Alle har mulighed for at købe ridetøj af høj kvalitet

Alle har mulighed for at købe ridetøj af høj kvalitet

3. jun 2019
Ridning er en sport, som kræver en del udstyr. Og er du helt nystartet rytter, er der mange ting, som du skal have anskaffet dig. At have ridetøj i god kvalitet kan være vigtigt for din sikkerhed. Helt essentielt er det med en ridehjelm, ridebukser og nogle gode ridestøvler, så du sidder godt i stigbøjlerne. Vil du gerne begynde at ride på konkurrenceplan, skal du have anskaffet dig et par hvide bukser og en stævnejakke. Hvis du i forvejen ikke har det store råderum i din økonomi, kan det være lidt af en mundfuld. 

Høj kvalitet er en investering

At investere i ridetøj af høj kvalitet kan ofte svare sig økonomisk på den lange bane. Ved at købe noget, som holder fra start af, ender du ikke med at skulle ud og købe nyt hver anden måned. Ridetøj er ikke som vores normale hverdagstøj. Det skal nemlig kunne holde til at komme i kontakt med en masse snavs, og til at man falder af hesten i ny og næ. Det er altså tøj, som man ikke går rundt og passer på. 

Gør det nemt for enhver

Men vil man investere i god kvalitet, kan det for nogle kræve, at man skal grave dybt i pengepungen. Hvis man vælger at betale kontant, kan det have den konsekvens, at det bliver svært at få økonomien til hænge sammen resten af måneden. Men fortvivl ej. Der er andre alternativer og masser af hjælp at hente. Du kan nemlig vælge at købe tøj til ridning på afbetaling eller faktura. Hos digitalafbetaling.dk kan du nemt finde forhandlere, hvor du kan købe kvalitetsridetøj på enten afbetaling eller på faktura. 

Køb dit ridetøj på afbetaling

Står du ikke med pengene til det du ønsker, kan du vælge at købe på afbetaling. Her afdrager du på det fulde beløb ved at betale drypvis over en længere periode. Derudover har du indflydelse på indholdet af aftalen. På den måde kan du altså få strikket en aftale sammen, der passer til netop dig og din økonomiske situation. Vælger du at købe ridetøj på afbetaling, skal du være opmærksom på, at der sandsynligvis vil komme renter på. Dog hvis man sammenligner med et forbrugslån, er renterne for det meste ret lave.

Køb dit ridetøj på faktura 
Vil du undgå at skulle betale renter, kan det være, at du skal benytte dig af at købe ridetøj på faktura. Dette er faktisk den billigste mulighed på markedet. Vælger du denne løsning, modtager du sammen med dine varer en faktura med en betalingsdato. Denne dato vil ofte være mellem 30 og 180 dage fra købsdatoen. 

Betalingsdatoen er den tid, som du har til at finansiere dit køb. Her skal du altså være opmærksom på, at det er væsentligt mindre tid, end du har, hvis du vælger at købe ridetøj på afbetaling. Begge er gode alternativer, som er designet til at gøre det lettere for alle jer, der ikke har det største økonomiske råderum. Hvad hælder du umiddelbart mest til?  

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce