Find det rette smartwatch til hestepigen

Find det rette smartwatch til hestepigen

23. aug 2018
Når man lever et travlt liv med arbejde og familie, og derudover er påduttet at skulle være aktiv, kan det hele godt virke lidt uoverskueligt. Når man desuden har en tidskrævende fritidsinteresse, som ridning, er der for de flest bare ikke mere overskud tilbage til også at tage en times træning i fitnesscenteret bagefter.
 
Hvad mange glemmer er, at den motion man får ved at tage trappen, benytte sig af et hæve-sænke bord på kontoret og gå rundt mens man snakker i telefon, også gælder. Det gælder også som motion når hesten skal ind fra folden, når der skal muges ud i staldboksen og ikke mindst når der rides. Denne motion er bare en, man ikke tænker over, for den ikke er åbenlys.
 
Det er en skam, fordi der forbrændes rigtigt mange kalorier på denne måde. Man føler bare ikke at de bliver forbrændt, og så sidder man stadig tilbage med en følelse af at være usund, fordi man ikke træner i fitnesscenteret - eller løber i sin fritid for eksempel.

Derfor har du brug for et smartwatch

Et smartwatch kan – udover at vise dig klokkeslættet som et almindeligt ur - fortælle dig hvor høj din puls er, hvor mange skridt du har taget og hvor lang en distance du har gået, for bare at nævne nogle få af de funktioner et sådant ur kan have.
 
Med andre ord fortæller et smartwatch dig hvor aktiv du er i din dagligdag. Der er ikke noget som følelsen af, efter en lang og travl dag, at kigge på sit ur, og derefter kunne gå i seng med ro i maven, fordi man har været god mod sin krop i løbet af dagen ved at være aktiv.
 
Du kan tjekke det store udvalg der fås af smartwatches ud på hjemmesiden her, og finde din ultimative favorit, der er som skræddersyet præcis til dine behov.

Gør dit smartwatch til dit helt eget

En af de mest populære smartwatches er Garmin, som du sikkert har hørt om. Garmin har et stort sortiment af smartwatches til hvert et behov. En anden faktor som har gjort Garmin så populært, er hvor nemt det er at gøre uret personligt, blot ved at skifte remmen på det.
 
Det er nemlig super let at skifte rem til Garmin smartwatch, så du kan skifte dit urs udseende så tit du vil. Remmene kommer i mange størrelser, forskellige mønstre, farver og motiver. Disse remme laves i silikone, så de kan holde til det hele og samtidigt sidder behageligt på håndleddet. Disse silikoneremme er i den billigere prisklasse, så du nemt og hurtigt kan bestille en ny hjem og udskifte den gamle, så det føles som om du har fået et helt nyt ur – og til næsten ingen penge!
 
Hvis du går efter det mere klassiske ur-look, er det både muligt at få et i rustfrit stål og silikone som passer til den stil. I rustfrit stål kan du få en rem i mesh, bolzano og arezzo udformning i både grå stål og sort stål. Der er virkeligt uanede muligheder for at personliggøre dit ur!
 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x