Er du tvunget til at stoppe med at ride på grund af sm...

Er du tvunget til at stoppe med at ride på grund af sm...

7. jan 2019

Elsker du at ride, og synes du ikke, at der er noget, der er mere fantastisk, end når du sidder på ryggen af din hest, og I sammen ridder ud i naturen og bare nyder hinandens selskab? Men er det efterhånden meget lang tid siden, at du har haft den glæde i dit liv, fordi du tynges af smerter, når du sætter dig op på ryggen af hesten? Så kan det være, at du lige nu er ved at finde ud af, hvad du kan gøre for at lindre dine smerter.

Mindst dine smerter med CBD-olie

Og det er faktisk lettere end du tror. Du kan nemlig blot indtage nogle få dråber af den efterhånden meget populære CBD-olie over nogle måneder, og snart vil du være tilbage på din hest. Eller… det er måske også lidt ønsketænkning, for selvom olien i mange tilfælde har vist sig at være fyldt med gavnlige effekter, så er det ikke alle, der opnår gode resultater. Du kan dog være heldig. Nysgerrig læs videre eller klik på dette link for at læse om mulighederne.

Når man ikke kan gennemføre sin passion

Der er ikke noget i livet, der er værre, end når man ikke kan gennemføre den passion, som man har. Pludselig er der så mange ting, der føles meningsløse, og pludselig kan man ikke tænke på andet end sin passion. Og derfor er det også så ærgerligt, hvis du ikke kan komme ud og ride længere, når det virkelig er det, som du brænder for.

CBD-olien er ikke længere et euforiserende stof

CBD-olien lyder måske en smule kontroversiel, men for nylig er den i Danmark blevet lovlig. Den slipper dog kun udenom loven om euforiserende stoffer, hvis niveauet af THC, som er det aktive stof i cannabis, er på under 0,2%. Det vil sige, at det stof, som fører til omtågede tilstande, er så lavt, at du faktisk må køre bil, selvom du indtager olien. Så at ride på din hest burde bestemt ikke være noget, du bør være bekymret for.

Den lave mængde af THC påvirker dig ikke

Ved at indtage olien kan du således inden for ganske kort tid måske få lindret dine smerter i en så tilstrækkelig grad, at du igen kan blive den rytter, som du drømmer om at være. Og måske er det netop CBD-olie, der kan være den kur, som du har efterspurgt hos både læger, kiropraktorer, fysioterapeuter og måske endda også i alternative kredse i så mange år.

CBD-olien udskrives endnu kun på forsøgsbasis

Du skal dog være opmærksom på, at olien til stadighed kun udskrives af læger til udvalgte patienter. Olien er nemlig endnu kun på forsøgsbasis, og det er derfor ikke alle, der får lov til at prøve kræfter

med den endnu. Men det kan jo være, at du er heldig, hvorfor du ikke bør lade det holde dig tilbage fra at prøve.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x