Blue Energy: Fri klimavenlig strøm til dig

Blue Energy: Fri klimavenlig strøm til dig

11. sep 2019

Dette indhold er sponsoreret 


Energi- og teleselskabet Blue Energy udbyder fri klimavenlig strøm til dig, om du så bor i lejlighed eller hus. Mads Andreas Olesen er Kommerciel Direktør og partner i Blue Energy, sammen med Allan Flindt og Christopher Olesen.


Hvad står Blue Energi for?

Vi kender alle til strøm, og regningerne der kommer med det. Det er dog ikke altid lige så letforståeligt, det vi egentlig køber. Blue Energy vil blandt andet sørge for, at din forståelse for strøm bliver lettere overskuelig, gennem deres enkle og forståelige forklaringer, samt gennemskuelige regninger. Ikke nok med dette lover energi- og teleselskabet også, at den strøm de udleder, er 100 % klimavenlig. 


100% klimavenlig strøm, er netop noget af det Blue Energy går meget op i. I dag fyldes vi med informationer om, hvordan vi skal stoppe de dramatiske klimaændringer, der har fundet sted overalt i verden. Som forbrugere er vi ikke helt ligeglade med denne udvikling, og denne tro har Blue Energy brugt som base for, at udvikle 100 % klimavenlig strøm. Kul, olie og gas producerer nemlig store mængder af CO2 samt andre former for luftforurening. 95 % af klimaeksperterne er enige om, at dette er skylden til de dramatiske klimaændringer, som kun bliver værre med tiden, hvis der ikke gøres noget ved det. 


Visionen for Blue Energy er en 100 % grøn omstilling af energisystemet i Danmark. Deres mission er at forbrugerne kan købe og investere i deres egen grønne strøm. Det vil sige, de vil gøre det muligt, at skabe en lettere forståelse for den grønne produktion af strøm. Blue Energy, gør det dermed lettere for brugerne at bidrage med den grønne omstilling. 


Mulighederne for strøm og bredbånd hos Blue Energy

Hos Blue Energy kan du bestille: Alt inklusiv, Strøm og Bredbånd. Alt inklusiv indebærer både fri strøm, fri internet og rabatter. Denne pakke kan bestilles ligegyldigt om du bor i hus eller lejlighed. 


Strømmen inkluderer både dig og familien omend I har et stort eller lavt forbrug. Energien er 100 % klimavenlig, og du kan bestille frit forbrug af strøm inklusiv forskellige fordele. 


Bredbåndet er hurtigt lige meget om I er 2 eller 5 på internettet - for i dag gider vi ikke at vente på, at internettet loader. Blue Energys bredbåndshastighed er i top, forbindelsen svigter ikke og internettet er direkte gennem telefonstikket.


Derudover er muligt at bestille Blue Benefit, hvor der er adgang til 2.800 rabatter over hele landet. Der findes rabatter, der omhandler: hjemmet, sport, services, transport, elektronik, restaurant, oplevelser og så videre, der er dermed noget for dig og hele familien. 

Blue Energi

Blue Energy er det bedst bedømte energi- og teleselskab på Trustpilot. Du kan dermed med god tro få din klimavenlige energi gennem Blue Energy og hjælpe med den grønne omstilling. 


I september 2018 blev Blue Energi opkøbt af investeringsfonden New Nordic Advisors for over 100 millioner danske kroner. Partnerne Mads Andreas Olesen, Allan Flindt og Christopher Olesen er stadig en del af Blue Energi i dag, men så salget som en mulighed for udvikling af energi- og teleselskabet.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce