Forbrugslån som vejen til drømmehesten

Forbrugslån som vejen til drømmehesten

23. nov 2017


Dem, som kender branchen, ved, hvor dyrt det er at have hest. Det kræver tid, fravalg og ikke mindst penge. Der er mange udgifter forbundet med det at have hest, og for nogen bliver netop pengene – eller manglen på samme – grunden til, at de må sælge deres hest eller stoppe med at ride så meget, som de kunne have lyst til. Mange er desuden udfordrede af den daglige logistik med skole, arbejde, familie og alle de aktiviteter, som hører til det at have hest. Derfor ser vi her på måder, hvorpå man kan komme i nærheden af at få råd til sin drømmehest uden at give afkald på alle de andre ting i livet, som også betyder noget, og som også skal have plads.

 

Forbrugslån


At ansøge om forbrugslån til hest er én af de mest direkte genveje, man kan tage for at få råd til den hest, man drømmer om. Forbrugslån er kendetegnet ved at være en type lån, som man får ind på sin konto, hurtigt efter man har ansøgt, og efterfølgende kan man bruge pengene til lige præcis det, man vil – eksempelvis sin hest! Forbrugslånet dækker over både små lån og lån helt op til 350.000 kr., og derfor kan selv folk med hobbyer i den dyre ende sagtens være med.

 

Transporttid er spildtid

Vælger man at have hest, vælger man typisk også en lang række andre ting fra. Mange kan sikkert genkende sig selv i en hverdag, hvor prioriteringer og fravalg fylder meget, og hvor timerne i døgnet ikke helt slår til. I mange tilfælde er transporttid direkte spildtid, og derfor vil mange opleve, at de både får mere tid og sparer penge ved at eliminere transport så meget som muligt. Af den grund er det en god idé at undersøge muligheder for opstaldning af din hest så tæt på din bopæl som muligt.

 

Prioriter din tid


Tid er penge, mener nogle. I dette tilfælde er det måske ikke så langt fra sandheden. Jo mere tid man bruger på ting som transport og sociale arrangementer, des mindre tid har man med sin hest og til at tjene de penge, man skal bruge til sin hest. Mindskning af transporttid har vi været inde på som én af måderne til at prioritere sin tid i hestens favør. En anden ting er socialt samvær, som mange helt naturligt bruger meget tid på i deres hverdag. En anden måde at få mere tid til at tjene penge til sin hest på er ved at kombinere det sociale samvær med den tid, man normalt bruger på sin hest. Tag dine venner med ud til din hest. Introducer dem for arbejdet omkring hestene og til det miljø, der hersker i hestestaldene. Gør det, du måske ellers plejer at gøre selv, til en form for socialt samvær med dine venner eller din familie.

 

Lån dig gladere


Gode ting kommer ikke altid let, og for mange er det sikkert ikke bare ligetil at få deres hest opstaldet tæt på deres bopæl eller at skabe nye former for socialt samvær i nye omgivelser. Idet pengene tit er der, hvor selve skoen trykker, er det bedste råd at sætte ind netop der. Forbrugslånet er en helt oplagt måde at fjerne de små bekymringer i hverdagen og give plads til drømmene, hvad enten drømmen er den perfekte hest eller den nyeste Tesla.

 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x