{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

6 år med Charmeur ( Rynke ) Kampen mod kræften

4.389 visninger | Oprettet: 21. nov 2013

6 år med Charmeur ( Rynke ) Kampen mod kræften

Vores historie

Jeg har stort set lukket mit offentlige billede af, mere eller mindre igennem et år. Nu er jeg stille og rolig begyndt at tænke på at komme tilbage.
Igennem det her år, var mit eventyr med Rynke været ved at slutte.

9 December 2012:

Vi vågnede op til det smukkeste hvide sne dækket vinter landskab den morgen, vi havde besluttet os for at køre med kælk den formiddag pigerne og jeg. Men vi fandt hurtigt ud af,
at noget var helt galt..
Vi finder en knude på Rynke der var på størrelse med en lille dværg hønse æg i kønsåbningen. For ringet til dyrlægen. Og for af vide det vil komme til at koste omkring 15.000 at få ham opereret med meget lille chance for overlevelse. Den første melding fra dyrlægen var at jeg burde aflive ham da han ”bare” var en shetlandspony og dem findes der mange af for 15.000 kr. SÅ skiftede med det samme dyrlæge !
Næste dyrlæge var åben for operation med det samme men var nervøs for om han vil forbløde under operationen og hvor meget tumoren havde spredt sig. Hvis han vil overleve operationen vil han så overleve på længere sigt? Ondartet eller godartet kræft form? Tumoren kunne med stor risiko vokse ud igen..

17 December 2012:

”Puha en lang dag, men Rynke har under omstændighederne det godt Selv om det var en omfattende operation. Dog har vi ikke fået svar om det er ondartet eller godartet den tumor han havde. Men det vigtigste er at vi for ham hjem og at han ikke har ondt” Ja Rynke overlevede operationen og jeg havde mange lange timer ventede på svar om min elskede pony fik lov til at vågne op igen. Tumoren havde sin start i urinrøret og lavet en udgang igennem urinrøret i den ene side. Fra mit opkald til dyrlægen og undersøgelse til operation gik der 8 dage. På den uge voksede tumoren fra et lille dværg hønse æg til en blodig og aggressiv tumor der blev på størrelse med en krudtet hånd.

21 december:

Endelig er Rynke hjemme på gården igen, kan ikke forstå jeg var så heldig at beholde ham. Tænk at vi var så heldige. Men min glæde var kun kort, vidste vi skulle igennem et langt forløb med undersøgelser hver anden mdr. og det at leve med at tumoren kunne komme igen og vide at den nok ikke kunne fjernes denne gang.

24 januar 2013:

For vi svar for prøverne fra hans tumor …
ondartet kræft form..
Nu var der kun og vente på om han havde fået fjernet alt under operationen..
14 April 2013:
Efter vi har været igennem en masse undersøgelser igennem 4 mdr. tid begynder såret er blive rødligt og irriteret igen.. dyrlægen vil forslå lasere behandling for at brænde de evt. aggressive væv væk næste gang vi er til kontrol.

15 Juli 2013:

Ja han fik aldrig den lasere behandling for rødmen omkring hans operations ar forsvandt og voksede pænt sammen efter 7 mdr. kunne jeg endelig puste ud for en stund og nyde min pony han skal første til kontrol igen til januar .
Undskyld den korte video men min pc er nede i øjeblikket så det her en løsning ;) men er ved at få den lavet. Nyt kamera købt og er så klar til at give jer en masse nye videoer igennem 2014 !

„ Have hope, be strong, laugh loud, play hard, Live in the moment, smile often, dream big, remember you are loved and never ever give up !

Kommentér på:
6 år med Charmeur ( Rynke ) Kampen mod kræften
Annonce