De tre bedste computerspil til hesteentusiaster

De tre bedste computerspil til hesteentusiaster

23. jan 2020

Dette indhold er sponsoreret


Det er ikke så ofte, at der er artikler om gaming her på siden, men denne gang er der noget for de hesteelskende gamere. I samarbejde med csgocrosshairs.com har vi nemlig fundet tre af de absolut bedste computerspil med heste, hvor man kan tage vare på hestene online. Spillene kan allesammen skaffes til en nogenlunde fordelagtig pris, så alle kan altså være med. Første kigger vi på krigsspillet Mount and Blade Warband, hvorefter vi tager et kig på det nye spil Planet Zoo. Til sidst har vi fundet det ultimative spil til hesteentusiaster, hvor det gælder om at drive en ranch med heste. Derfor så skal man læse med, hvis man udover at elske heste også kan lide at spille computer samtidigt. 


#3 Mount and Blade: Warband

Er man til krigsspil og er vild med fortidens måde at drage i krig på, så er Mount and Blade: Warband måske det ideelle spil. Her skal man samle en hær, og bekæmpe andre landsbyer, der ligeledes prøver at udvide deres territorier. Her er der mulighed for at opbygge forskellige kavallerier og arbejde med hestekrigsførelse. Specielt online-delen, der også inkluderer en “Napoleonic Wars”-udvidelse handler meget om, hvordan man benytter heste taktisk til at vinde på enhver slagmark. Her kan man både spille som det russiske imperie, det franske kongerige, som preussere, briter og østrigere. Faktisk er der rig mulighed for at ride mange kilometer på hesten, hvis man spiller spillet rigtig. Det er et fantastisk spil, der virkelig kræver strategi, taktik og eksekvering for at vinde. 


#2 Planet Zoo

Planet er mere i simulations- og byggegenren, men lover samtidigt masser af underholdning. Det er Frontier Developments, der har udviklet spillet for Microsoft som en slags remaster af det gamle spil Zoo Tycoon. Hvis man er vild med dyr, er dette spil en fantastisk mulighed for at udleve sine dyrepasser drømme. Her gælder det nemlig om at opbygge en zoo med alle mulige forskellige dyr - fra heste til skildpadder. Der er ligenu 80 forskellige arter man kan tage vare på i Planet Zoo, og flere arter er allerede på vej. Planet Zoo leverer et spil, der tager dyrene til det næste niveau. De har nemlig udviklet spillet sådan, at dyrene opfører sig realistisk efter, hvordan de vil reagere i virkeligheden - f.eks. så udvikler ulve en flokmentalitet. Den kunstige intelligens er suværen i spillet, og hvis man er til disse former for “Tycoon”-spil vil man helt sikkert kunne lide Planet Zoo. Ligesom med andre spil af denne art, er der forskellige måder at spille spillet på - den mest typiske er “Campaign mode”, hvor man skal drive en virkelig Zoo med alt, hvad det indebærer.


#1 Horse Paradise - My Dream Ranch

Det dog ultimativt bedste spil for hesteentuasiaster, der skal game er “Horse Paradise - My Dream Ranch”. Her får man til opgave at kontrollere en hel amerikansk ranch med alt, hvad der hører til dette. Det gælder i spillet om at skabe de bedste rammer for sine heste - altså at passe og pleje dem, så de har det godt. Nøjagtig ligesom det foregår i virkeligheden. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce