Få masser af gode tips til rideferie med hele familien...

Få masser af gode tips til rideferie med hele familien...

8. apr 2021

Er du vild med at ride? Så kan det være, at du og familien skal tage på rideferie i det nordjyske. Her kan du nemlig få masser af sjove og skønne oplevelser i naturen på ryggen af en hest. Læs med her og få masser af gode tips til, hvor I kan leje heste i det nordjyske.


Mærk vinden i håret, hesten pruste og oplev den flotte nordjyske natur. Lyder det ikke som en drømmeferie for hele familien? Hvis du er vild med at holde ferie på en hesteryg, så er det oplagt at tage på rideferie med hele familien i det nordjyske. Her kan du nemlig få masser af gode oplevelser ind på feriekontoen. I kan leje heste hos flere forskellige rideklubber eller ridecentre. Og hvis I gerne vil have masser af tips til, hvad I ellers kan lave af sjove aktiviteter i det nordjyske – eller på ferien i det hele taget – så tjek bloggen rejseblokken.dk ud og få masser af gode, spændende og sjove tips til ferie for hele familien.


Ridetur i klitplantagen

13 kilometer syd for Skagen ligger det naturskønne område Kandestederne. Her finder du både strand, klitplantage og hede – og så finder du også Langagergaard, som tilbyder ture på islandske heste med turguide. Islandske heste er et fantastisk dyr og er velegnet til både voksne og børn. Langagergaard har åben det meste af året og tilbyder både rideture på stranden og i skoven.

 

Ridetur i Skallerups indlandsklitter

Hos Sagaheste har de masser af erfaring med at tilbyde rideture. Lige fra den korte tur på bare en time til deluxe-udgaven på fem timer inklusiv en skøn frokostbuffet på en strand-restaurant med havudsigt. Også her rider I på islandske heste. Faktisk har Sagaheste hele 50 af slagsen. Sagaheste finder du ved Nørlev Strand lidt nord fra skønne Lønstrup. Og I har rig mulighed for at opleve indlandsklitterne, som byder på masser af skønne naturoplevelser med græsklædte høje og fugle som tornsanger, musvåge og sanglærker.

 

Få masser af gode og gratis oplevelser i Nordjylland

Hvis I ikke har planer om at tilbringe alt jeres tid på en hesteryg, så er der heldigvis masser af gode og spændende – og ikke mindst gratis – oplevelser at hente i det nordjyske. Her finder I nemlig masser af skønne naturoplevelser, gode spisesteder og sjove seværdigheder. Lad os se på nogle af dem her – og find mange flere tips på rejseblokken.dk

 

·      Ta’ på byvandring i skønne Lønstrup. Byen ud til vilde Vesterhav med masser af skønne gallerier og hyggelige åndehuller.

·      Besøg Danmarks største vandreklit, Råbjerg Mile. En sandkasse uden lige. Her får du en rigtig ørken-oplevelse.

·      Ta’ til Rubjerg Knude og oplev det gamle fyr. Her er skøn udsigt og du kan tage med traktoren gennem klitplantagen.

 

Når I har været ude i naturen hele dagen, så kør til en af de større byer, som Skagen. Blokhus eller Løkken og find en god fiskerestaurant. Her får du nemlig noget af det bedste fisk i Danmark. Det er friskfanget og der er masser af det.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce