De bedste danske hårplejeprodukter 2020

De bedste danske hårplejeprodukter 2020

18. maj 2020

Dette indhold er sponsoreret


Krøller eller ej. Vores hår siger meget om, hvem vi er, og et sundt hår signalerer sund livsstil. Et sundt hår kommer nemlig delvist indefra, hvor vi kan styrke håret ved at indtage vigtige vitaminer, som styrker håret indefra. Det er dog også vigtigt at passe på håret udefra, da vores hår og hovedbund dagligt udsættes for slid, som følge af vind og vejr og styling. Ønsker du et sundt hår i 2020, kan du med fordel gå efter produkter fra HairLust, da disse produkter er skræddersyet til at fremme hårets sundhed indefra såvel som udefra. 

Giv dit hår kærlighed indefra

Der er noget om snakken, når et kendt udsagn lyder: “Skønhed kommer indefra”. Alle kroppens celler, også hårets, har nemlig brug for gode vitaminer og mineraler, for at vokse sig sunde og stærke. De fleste af de gode hår vitaminer kan vi få igennem en sund og varieret kost, men det er imidlertid ikke alle, der indtager nok eller alle af de gode vitaminer gennem kosten, som håret har brug for. Derfor har HairLust udviklet Hair Growth Formular, som er det bedste kosttilskud til hår. Kosttilskuddet er oplagt til dig, der lider af hårtab eller synes, at dit hår virker tørt og slidt.

Husk at pleje udefra

Spiser du sundt og varieret og stadig synes, at dit hår er trist, kan du fokusere din indsats mod den ydre pleje af dit hår. Der findes imidlertid mange dårlige hårplejeprodukter, som indeholder udtørrende ingredienser. Er du for eksempelvis fan af Silver Shampoo, kan du med fordel vælge en udgave, der både lysner og plejer dit hår. Silver Shampooen fra HairLust er en kvalitetsshampoo, der lysner dit hår og fjerner gullige og orange nuancer. Samtidigt indeholder shampooen nærende og fugtgivende ingredienser til hår og hovedbund, som for eksempelvis Aloe Vera, blåbærekstrakt og abrikoskernolie.

Sådan beskytter du dit hår i solen

I de måneder, hvor solen skinner mest, ønsker vi at opholde os så meget udenfor som muligt. Solens stråler slider imidlertid vores hår, og derfor er det nødvendigt at beskytte både hår og hovedbund i solen. Brug med fordel en solhat i solen eller sæt håret op i en frisure, så dét hår, der er tættest på hovedbunden bliver skjult. Det er nemlig dé hår og vores hovedbund, der er allermest følsomt overfor solen. Der findes også solsprays, som lægger en beskyttende hinde om håret. Det anbefales dog at vælge en hat eller opsat hår, da mange solsprays indeholder udtørrende ingredienser, som i sidste ende også slider på håret.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce