Bachs blomster remedier

Bachs blomster remedier

2289visninger 20 svar | 14. jan 2017
Hvad er Bach Blomster Remedier?
Dr. Bach var en læge som i 1930érne udviklede et system, der er i stand til at hjælpe folk med at håndtere hverdagens følelsesmæssige udfordringer på en positiv måde. I naturen fandt han 37 vildt voksende planter og træer samt vand fra en kilde. Dvs i alt 38 remedier, der skånsomt kan hjælpe os med vores daglige følelsesmæssige konflikter.

Rescue
Der er rigtig mange mennesker, der kender Bachs nødhjælpsdråber. De kan købes mange steder og indeholder 5 forskellige udtræk/remedier. Jeg vil her fortælle kort om, hvad dråberne indeholder og kan.

Cherry Plum/Kirsebærblomme - bruges når man gerne vil bevare roen eller er bange for at miste kontrollen over sig selv. Det kunne fx være ved en eksamens situation eller hvis man er nervøs/angst rytter.

Rock Rose/Soløje - bruges hvis man tidligere har være ude for en stor forskrækkelse og man ønsker at bevare roen i den situation man er i. Det kunne fx være hvis man har haft en dårlig oplevelse til et stævne

Clematis/Klematis - bruges så man bevare jordforbindelsen. Er man nervøs, så har hovedet en tendens til at have mange tanker og det hjælper psyken til at kom lidt mere ned på jorden.

Impatiens/Balsamin - bruges når man ønsker at bevare sin tålmodighed, så man ikke bliver irritabel. Dette middel er gavnligt når man fx. kan mærke man har en dag, hvor "lunten" ikke er så lang.

Star of Bethlehem/Fuglemælk -  bruges til at neutralisere gamle chok og traumer. Har man fx været faldet af sin hest, kan dette middel hjælpe med at få opløst det traume det har sat i kroppen.




Hvornår
Jeg bruger dem, når jeg holder foredrag og skal tale for mange mennesker. Her hjælper de mig med, at tage den værste nervøsitet. Når jeg skal til eksamen og når jeg skal ride på en hest som jeg ikke  kender. Hvis jeg er blevet lidt presset tidsmæssigt mellem mine kunder og jeg ikke ønsker,at den næste hest jeg skal behandle, skal være påvirket af min stress.

Hvad med de resterende 33 remedier
Jeg kan ikke forklare dem alle her, så vil bloggen blive alt forlang. Jeg vil derfor fremhæve dem jeg bruger allermest, når jeg laver behandlerflasker til de heste jeg korrigerer.
'
 Aspen/Bævreasp - er rigtig godt at bruge, hvis man har en hest, der tit bliver bange for mange forskellige ting.  Aspen understøtter, når jeg har fjernet nogle spændinger hos heste, som har bragt den i "forhøjet beredskab". Den  kan fx ikke gå på tur alene , den vil ikke væk fra de andre i stalden, den reagere hurtigt på udefrakommende ting.

Olive/Oliventræ - bruger jeg, hvis en hest har været gennem et længere sygdomsforløb. Det giver hesten vitaliteten tilbage og hjælper med at få vendt trætheden til energi.

Beech/bøg - bruger jeg til heste som er intolerante over for andre heste. Det opbygger deres tolerance, så de ikke bliver så voldsomme over for andre.

Hvordan virker de
Den bedste måde jeg kan forklare det på er, at sammenligne den følelse man ønsker at ændre, med en stor tordensky. Når man indtager dråberne, så ændre skyen sig, fra at være mørk til at være gennemsigtig.

Alle remedierne er lageret i cognac. Jeg laver flasken ud fra de remedier jeg skønner hesten har brug for, andre gange laver jeg den ud fra en energitest. Udover de forskellige dråber er der også vand i flasken. Jeg tilsætter ligeledes lidt vodka for at konservere blandingen. Vodka er ikke så stærk i smagen som cognac. I flakse må max inde holde en blanding med 7 forskellige remedier.

Fordel
Det er en blid måde at ændre en sindsstemning på hos både dyr og mennesker. Der ingen bivirkninger og det kan bruges sammen med al anden medicin.

Håber det gav jer en indsigt i de fantastiske Blomster Remedier som jeg er har haft rigtig gode erfaringer med til både hest og rytter.







Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Bachs blomster remedier
  •   14. jan 2017 Er der evidens for at de reelt har en effekt?

  •   15. jan 2017 Har det konsekvenser at de bliver lagret i/tilsat hhv. cognac og vodka?
    Og kan du anbefale noget til en hest som tidligere ikke har været behandlet så godt? Det kommer stadig op i ham i vores træning. Af dem du har beskrevet her, tænker jeg af "fuglemælk" kunne være en mulighed.
    Dejligt at få noget mere info omkring det hele, jeg kunne rigtig godt selv tænke mig at lære noget mere om Bach smiley


  •   15. jan 2017 Evidens - man har brugt Bach siden 1930érne hvor lægen Edward Bach sammensatte sit system efter mange års forskning i det. Han arbejdede med vacciner i starten af hans karriere. På Bach Instituttet i England arbejde de ikke med andet end at fremstille remedier og forske i det. Der er skrevet rigtig mange bøger om emnet, til børn, kvinder i overgangsalderen, dyr,specielt til mænd osv. Om det er evidens nok, det vil jeg lade andre om at vurdere. Jeg har personlig mange cases, hvor det har virket rigtig godt.

    Kunsten er at få sammensat den helt rigtige flaske til brugeren. Hvis der ikke rammes rigtigt så virker det selvfølgelig ikke. Et andet fatum er, at folk ofte glemmer at tage dem og så virker de jo af gode grunde ikke smiley
    Her er et link til centret i England http://www.bachcentre.com

    Hvis man ønsker at jeg laver en speciel flaske til dig eller din hest, kan jeg kontaktes via min hjemmeside www.jylov.com. Det er billigere at få fremstillet en flaske end at købe enkelt midlerne stk vis.

    Konsekvensen af at det er lagret med cognac og vodka er, at det godt kan smage lidt af det. Er man på antabus må man ikke indtage dråberne. Her skal der anvendes remedier uden alkohol, men de er kun tilgængelige i England og da jeg sjældent bruger dem, har jeg dem ikke. Alternativ kan man konservere med æblecidere eddike, hvilket jeg gør når det skal bruges til små børn.

    Ved hestene kommer jeg 4 dråber på en godbid og de plejer at glide ned smiley



  • AMT
    AMT Tilmeldt:
    maj 2007

    Følgere: 42 Emner: 131 Svar: 8.714
      15. jan 2017 er dette en reklame for dråberne, altså et "sponsoreret" indlæg? smiley

  •   15. jan 2017 Nej det er ikke en reklame. Det er en indsigt i hvordan de virker og hvordan jeg bruger dem i mit arbejde.

  • AMT
    AMT Tilmeldt:
    maj 2007

    Følgere: 42 Emner: 131 Svar: 8.714
      15. jan 2017 det er spændende læsning.

    men fordi det er skrevet så reklame agtigt, end mere "min erfaring", så falder troen lidt på effekten smiley


  •   15. jan 2017 Min får det i forbindelse med smed, det hjælper meget tydeligt smiley

  •   15. jan 2017 uha det er ikke nemt at stille alle tilpas - tænker hvis der er noget I er begejstret for, så ville I også have let med at skrive positivt om det og det er jo en del af mit arbejde smiley

  • AMT
    AMT Tilmeldt:
    maj 2007

    Følgere: 42 Emner: 131 Svar: 8.714
      15. jan 2017 christina: det var heller ikke sådan ment. smiley



  •   15. jan 2017 Hej christina
    Jeg lider selv af svære søvnproblemer og recue remedier hjalp mig meget i efteråret, hvor alt andet var prøvet. Desværre bliver det ikke ved med at kunne bruges, men ved lejlighedsvis brug er der ingen tvivl om at det er et fantastisk middel!


  •   16. jan 2017 Jeg har forsøgt mig med Rescue Remedy i forbindelse med min eksamensangst..
    Det havde for mig ikke den mindste effekt overhovedet....

    Som med så mange andre produkter tror jeg på at det enten er "indbildning" eller at der er enorm forskel på hvordan det enkelte individ optager produktet smiley
    Jeg har i hvert fald ikke haft en døjt ud af det, udover min pengepung blev tyndere xD


  •   16. jan 2017 Der er ganske få det ikke hjælper på. Man har en lille tommelfinger regel mht til indtagelse. Man skal tage dråberne i de antal måneder som man har haft problemet i antal år.

    Andre gange ligger der noget andet bag, som man terapeutisk er nødt til at arbejde med, hvor dråberne så er et supplement. smiley



  •   16. jan 2017 Jeg tog dråberne i 2 uger op til eksamen. Min eksamensangst har været værst mens jeg har gået i 9. og på HHX. Udelukkende mundtlige eksamener... Ville for mig virke totalt urealistisk at skulle tage dråberne i 5 måneder så. smiley

  •   16. jan 2017 Lige i forhold til sætningen ''må bruges sammen med al anden medicin'' - så er det lidt misvisende, når det indeholder alkohol, for så er det ikke al medicin, som det må tages sammen med. Nu skriver du godt nok antabus i en kommentar, men der er også andre lægemidler, som fx visse former for antibiotika, der kan interagere med alkohol smiley

    Ellers spændende læsning - og skønt, hvis der er nogle der har effekt af det. Hvad er det egentlig registreret som? Er det registreret som naturlægemiddel eller? smiley


  •   17. jan 2017 Jo hvis man anvender dem uden alkohol så kan de godt tages sammen med antabus, men dem har jeg ikke. De kan kun købes i udlandet smiley

  •   17. jan 2017 Ja, det giver jo sig selv, men i dit blogoplæg skriver du jo kun om det der indeholder alkohol smiley

  •   17. jan 2017 Det kan godt være, at du synes det er helt urealistisk, men så er du reelt heller ikke villig til at arbejde med din problemstilling. Psyken er som et løg, man kan tage et lag af ad gangen. Hvis din eksamensangst er det 10 lag, så vil dråberne kun hjælpe dig meget lidt. Jeg vil i stedet anbefale dig at gøre brug af en form for terapi, hvor du arbejder med din angst smiley Angst er en meget kompleks størrelse og her er det vigtigt at man finde en terapiform som tiltaler en og at man har god kemi med terapeuten



  •   14. feb 2017 De virker. Jeg bruger Rescue på hesten, når den skal transporteres. Den er ikke bange for at køre, men den spænder lidt op og spiser ikke.

Kommentér på:
Bachs blomster remedier
LineOlsen
LineOlsen (Kommerciel blogger)
Oprettet i dag kl. 07:27
Annonce