Fem gode råd til, hvordan du får mest ud af din trænin...

Fem gode råd til, hvordan du får mest ud af din trænin...

10. jun 2020
Der er flere hundrede forskellige gode råd til, hvordan du kommer bedst i mål med at træne din firbenede ganger. Der er råd, når det kommer til kost, til opstaldning, til den egentlige træning og til, hvordan du skal være, når du er i selskab med hesten. Derfor er det vigtigt, at du sorterer i de råd, som du kan finde på nettet og frygt ikke, her er arbejdet blevet gjort for dig. I denne artikel finder du fem gode råd til, hvordan du kommer bedst i mål med din træning i sadlen, så du og din hest får mest glæde ud af jeres timer sammen. Det er specielt vigtigt at huske, at selv om træning er vigtigt, så skal du give din hest ro, og når dette er tilfældet, så kan du finde vejen til casinotop.com, hvor du kan finde online underholdning i bedste kvalitet. 


Vær sikker på dig selv og din energi
Inden du beslutter dig for at svinge dig i sadlen og begynde træningen med din smukke hest, så er det vigtigt, at du har den rette energi til jobbet. Dette betyder, at du skal være sikker på, at du ikke er for udkørt af andre opgaver til at kunne lave de forskellige øvelser korrekt. Det kan have store konsekvenser for både dig og din hest, hvis du ikke har dit hoved med dig på øvebanen. Det er derfor en god ide, at du inden du sadler op, sikre dig, at du har den nødvendige energi til den træning, som du har lagt planer for. 


Vær rolig og selvsikker, når du sidder i sadlen
Når du skal ride, så er det vigtigt, at du tager stilling til, om du har nødvendige selvsikkerhed, der kræver at skulle træne et så stort dyr med så indgroede flugt instinkter. Dette er vigtigt, da hesten, når i øver på mark og på vej, altid er klar over dens omgivelser, og den kan gøre klar til at stikke af med et øjebliks varsel. Det er derfor vigtigt, at du har et køligt hoved, så du kan kontrollere hesten og forstå de signaler den sender, når den er angst og nervøs, så du kan stoppe dem. Du må altså ikke blive en del af hestens drama og frygt, når i træner sammen. Du skal altid bevare det kølige hoved. 


Stop træningen, når det giver mening for jer begge
Når du skal træne din hest optimalt, så er det vigtigt, at du har styr på de signaler den sender. Det er altså vigtigt, at du kan læse, hvornår den ikke længere er i humør til at træne, og du skal sige stop for dagen, eller hvornår du skal blive ved med at træne, selvom den ikke længere er så arbejdsvillig som i starten. Dette er specielt vigtigt, da det skal være rart for både dig hesten, når i træner sammen, og det er ikke tilfældet, hvis du altid presser din hest længere, end hvad den kan formå at gøre. Hold derfor altid øje med din hest under træningen og vær forberedt på, at den måske ikke altid vil det samme som dig på banen. 


Brug mange godbidder - det søde lokker altid bedre end straf
Når du skal træne hest, så er det vigtigt, at du belønner din hest godt, når den gør de ting, som du gerne vil have den til under træning. Derfor er det nødvendigt, at du altid har forskellige typer godbidder med, som din hest er vild med. Sådan kommer du længst med din træning, og du vil hurtigt kunne se resultater, når du begynder at rose mere for god opførsel. Denne type af træning vil også danne et stærkt bånd mellem dig og din hest, da den forbinder dig med positive oplevelser, hvilket kun skaber bedre træningsvilkår for jer begge. 


Gå langsomt frem med dine øvelser
Når du skal træne din hest, så er det vigtigt, at du går langsomt frem de øvelser, som du har planlagt, at hesten skal kunne gennemføre. Dette er vigtigt, da det ellers kan overvælde hesten og dette vil have store konsekvenser for det udbytte, som du gerne vil have af jeres træning sammen. Gå derfor roligt frem, når du skal træne din hest og vær tålmodig med den. Så vil du hurtigere kunne resultater, da hesten ikke bliver nær så forvirret, og du vil ikke være lige så frustreret, som hvis du pressede på, og øvelsen ikke var en succes.

Med disse fem råd kan du komme langt med din træning i sadlen og følger du dem, vil du hurtigt opleve, at du vil få et langt stærkere bånd til din hest, som du kan arbejde videre på gennem den bedste form for træning. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce