Bliv bedre til at ride - i soveværelset

Bliv bedre til at ride - i soveværelset

5. mar 2020
Livet er for kort til dårlig sex. Det er et citat, som er blevet lidt en kliché, men det desværre sandt. Der findes få ting mere drænende end dårlig sex. Derfor kan det en gang imellem være en god ide, at øve sig på det. Selvtræning med sexlegetøj er ikke snyd, men tværtimod en god ting. Sexlegetøj er ikke længere et stort tabu som tidligere, og det indtræffer sig hos flere og flere hjem - både hos single hjem og familie hjem. Men hvordan kan jeg så blive bedre til at ride? Nedenfor kan du læse om hvordan du kan blive bedre til at ride i soveværelset.

Det kræver øvelse ligesom alt andet 
Ligesom alt andet her i livet, kræver det øvelse for at blive god. Det er sjældent, at du kan gøre noget for første gang og være et naturtalent. Sex kræver også øvelse. Hvordan træner man så?  Øv dig på en sugekop dildo. Med n sugekop dildo kan du simulere cowgirl-positionen og derved forberede dig på forskellige situationer i soveværelset. Sugekop dildoen er et oplagt sexlegetøj til at øve dig på, når det kommer til at blive bedre til at ride i soveværelset. Der er mange andre former for sexlegetøj som kan hjælpe dig til at blive bedre - både til at ride - men også til andre ting. Se hele udvalget af sexlegetøj.

Forskellige stilarter - præcis som på hesten 
Der findes forskellige ridestile - det gælder både hesten og på din partner. Det er derfor sugekop dildoen er genial. Den giver dig muligheden for at prøve bevægelser og teknikker af inden det tæller. Selvom film og internettet får det hele til at se så let og tilfredsstillende ud, er det næppe det i virkeligheden. Det kræver træning, og det kræver at man kigger ind ad. 

Prøv forskellige ting af og se hvad der virker for dig. Vi er alle forskellige, og derfor findes der flere tusinde ridestile. Find din egen, som fungerer for dig og din partner. 

Vær opmærksom på dig selv  
Det er vigtigt, at selvom det godt kan komme til at handle meget om, hvordan du bliver bedre til at ride ham, så er din nydelse lige så vigtig. Det gælder om at finde en teknik og metode, som også er godt for dig. Sex handler om samvær og lyst, derfor behøver du ikke gå på kompromis, bare for at tilfredstille ham. Prøv dig frem og find ud af hvad der fungerer både for dig og for ham. Der er ingen stilpoint eller en rigtig måde at gøre det på, det handler kun om hvad der fungerer for dig og din partner. jo mere du selv nyder det og kan leve dig ind i det, desto vil din partner kunne - det er en garanti. Når man har sex reagerer man på hinanden, og ved selv at nyde det, vil din partner højst sandsynlig gøre det samme.

Du skal kun øve dig fordi, det er noget du har lyst til. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce