Denne sommer: Tag på rideferie med veninderne

Denne sommer: Tag på rideferie med veninderne

12. jan 2018

Går du i ferietanker? Hvorfor ikke prøve noget nyt denne sommer og tag på en spændende rideferie i udlandet sammen med vennerne? Oplev en uforglemmelig ridetur ved Rhodos flotte strande eller en tur på hesteryg gennem Tenerifes betagende landskab. Uanset hvor turen går hen, findes der mange tilbud om samt måder at tage på rideferie på. Læs mere her for at samle inspiration til din kommende ferie.


Fit for ferien


Hvis du er en aktiv hesterytter, kan du med fordel supplere din ridning med en anden form for træning især op til en ferie. Træning hjælper dig nemlig med at holde dig i god form, og hvis du også dedikerer bare lidt af din ferie på at træne, er det ikke nær så hårdt for dig at komme i gang igen, når du kommer hjem fra ferien.


Du kan fx begynde at løbe, hvilket du også nemt kan gøre under ferien. Du kan også fokusere seriøst på muskelopbygning og konditionstræning ved at benytte dig af en kvalitetspræget træningsmaskine. Læs mere om maskiner på crosstrainer test. I ridning træner du i forvejen næsten hele kroppen, især rygmuskler, lægge, lår og baller, men med en maskine kan du nemmere fokusere træningen på en bestemt muskelgruppe. Flere og flere hoteller har fitnesscentre med disse maskiner, men du kan også købe en til dit hjem, så du altid har mulighed for at træne.


Prøv en afbudsrejse


Du behøver ikke engang at kende din feriedestination før sidste øjeblik. Hvis du vælger fx en afbudsrejse, kan du både spare penge, da mange rejseselskaber er ofte villig til at sælge rejsen for en god pris for at komme af med den, og du vil også komme til at opleve det spændende og charmen i tage på ferie mod en tilfældig rejsedestination. På Tripbuddy kan du læse mere om afbudsrejser og søge inspiration til din næste ferie.


De fleste lande har tilbud om rideture, og det kommer faktisk mest an på, hvad det er, du og vennerne har lyst til. Er I mest til en strandferie med blot en enkelt dagsudflugt på hesteryg, eller skal I på en hel uges ophold, hvor den står på ridning hver dag?


I kan også søge inspiration ved at researche på forhånd på internettet eller spørge det rejseselskab, I rejser med, om de har kendskab til nogle nærliggende tilbud, hvor I har mulighed for at komme ud at ride.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x