CBD-olie - fremtidens vidunderkur til mennesker og dyr

CBD-olie - fremtidens vidunderkur til mennesker og dyr

17. sep 2018

Selv om medicinsk cannabis stadig er på forsøgsstadiet for mennesker og slet ikke endnu er på tale for dyr, så kan du stadig få de gavnlige virkninger fra CBD-olien som kosttilskud.

Selv om der ikke foreligger nogen form for videnskabelige beviser for CBD-olien og den egenskaber, så taler rigtig mange godt om produktet – både til mennesker og dyr. Det er dog stadig et kontroversielt produkt, fordi forskningen peger i forskellige retninger og der derfor ikke findes nogen garanteret virkning.

CBD-olie til mennesker

Er du interesseret i naturmedicin og kosttilskud fra naturlige kilder, så har du måske allerede stiftet bekendtskab med CBD-olien eller cannabisolien, som den også kaldes.


Det er et produkt, der alene grundet navnet kan skabe splid. Men det er der ingen grund til.

For der er ingen sammenhæng mellem den cannabis vi kender for den euforiserende virkning i form af hash og CBD-olien vi bruger som kosttilskud.


Hvor hash har et relativt højt indhold af stoffet THC (alt efter styrke og blend), som er det, der giver den euforiserende effekt, så har CBD-olier max et indhold på 0,2%. Det betyder, at du skal drikke anseelige mængder, hvis du skal opnå bare det mindste sus.


I Danmark blev det 1. juli 2018 lovligt at sælge olier med et THC indhold på under 0,2%, hvorimod det tidligere ikke var lovligt med THC overhovedet.

Grunden er, at det er så svært og ødelæggende for de gode egenskaber olierne også siges at have, hvis de skal renses 100% for THC. Mængden på 0,2% er dog så lille, at det ikke har nogen effekt overhovedet.


Omvendt har CBD-olien eftersigende en meget beroligende effekt, der samtidig kan øge koncentrationsevnen og overblikket. I samarbejde med melatonin kan CBD-olien også virke gavnligt i forbindelse med søvnproblemer hos mennesker. Du kan køb cbd olie til søvnproblemer her.

CBD-olier til dyr

Fordi vi deler så mange fælles faktorer pattedyr iblandt har flere forskellige firmaer spurgt sig selv, hvorfor de gavnlige virkninger der synes at være ved brugen af CBD-olier på mennesker – især i forbindelse med smerter og angst, ikke skal komme dyrene til glæde.

Derfor har en række firmaer stille og roligt lanceret serier af produkter med CBD-olie til dyr. Både hunde, katte og heste kan nu indtage kosttilskuddet som en del af de daglige supplementer til foder og halm.


Ligeledes mener flere, at olien har gode egenskaber, når det kommer til udvortes brug. Sår, skrammer og andre skader på huden kan hele hurtigere og blive mindre hyppigt inflammerede, hvis CBD-olien påsmøres det udsatte område.


Igen er det vigtigt at understrege, at der ikke foreligger videnskabelige beviser, men at det i stedet bygger på personlige erfaringer med produkterne.

Den medicinske cannabis og CBD-olien er også to vidt forskellige ting, for den ene kræver en recept, der skal udskrives af en læge, som deltager i forsøgene.


Den anden version, nemlig CBD-olien, kan bestilles på nettet eller købes i håndkøb i helsekostforretninger ganske lovligt.


Det er altid en god ide at undersøge og læse om naturmedicin inden det afprøves. Det gælder også CBD-olien. Og fordi den ikke er testet færdig endnu, kan oplevelserne og erfaringerne med produktet svinge fra person til person.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


LineOlsen
LineOlsen (Kommerciel blogger)
Oprettet i går kl. 15:59
Annonce