Få en mere intens nydelse med din partner

Få en mere intens nydelse med din partner

7. jan 2020
For nogle kan sex være både grænseoverskridende og nervepirrende. Specielt, hvis man ikke er særlig erfaren. Men, selv hvis man skulle have en vis erfaring i bagagen, så kan der stadig være aspekter ved sex, som kan føles fremmede og nervepirrende, samtidig med at det også kan virke spændende og ophidsende. 

Mange har prøvet at eksperimentere med sexlegetøj af forskellige art på et eller andet tidspunkt i løbet af deres liv, og nogen er mere erfaren end andre. Der er stor forskel på sexlegetøj. Nogle vil gerne have det mere avancerede, mens andre er til det enkle, hvor legetøjet ikke stjæler det meste af opmærksomheden. Hvis man hører til denne gruppe, som gerne vil tilføje lidt ekstra krydderi i soveværelset, uden at det bliver for meget, så kan penisringe eksempelvis være en ting mange kunne eksperimentere med. 

Der findes mange forskellige typer af penisringe, som alle kan noget forskelligt, og hvis det er første gang, at man skal bruge en, kan være en fordel at læse lidt om de forskellige typer, så man kan finde den, der lyder mest tillokkende. Dette kan man blandt andet læse om på nettet https://temptations.dk/penisringe-guide/


Skab et stærkere forhold
Det kan som nævnt måske virke lidt grænseoverskridende første gang, man skal eksperimentere med sexlegetøj, selvom det også kan virke meget spændende. Når man gør det sammen med sin partner, kan det især for nogen virke grænseoverskridende, men så længe man viser hinanden tillid og respekt, så er der intet at frygte. Det kan være med til at give en ny form for nydelse, som man ikke vidste eksisterede, og det kan derved bidrage med fornyelse og spænding til ens sexliv. Det kan også være med til, at give et stærkere bånd til hinanden, da  man sammen udforsker hinandens og egne grænser, kroppe og fantasier. Man kan få en ny forståelse overfor hinandens lyster, som kan være med til at forstærke ens forhold både i og uden for sengen. 

Udforsk hinandens fantasier
Alle mennesker bærer rundt på forskellige seksuelle fantasier, og måske deler ens partner disser fantasier med en. Det kan også være, at ens partner har fantasier, som man ikke selv havde, men som kan åbne op for nye muligheder og former for nydelse hos sig selv og hinanden. Det kan være meget givende at turde at udforske hinandens fantasier. Det kræver en særlig tillid mellem to mennesker, at kunne udlevere og udleve sine seksuelle fantasier, og viser man den tillid til sin partner, kan det være enormt ophidsende på den gode måde. Det giver et ekstra pift, hvis man kan få lov til at udforske sine egne og sin partners fantasier og grænser. Det gør sexlivet mere spændende. Sexen bliver også tit bedre, hvis man lader hinanden udfolde fantasierne, da det giver tryghed og samhørighed. Hvis man ikke er særlig erfaren i at dele ud af sine fantasier med sin partner, så er det vigtigt at huske på, at kommunikation er vigtig, samt at vise hinanden respekt og omsorg. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


LineOlsen
LineOlsen (Kommerciel blogger)
Oprettet 25. aug
x