Blue Energy gør strøm til en gennemskuelig sag

Blue Energy gør strøm til en gennemskuelig sag

20. mar 2019

Grøn energi er et af nøgleordene for Blue Energy. De ved nemlig, at du som dansker er begyndt at tænke mere miljøbevidst, og dermed lægger mere fokus på, hvor dit hjem egentlig får strøm fra. Derudover er Blue Energy et selskab, der ønsker at være i øjenhøjde med forbrugeren. Det betyder, at de blandt andet forsøger at gøre strøm og elregninger mere gennemskueligt, så det er til at forstå for alle. Et af de helt store problemer med elselskaber i dag er nemlig, at det ikke er til at finde hoved eller hale i hverken pengene eller funktionen. Det er disse problemer, som Blue Energy vil gøre op med. Visionen hos Blue Energy er, at de vil skabe en grøn omstilling af det danske energisystem, og de er et af de eneste selskaber, der har kunne hamle op med de helt store spillere på energimarkedet som blandt andet Dong Energy.  Sammen mener de, at vi kan gøre Danmark grønnere og mere miljøbevidst.

Men hvem står så bag dette ambitiøse, grønne elselskab?


Mads Andreas Olesen er et af de helt unge talenter

Mads Andreas Olesen er som partner og kommerciel direktør en af navnene bag Blue Energy. Han sidder på de højeste poster sammen med to andre partnere i selskabet, blandt andet stifteren Allan Flindt. Mads Andreas Olesen har været med lige fra starten af hos Blue Energy, og begyndt på sin post i 2015. Intet mindre end et år efter, i 2016 blev han hyldet for sin indsats og unge iværksætter ånd ved at blive kåret til Berlingske Talent 100, samt modtage prisen for Årets Unge Håb. Desuden er han på Forbes list over unge talenter i en alder af kun 27 år.

Det er ikke for sjov, at Mads Andreas Olesen er blevet hyldet i stor grad. Den unge mand begyndte allerede som 17-årig sin karriere som iværksætter. Her startede han et reklamebureau op, og det skulle vise sig langt fra at være det sidste, som han startede op. I dag har han 10 års erfaring som virksomhedsejer, hvilket er en helt utrolig bedrift i en alder af 27 år. Der er ikke mange i samme alder, der kan prale med at have det stående på cv’et. Med sådan et stort omfang af succes, skulle man umiddelbart tro, at Mads Andreas Olesen har en lang og krævende uddannelse bag sig. I virkeligheden tog han aldrig på universitet eller en anden uddannelse. Han stoppede efter gymnasiet og begyndte herfra livet som målrettet iværksætter, hvilket har båret stor frugt for ham.

Mads Andreas Olesen og hans to partnere i Blue Energy tog sidste år i 2018 en stor beslutning for det succesfulde firma. De valgte nemlig at sælge det for mere end 100 millioner danske kroner til New Nordic Advisors. De tre partnere har dog beholdt deres plads i firmaet, og kører det på samme måde som før salget. Deres vision er stadig den samme, og de kæmper målrettet for at nå den.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x