5 sjove ting når der er ventetid ved ridestævnet

5 sjove ting når der er ventetid ved ridestævnet

22. mar 2018

De fleste kender til at der kan opstå lidt ventetid ved et ridestævne. Nogle gange kan man dog være uheldig, at der er tale om lang ventetid. I så fald er det en god idé at have noget med, du kan fordrive tiden med. Det er heldigvis noget, du har et væld af muligheder for. Især fordi vi lever i så digital en tidsalder, som vi gør.

I dag er det de færreste, der tager afsted uden at have deres smartphone med sig. Derfor er det også en god idé at bruge denne til at fordrive tiden. Det kan du gøre på en lang række gode måder, men det er ikke alle, der kender til de mange muligheder. Er det også noget, du kender til, så får du en række forslag herunder.


1. Læs op på de seneste nyheder

Du kan med fordel gøre brug af din mobil til at læse op på de seneste nyheder. Det er de færreste, der ikke går op i at følge med i nyhederne. Hvis det også er noget, du sætter pris på, så bør du bruge din pause på at læse lidt nyheder. Det kan du nemt gøre, hvis blot du har en mobil, da alle nyheder i dag kan findes på nettet.


2. Kig rundt på de sociale medier

I dag er det kun ganske få danskere, der ikke har oprettet en bruger på op til flere sociale medier. Er du også det, så er det også muligt for dig at kigge rundt på de forskellige sociale medier, når der er opstået en kende ventetid ved dit ridestævne. Det kan være både Instagram, Twitter, Facebook og flere andre sociale medier.


3. Du kan spille et spil

Du har også rig mulighed for at spille et spil. Du kan finde en lang række spil til alle typer smartphones. Derfor kan du også finde et spil, der er lige noget for dig. Hvis du f.eks. gerne vil spille et kasinospil, så besøg denne hjemmeside. Hvis du gerne vil spille sådanne spil, så vær varsom, da der er en risiko forbundet med det.


4. Lyt til en god lydbog

Det er også en oplagt idé at lytte til en god lydbog. Hvis du gerne vil det, så er det en god idé at hente en app som Mofibo. Her kan du streame et stort antal lydbøger, så du altid kan finde en god lydbog, du kan lytte til. Du kan dog også vælge at købe dem, hvis du foretrækker at gøre dette, i stedet for at betale et abonnement.


5. Lyt til musik

Hvis du gerne vil følge med i stævnet, men har du brug for lidt lyd i ørene, så kan du også lytte til lidt musik. Det kan du gøre via din mobil, da du blot kan streame det på Spotify. Hvis du vælger denne løsning, så skal du huske at gøre brug af et headset. Gør du ikke det, så kan du være til gene for de andre folk ved stævnet.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


LineOlsen
LineOlsen (Kommerciel blogger)
Oprettet 25. aug
x