Fede steder at tage på rideferie

Fede steder at tage på rideferie

20. apr 2021

Er du eller nogen i din familie vild med heste og ridning, så er en rideferie den perfekte idé. Heste er skønne dyr, og en rideferie giver dig kvalitetstid med dem du rider med, rideture i skønne omgivelser og en masse sjov tid med de dejlige dyr. Du kommer tæt på naturen og får mulighed for at opleve verden fra en helt ny vinkel. Du behøver heldigvis ikke at være professionel rytter for at kunne tage på rideferie, da der ofte er gode muligheder for begyndere i alle aldre. Det er altså bare med at finde ønskedestinationen og komme afsted, så du og resten af familien eller vennerne kan få skønne oplevelser på hesteryg. Læs med her, og få nogle gode tips til hvor du kan tage hen på rideferie. 

Island

På Island har du mulighed for at komme på fantastiske rideture på islandske heste. Naturen er vidunderlig på Island, hvorfor mange også rejser til Island for at opleve dette på hesteryg. Du kan komme på mange forskellige slags rideture på Island på din rideferie. Oplev alt fra Den Blå Lagune til ture ved strande eller i bjerge. Du vil helt sikkert få en vild og mindeværdig oplevelse, hvis du vælger en rideferie på Island. Det er bare med at vælge den tur, som passer bedst til dit behov og dine ønsker, da der er mange forskellige ture at vælge imellem. 

Costa Rica

Er du mere til en rideferie i lidt varmere omgivelser, kan du også vælge at tage til Costa Rica. Her får du mulighed for at ride i tropiske omgivelser, i regnskov, ved Stillehavet og ved den populære Arenal vulkan. Der er virkelig god mulighed for fantastiske rideture i naturskønne omgivelser og du vil helt sikkert få nogle specielle oplevelser. En ridetur i Costa Rica er bare lidt noget andet end den du får rundt omkring i Europa, så vil du prøve noget helt andet, så er det bare med at booke en tur dertil. 

Frankrig

Hvis en tur til Costa Rica bliver lige voldsom nok, så kan du heldigvis også få en varmere oplevelse og en masse skøn natur på en rideferie til Frankrig. Her kan du blandt andet få skønne rideture på smukke strande, hvor du kan bade med hestene. Der er også mulighed for flotte ture i skønne bjergomgivelser, rideture ved slotte og fede ture i smukke nationalparker. Der er altså mange muligheder i Frankrig, og du vil helt sikkert kunne finde en tur, som passer lige til dig og resten af holdets ønsker.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce