af traktoren.. jørgen og hans søn(voksen) kom meget op at skændes og det hele tog så hårdt på jørgens søns kone at hun begik selvmord! kort efter købte karin og mikkel det.. (har været mine naboer lige indtil for kort tid siden) karin fødte et dødfødt barn men de fik en anden pige.. så blev de skilt og nu bor mikkel der sammen med sin nye kæreste med sine to drenge... GAD VIDE HVAD DET NÆSTE BLIVER?? er sikker på der er noget over det hus!

  •   12. maj 2009 jeg er bange nu XD

  •   12. maj 2009 der var altså ingen vind i vores stald når alt blev lukket?

  •   12. maj 2009 har aldrig selv oplevet noget som det, men er virkelig bange for at det sker!! hvordan ved man om det ik bare er vinden eller sådan noget??

  •   11. maj 2009 ALDRIG troet på ånde rind til vi fik "besøg" af en mand dere gik på vores trappe og lyset blinket selvom det var tændt ! Spookey

  •   10. maj 2009 Virkelig forfærdelig oplevelse ! især for dyrende !
    .- troede på ånder i forvejen ! engang ville nogle fra minklasse lege ånden i glasset, de spurgte om de måtte stoppe spillet, men det måtte de ikke . de gjorde det alligevel, og en dreng fra min klasse blev hamret ind i en reol, uden at nogle kunne se noget . det var en ånd . ånden fra glasset ...

    Det er virkelig skræmmende sådan noget !


  •   8. maj 2009 vi havde det også en gang i vores hus. nogle gange så tændte lyset bare ude i stuen ca. halv 1 om natten. mine forældre ligger og sover der og det gør min søster og bror også. og vores kat sov altid inde hos mine forældre. den turde ikke gå ud før kl. 6 om morgenen. ret spooky!

  •   8. maj 2009 jeg tror virkelig på spøgelser Engang jeg var i skallerup klit sov jeg med min lillebor. Om natten kunne jeg hører et eller andet og så kiggede jeg hen til min lillebror og så stod der en dreng der kiggede ned på ham ! :S Jeg kukkede øjnene for troede bare det var fordi jeg var træt og så åbnede jeg øjnene igen og han stod der stadig . . Sådan blev det ved i fem minutter. Så prøvede jeg at sov lidt igen men følte bare at han stod og kiggede på mig :S det var virkelig uhyggeligt !!




  •   8. maj 2009 En fra min klasse har en ånd boende... han er ond og han trækker hendes mobs hen ad gulvet ='( Og de har en gyngestol hvor ryg lænet vender mod vinduet men hver gang en af dem kommer hjem vender sædet mod vinduet og den gynger som om der sidder nogen i den og kigger ud af vinduet...

  •   31. mar 2009 I vores gang når det er middag kan vi høre små trin, det kan vi høre i fem min. og så er det væk... Da min lillesøster var lille sagde hun nogle gange: " Se det er Loise", som så var e nhun gik i børnehave med... Uhygge.... Men henne Loise er jo ikke død??? Det har stået på i ca fem år smiley

    Man vender sig til det...


  •   23. mar 2009 puha!:S

  •   23. mar 2009 ja det er ligesom vores hus der er hele tiden noget mad der er væk det er næsten det samme

  •   22. mar 2009 Sorry alle
    Men jeg tror squ ikke på det.


  •   15. mar 2009 Jeg tror faktisk på ånder :s
    Min veninde boede engang ved en mose, og om natten larmede køkkenet, og man så skygger rundt omkring. Når de sov, gik der trappe trin på trappen, og hver gang de tændte lyset, holdte trappe trinende op. Det er faktisk rigtig uhyggeligt :s Jeg har kun opdaget engang om natten, hvor der lød klik ved mit vindue. Og hver gang jeg tændte lyset holdte det op.. Og så´dan blev natten ved.. Det var faktisk rigtig uhyggeligt :s

    Ps. Må jeg få sangen?


  •   15. mar 2009 Da min mor var lille så kendte hun en der hedder leise. og de er jo stadig sammen. men der har været ånder OG spøgelser på hendes gård ! smiley det har de iværtfald sagt ! smiley

  •   15. mar 2009 Jeg tror også på ånder... men jeg tror ikke de vil gøre nogen noget ondt...

  •   6. mar 2009 min veninde kan se spøgelser og beskriver dem når hun ser dem.. Det er så uhyggeligt, men sjovt ;D

  •   3. mar 2009 En af mine veninder har boet i et hus hvor vandhanen tændte sig om natten, og hvor skabslågerne åbnede og lukkede sig :S -det var vildt sygt at sove hos hende smiley

  •   3. mar 2009 Ej hvor scary !

    der hvor jeg boede før ejg flyttet i hus var det sådan midt om antten blev jeg altid vækket fordi tvet inde i stuen var tændt.
    jeg turde aldrig at gå ind og se det, jeg krammede bare alle mine bamser og gemte mig under dynen xD
    men da jeg begyndte i 4 kl. havde jeg aldrig hørt tvet tænde af sig selv igen smiley


  •   3. mar 2009 Jeg tror også på ånder, og jeg har på fornemmelsen at der er nogen hjemme ved os selv. (:
    Min søster og mor har set den samme person, og de kunne beskrive ham sammen.

    Og for nogle måneder siden er der en skygge der har stået ude i min gang, han nåede helt op til loftet (Det er ikke så højt), men han stod sådan krumbøjet og kiggede på mig, det gjorde han i en uge eller sådan noget. - Så var det væk.


  •   3. mar 2009 ... hele min familie tror selv på ånder.. og vi har været ude for
    meget!...

    Men at snakke til ånder : ja man kan godt snakke til ånder. man skal på ingen måde snakke surt, men snakke sødt og pænt. Mine forældre kender en som kan snakke til dem og få dem væk.. og min mor har prøvet det samme...

    Ved godt i tror jeg sikkert er helt væk mth. at snakke med ånder, men nej det er nu rigtig nok smiley


  •   2. mar 2009 puha :b.
    god video (:


  •   2. mar 2009 Jeg tror ikke rigtigt på sådan noget d: Men gjorde engang meget Ö

  •   24. feb 2009 Min bror har engang sagt, at når han var alene hjemme, og han sad ved computeren, og fjernsynet stod tændt, gik fjernsynet bare ud?

  •   24. feb 2009 For nogle år siden, var jeg alene hjemme efter skole. Vores computer var ovenpå dengang, og jeg sad ved den. Så kunne jeg lige pludselig høre en af vores køkkenlåger smække.
    Min storesøster har engang hørt en gammel mand trække været bag hende. Jeg troede ikke rigtig på det før jeg selv hørte det en dag i køkkenet, næsten lige ved siden af mig. Men har heldigvis ikke hørt noget siden (:


  •   23. feb 2009 ingen fra min familie tror på spøgelser, men jeg kan mærke det, man kan ikke forklare følelsen, jeg kan bare mærke der er andre end mig, så nu skal vi ha en klyonant ud i vores hus, jeg tror bestemt der er ånder.''

    men meget spookey film


  •   22. feb 2009 Dine forældre kan simpelthen snakke med ånder?
    - det tror jeg så ikke helt på. det hjalp sgu ikke da jeg sagede ''stop så'' hver gang mit lys slukkede på værelset.


  •   22. feb 2009 Da jeg var lille ( omkring 4 år ), turde jeg aldrig gå ned ad trappen fra 1. sal. Hver gang jeg skulle gå ned forbi enden af trappen, var jeg nødt til at gå forbi en stor, tung, grøn dør. Når jeg gik forbi den blev jeg nærmest trukket ind til døren og jeg skreg altid helt vildt. Min mor og far har aldrig troet på mig mht. det /:

    Der hvor vi boede før det vi bor i nu, , var der også ender gik ude i gangen og ned ad kældetrappen. Det var vildt uhyggeligt, for man kunne virkelig høre gulvet knage, og døren ned til kælderen bliver åbnet :S .. Min mor og far fik så nok af det, og stilte sig i gangen efter de havde hørt ham gå dér, og sagde stille og roligt "Hvis du skal gå hér, vil du så være lidt stille." Og så hørte vi det ikke igen, men han havde været der siden, for han har rodet i værktøjet i kælderen smiley

    Her hvor vi bor nu, er der vist ingenting. smiley


  •   22. feb 2009 har du stadig det billede ?

  •   22. feb 2009 på rideskolen har vi også mistanke om at der er onder! Det er en rigtig gammel stald. Der var en sommer aften hvor vi slukkede lyset nede i hallen efter vi havde reddet, vi gik der ned og legde sådan en eller anden leg. Der var sådan lummer mørkt pludselig er der en af de andre piger der siger ejj se lige inde i spejlet! vi kigger, der er en hvid skygge som virkelig meget ligner et spøgelse! men så forsvandt det igen.. Men, senre er der en tæt hvid tåge i det fjerneste hjørne !! det var vildt uhyggeligt. !! der var også for ikke så længe siden hvor jeg tog billeder af en af dem der var ved at ride. Men da vi så kigger billederne igennem bag efter er der en hvid tåge formet som en der ridder på en hest!!! shit det var spookey !! og dørene åbner også af sig selv nogle gange !! ... smiley men det er faktisk et godt tegn hvis ikke de er onde så iger man at de passer på hestene smiley

  •   21. feb 2009 altså jeg tror på det, men tænker ikke over det mere.

  •   17. feb 2009 Jeg har prøvet det hvor der er stemmer men ingen står der? Jeg tør ik gå rundt i huset i mørke for jeg hørte altid stemmerne når det var mørkt

  •   17. feb 2009 ..

  •   17. feb 2009 Fuck hvor spookey .. Vi har også mistanke om der spøger herhjemme , men det er kun ude i laden hvor der HELDIGVIS ingen heste står endnu ..

  •   17. feb 2009 Vi har ogs haft ånder !
    De kom væk sidste forår, for da jeg først troede jeg blev sindsyg fordi der var mande stemmer der råbt og skreg rundt om mig,.. :s
    det vidste sig at det var nogen der skulle have haft købt vores gård før os, men omkom i en bil ulykke, også da jeg var svag ( psykisk) på det tidspunkt gik det ud over mig, ogs når jeg red. Hvis jeg red alene , kunne jeg slet ikke få hesten eller ponyen op i den ene ende af banen, fordi de var oppe i den ene og slå ogs efter hestene :s


  •   16. feb 2009 jeg er skræmt..

    min morfar havde engang en ven som altid var hjemme hos dem, og han legede altid med min søster og jeg. En dag døde han så, og siden har min morfar's radio tændt af sig selv præcis tidspunkt hver dag. Min mofar og hans kone smiler bare af det og siger "nu er han her igen" , men jeg har været skræmt. Ved godt han er god, men kan bare ikke klare det. Han havde en stol han ALTID sad i, som jeg os elskede at sidde i , men har ikke rørt den siden han døde..


  •   15. feb 2009 det var godt nok spooky hvis det var mig havde jeg tisset i bukserne

  •   15. feb 2009 Bare pga. den her video, skal man altså ikke begynde med at blive for overtroisk. Jeg gider slet ikke tænke på det mere, fordi jeg ved det er væk, så bare lad som om der ikke er noget.

  •   15. feb 2009 Okay i denne her video tænkte jeg lidt, "som om" men jeg gik ind på den der hjemme side som "Elsker min lille Bullermand, (Charlie) ;D J" forslog. Og nu tror jeg på det !!! Jeg læste nogen af de der historier der inde og der var faktisk nogen der var døde af at lege ånden i glasset !!! smiley
    Okay jeg ved måske ikke om det er helt rigtig men jeg har et helt andet forhold til det nu...


  •   12. feb 2009 jeg tror mega meget på det smiley

  •   12. feb 2009 Jeg prøver ikke at overbevise jer om at de findes ?
    I bestemmer jo selv om i vælger at tro på det eller ej smiley


  •   12. feb 2009 .

  •   12. feb 2009 Ja og fuck det var uhyggeligt da mig og Pernille ikke turde være med, og vi sad uden på gangen også kunne man bare høre et skrig derinde fra, men i var slet ikke gået i gang o: Og da Majbritt snakkede om at der var sket noget med Katjas hest, puha det var uhyggeligt ..
    Men ja, rigtig nok der er ånder oppe på Svankjær Ungdomsskole smiley Det pænt uhyggeligt nogle gange, men man skal bare lade være med at tænke over det, også nogle gange nede i stalden, så kan man bare mærke der er noget dernede, men at det ikke er noget dårligt, som om at det paser på hestene, men okay, der bor nogle lige ved siden af, deres datter døde for 3 år siden, og hun var helt vildt glad for heste smiley Kender sådan en ånde dame, og hun har hjulpet mig rigtig meget med problemer, de seriøst dygtige sådan nogle, de kan sige alle mulige ting om en, som man ALDRIG har fortalt til nogle.. (:


  •   12. feb 2009 ..

  •   12. feb 2009 .

  •   11. feb 2009 Jeg tror ikke selv sådan rigtigt på ånder ;b

    - Men min mor har fortalt at dengang hun var ung ville hende og et par veninder prøve at spille ånden i glasset. Og da de så var godt igang faldt alle plakater i det rum de sad i pludselig ned! DEM ALLE o;


  •   11. feb 2009 Ej, uhyggeligt mann!!! ;'( Er mega bange, det der Ånden i glasset har jeg hørt meget uhyggeligt om puhadada smutter lige forbi den der hjemme side smiley

  •   11. feb 2009 Jeg skal hvertfald heller ikk spille det igen ;s
    i kan faktisk læse mange historier på
    www.aandeniglasset.dk
    ..


  •   11. feb 2009 Men det har da godt nok været klamt at have ham 'rendende' rundt der ;/

  •   11. feb 2009 Man skal heller ikke spøge med ''Ånden i glasset''..
    Det kan altså godt være farligt hvis det er 'onde' ånder man kommer i kontakt med... (:


  •   11. feb 2009 f*** hvor spooky!!! skal aldrig spille det!

  •   11. feb 2009 Nej, og det kunne jeg heller aldrig finde på!!!
    Min veninder kender en, som kender en xD - hun spillede det. Og så spurgte hun, om hun skulle dø om 7 dage.. Glasset gik over på ja, og ja.. På 7. dag begik hun selvmord..


  •   11. feb 2009 man skal heller ikke spille ånden i glasset for sjov skyld, det kan være farligt. da jeg gik i folkeskole fik jeg af vide at en fra vores skole som var ældre end os havde spillet det, han spurgte ånden efter om hvornår hans mor døde, da han kom hjem var hun død ;s - og man må jo heller aldrig spørge om ordet DØD !

  •   11. feb 2009 Fuck hvor klamt kan det lige blive? :O:O - ej hvor må det være pisse uhyggeligt man! :O: - nu tør jeg sguda slet ikke xD

  •   11. feb 2009 Og jeg anbefaler det ikke til andre ;S

  •   11. feb 2009 Ja, jeg tror også på ånder ;S
    - Jeg spillede engang ånden i glasset med to af mine veninder (Det skal lige siges at vi alle tre er ULTRA overtroiske), og vi fandt på en ny måde at gøre det på, sådan så X hun holdte lyset, mens jeg og Y vi sad og holdte hinanden i hånden, samtid med at vi holdte X på armen. Så sagde vi sådan en remse op, og så gik vi igang, mens X stadig sad med lyset, mens jeg og Y skaffede kontakt.
    Vi havde kontakt, og Vi spurgte så om der var en ånd. den gik over på ja (Det skal lige siges, at hverken jeg eller Y snød!) Da vi spurgte om det var en god ånd, var den begyndt at gå tilbage på midten, som om den ville over på nej!
    - da den var mere på vej over mod nej, stoppede den et øjeblik, og så så mig og Y på X, og X havde fået helt blodskudte øjne!
    - Hun begyndte at sidde og trække vejret rigtig tungt, somom hun havde besvær med det!. Jeg og Y tog vores fingre af glasset, og lige i det øjeblik, hamrede X lyset ned i bordet, og sad bare og stirrede forvirret bagefter! Hun sad og rystede helt vildt, og vi kunne overhovedet ikke komme i kontakt med hende?!
    jeg og Y skynte at tænde lyset og først der begyndte X at snakke igen. hun sagde at det var somom noget havde forsøgt at kvæle hende?!
    - hendes øjne havde stadig været helt blodskudte der..

    - FUCK DET VAR SKRÆMMENDE?! ;O
    - har ikke turdet spille det siden..


  •   11. feb 2009 Meget!''

    - Ja det gjorde han.. Især hvis jeg var udenfor, ikke når jeg var sammen med andre, <b>kun</b> når jeg var alene. Så, måske har han prøvet på noget? Jeg kan ikke huske hvad damen sagde han ville s; .. Det er virkelig klamt.


  •   11. feb 2009 Julie & Fazet : Netop, ;/ det er så klamt at tænke på ;/

    Fulgte han efter dig rundt omkring ?


  •   11. feb 2009 Præcis - det er mega klamt at få afvide, man tænker: det behøver du ikke at fortælle mig? /;

  •   11. feb 2009 jeg har oss fået at vide at jeg nemt tiltrækkr ånder ;/ det er ikke dejligt at få at vide !! ;/ hvem ved hvornår man tiltrække den næste ånd ?...

  •   11. feb 2009 Jeg har også haft en dame hjemme ved mig, pågrund af.. At nogen gik bag ved mig, når jeg var alene eller når jeg gik alene hjem fra skole, og mit hjerte hamrede virkelig bare frem og tilbage.. Fordi jeg blev bange.. Men når jeg vente mig om, var der ikke nogen.. Jeg kunne ikke sove alene pågrund af, at det var som om, at der var hvide skygger over det hele, og aber osv. der kom ned i fjæset på mig, og jeg blev enormt bange, så jeg blev nød til at sove sammen med nogen.. Nogle af mine venner, synes det var mega plat, og de troede ikke på ånder! Jeg hørte også lyde i huset hvis jeg var alene hjemme.. Som om telefonen ringede, men det gjorde den ikke.. Og som om der var nogle der gik ude i køkkenet eller som om døren åbnede.. Jeg var næsten altid klar med et eller andet i hånden. På et tidspunkt fik mine forældre og jeg nok! Så vi ringede til sådan en dame, som kom og fjernede ånderne. Nogle af de der damer der, er falske, men hende her.. Hun var ægte! Hun kunne rigtigt fjerne dem! Mine venindes mor var veninder med hende der damen (: Nå, men vi gik igang, og jeg sad over for hende.. Hun tog i mine hænder, og lukkede øjnene, som om hun gik ind i mig.. Jeg synes det var SÅ underligt. Mine forældre sad op ad væggen på nogle stole. Da vi alle havde snakket lidt, og kom til hvordan ham manden så ud, sagde damen: Han er høj, tyk, har briller og ikke særlig meget hår på hovedet. Hun beskrev ham fuldt ud, som jeg følte han så ud! Jeg kan ikke huske hvad der så skete, men vi fandt i hvert fald ud af, at det var min mors oldefar, der havde gået bag mig - virkelig, virkelig klamt! En af mine gamle veninder, har prøvet at være derinde med deres hunde i en skov i vores by. Så kan man høre skrig, og hvis man går længere ind, lyder det som om, at en pige bliver kvalt og man kan bare høre det tydligere & tydligere hvis man gik længere ind i skoven, og deres hunde rystede og alt muligt. Og siden den dag, så har deres hunde ikke turde at gå ind i skoven, du har bare stoppet uden foran den, det er bare for klamt!

    En af mine andre veninder, har også oplevet, at en lille dreng sad ved deres brændovn og sang, det er virkelig også bare spooky. Og hun har også oplevet, at en gryde pludselig begynder at bevæge sig frem og tilbage & hun så røde øjne /;

    JEG har også engang oplevet flere gange, når jeg hørte musik, begyndte mit anlæg pludselig at skruge op & ned, og jeg kunne se på den der volumeknap, at den drejede, det er virkelig også klamt..

    Så ja, jeg tror virkelig, virkelig meget på ånder - og ånder er seriøst ikke noget man skal lave fis med. Ikke engang ånden i glasset. Jeg ved ikke om jeg tør at lege det, fordi hende damen sagde, at jeg nemt kunne tiltrække en ÅND :O:O..


  •   11. feb 2009 Ja, jeg havde svært ved at sove om natten og vågnede altid flere gange om natten. Jeg sover meget bedre nu, og storset sover jeg også hele natten igennem..
    Men på min efterskole var der ånder, forstanderen vil bare ikke tro det. Selv en af lærerne oplevede sammen med mig i en spisesal, at et gardin ovre i et hjørne blæste helt op som om døren bagved blev åbnet. Det var spooky!


  •   11. feb 2009 Får kuldegysninger.. Det er virkelig en god film!

  •   11. feb 2009 AAAAAAAADDDDDDDD hvor uhyggeligt

  •   11. feb 2009 Ja aldrig har jeg troet på det. Glemmer aldrig da vi spillede ånden i glassen på efterskolen, kunne bare ikke tage det seriøst fordi der findes sgu da ikke ånder smiley hahaha .. (har stadig den film vi filmede under spillet :b ) Men nu ved jeg så at de findes! - det såååå spookey !

  •   10. feb 2009 Jeg kender Malene rigtig godt og tro mig, hun troede IKKE på ånder overhovedet ikke, intet der lignede det kunne hun tage seriøst.. Men rigtig god film, svager jeg var ved at skide i bukserne da du ringede og fortalte det smiley hahah ..
    Men et andet eks. mig og en af mine veninder bor sammen oppe på efterskolen, og hele tiden blev vores ting væk, også når vi kom ind af døren lagde den ting vi manglede på bordet, så det slet ikke kunne overses.. Der findes mere mellem himmel og jord, men tro i hvad i vil smiley ..


  •   10. feb 2009 Tak smiley

  •   10. feb 2009 okay det var da godt (;

    de er lækre smiley


  •   10. feb 2009 Vi har kun kunnet mærke at de er blevet roligere i stalden, og vores hoppe stejler ikke længere hvis vi tager den ene hest ud som hun gjorde før, da hun var bange hvis nogen af hestene forlod stalden smiley

  •   10. feb 2009 okay tak (; håber dine heste har fået det bedre smiley

  •   10. feb 2009 Damen hedder enten Lone eller Lotte, kan ikke helt huske det smiley
    Sangen hedder Enya - only time


  •   10. feb 2009 det er vildt spooky!
    hvad hedder damen og sangen? (; ö


  •   10. feb 2009 Shiit hvor Spooky! smiley ville klart bare dø af skræk hvis mit lys tænkdte og slukkede af sig selv!!

  •   10. feb 2009 Det fint du tror det er for sjovt jeg har lavet denne her film, jeg prøver ikke at bevise jer om at de findes. Tror du det er for sjov vi betaler en dame for vi kender for at komme ud for at fjerne dem så vores heste kan få det godt, og ikke mindst os selv? tro det eller lad være. har heller aldrig selv troet på det før nu vi har fået konstateret det. Damen havde sådan en snor med en jern ting forneden, hun gik ud og stalden og sagde ''hvis denne her går helt amok, så er der noget i jeres stald'' den gik fuldstændig amok da hun lod den hænge. så fjernede hun dem og prøvede igen det med snoren, så var der ro på den! det var pisse spookey.

  •   10. feb 2009 Ikke for noget, men vil give 100% anita team Ahorn W ret!
    Jeg tror ikke på ånder, og for mit vedkommene er det noget fis.
    Denne her video giver ingen beviser på "ånder", og lyder lidt til at være for sjov?, men ellers en fin video smiley



  •   10. feb 2009 det ser meget uhyggelit ud... men kan ikke forstå hvordan det kan lade sig gøre men muske hjelper det at se den igen....

  •   10. feb 2009 ude på en rideskole, var der en boks. hvis man stilte hestene ind i den, fik de dårlige ben. efter der kom sådan en ånde ting, forsvandt det .

  •   10. feb 2009 hvem var den mand der generet jer??

    jeg sover inde ved min mor og far i nat


  •   10. feb 2009 sygt ö hvad hed damen?
    og hvad hedder sangen?

    stakkels heste :,(


  •   10. feb 2009 Spooky..
    Hjemme på min fars gamle gård, var der også ånder.
    De var meget ude ved hestene, og vores heste var meget kede af det fortalte en Klarioant (staves) fordi den var bange for ånderne, og når vi fodrede hestene stod de altid og kiggede ned i den anden ende af stalden alle 6 heste. og der var intet at se for os. Og når vi var inden for lugtede der af død menneske (FYYH) så sagde damen at hun lige havde taget onderne væk, og vi mærkede ALDRIG mere. smiley
    Ps. er det et riggtigt billede af en ond, hjemme hos jer selv?


  •   9. feb 2009 ad hvor er det synd for jer alle sammen(men jeg har en ånd på mit værelse og den har ikke gjordt mig noget ondt inu) men nu bliver jeg helt bange hehe

  •   9. feb 2009 ad hvor er det synd for jer alle sammen(men jeg har en ånd på mit værelse og den har ikke gjordt mig noget ondt inu) men nu bliver jeg helt bange hehe

  •   9. feb 2009 ad hvor er det synd for jer alle sammen(men jeg har en ånd på mit værelse og den har ikke gjordt mig noget ondt inu) men nu bliver jeg helt bange hehe

  •   9. feb 2009 sygt nok smiley
    jeg har også en gang været henne ved min veninde sammen med en ven hvor den ene cykel lygte tændte af sig selv, ligemeget hvor mange gange vi slukkede den blev den ved med at tænde efer to minutter, også da vi lagde den indenfor, og det er ikke sådan en af dem man trykker på, men hvor man skal skubbe den til siden.


  •   9. feb 2009 Nu tror jeg på ånder kan nok i sove i nat stakkels dyr og dine forældre og dig smiley


  •   9. feb 2009 vi har også haft en ånd. smiley

    manden som det var gjorde ikke noget ondt mod os over hovedet, men han ville bare i kontakt med os.

    Det er sådan at min stor søster er "nat drikker" så hun står op om natten og drikker, og hver gang hun var oppe var der en mand der bankede i bordet.
    Han gjorde det også hvis min far skulle ud og drikke, så en dag fik min far nok, så han satte dig ned og begyndte at midetere(staves) så ja det vil sige at han <b>selv</b> fjernede ånden.

    Manden gjorde det KU ved min stor søster og ved min far, han gjorde ikke og min mor og jeg noget..

    ret spookey, men bare dejligt han er væk,
    vi ved desværre ikke hvem det var, men vi har lidt en fornemmelse på at det er min afdøde onkel, som døde af kræft smiley


  •   9. feb 2009 skræmmernede..

  •   7. feb 2009 f*'** klamt jeg kender en der hedder natasja hun har også hørt ånder da hun var lille og en hel masse andrer ting..

  •   7. feb 2009 hvor uhyggeligt jeg kommer ikke til at sove i nat : /

  •   7. feb 2009 » Mette Svendsen. team centersnob smiley . Hvad er det for en "sygdom" eller hvad du vil kalde den er for noget??


  •   7. feb 2009 skælver uuuhh nu tror jeg virklig på ånder....!!

    Team Halbak ** Joan & Hanni ** <3<3 Fuck hvor sygt!!!



  •   7. feb 2009 Spooookey!!!!!!!!!!

Annonce