EnvyEquestrian har lavet de perfekte ride tights

EnvyEquestrian har lavet de perfekte ride tights

7. feb 2023

Som ridepige ved du sikkert, at dine ride tights har en stor betydning for oplevelsen på ridebanen eller i skoven. Så har vi en glædelig nyhed til dig: EnvyEquestrian har fremstillet de perfekte og mest behagelige ride tights!


Der er ikke noget som en time med fuld fart på springbanen eller en grøn ridetur i skoven. Mest behagelig bliver oplevelsen dog, hvis dine ride tights også er det. Mange af os ridepiger er trætte af generende lynlåse og knapper, og varmt skind der gør lår og baller svedige. 


Det gjaldt også for Diana, ridepigen bag EnvyEquestrian, og derfor har hun nu designet de perfekte ride tights. Dem kan du læse meget mere om her på siden.

Minimale syninger og nul stram livrem

De perfekte ride tights fra EnvyEquestrian er først og fremmest behagelige. Diana, som ejer den danskejede online rideudstyrs-shop, har nemlig valgt at fremstille dem helt uden lynlåse, knapper og varmt skind. 


I stedet er brandets ride tights kendetegnet ved at have minimale syninger og en behagelig elastik i livet. De er lavet til at sidde godt og behageligt på den slanke rytter såvel som den mere fyldige. Ingen bør ride rundt med en stram livrem!


Derudover er de skønne ride tights udstyret med kraftigt silicone grib, der ligeledes er med til at give dig den bedste oplevelse til hest. Du sidder altså godt fast på hesten, også uden det ofte ubehageligt varme skind på lår og bagdel.

Ride tights anno 2023

EnvyEquestrians ride tights er moderne hele vejen igennem, ikke mindst når det kommer til designet. Diana mente, at der manglede både mode og farver i rideudstyrsuniverset, hvorfor hendes egne ride tights er fremstillet anno 2023.


De har et fit, der klæder langt de fleste, og samtidig har de et enormt stilrent look. Ja, ridetøjet fra EnvyEquestrians har et næsten futuristisk look, der garanteret vil holde sig moderigtigt i mange år frem. Og det er jo fedt at møde op på ridebanen og føle sig selvsikker og godt tilpas - også når det kommer til looket.


De perfekte ride tights byder altså på en fantastisk kombination af komfort og design. De føles ikke bare godt at have på, de ser også godt ud. Det giver dig nogle rigtig gode forudsætninger for at få en god ridetur, hvad end du traver rundt i ridehuset, ved vandet eller i skovbrynet. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce