Fremtiden flytter ind i hestestalden

Fremtiden flytter ind i hestestalden

11. aug 2020

Mange vil sikkert give os ret i, at det er lige dele belønnende som det er tidskrævende at arbejde med heste. 

Det er svært at sikre at de får motion nok, og derudover er alle hesteejere nok nervøse for om deres præmiehoppe skulle stikke af fra folden. Med en GPS tracker udviklet til heste, kan du følge hestens færden, og på den måde sikre at du altid kan se hvor hesten er. 


Et billede, der indeholder udendørs, hest, dyr, brun

Automatisk genereret beskrivelse

Det er samtidig også lettere at holde styr på hvor meget hesten bevæger sig, udregne skridt og kalorier og lignende. Men hvad der er endnu vigtigere, er at du kan se om hesten er okay, om den pludselig holder op med at bevæge sig uventet.


Spar uendeligt meget tid med en GPS tracking af dine heste

Hvis du har fritløbende heste, har du måske oplevet at én af dem har formået at undslippe indhegningen. Det kan tage ekstremt lang tid at finde din hest igen, og imens den løber frit, kan den være i stor fare. Den kan være faldet i et hul, kommet til skade, eller forvildet sig ud i trafikken.


Hvis du ikke ved hvor hesten er, kan det tage lang tid at finde den – særligt idet en hest hurtigt kan tilbagelægge mange kilometer. Med en GPS tracker kan du hurtigt finde ud af hvor hesten befinder sig, og du kan via den indbyggede mikrofon også høre hvad der sker omkring hesten. På denne måde kan du eksempelvis høre om der er trafik omkring hesten.


Det er også muligt at få enheder med tovejs kommunikation, hvor du kan kommunikere med hesten og give den instrukser. Det giver dig ekstra sikkerhed, og gør det også muligt at kommunikere med en eventuel rytter, så i kan tale sammen hvis der skulle være opstået en nødsituation.  Beskyt hest og rytter med avanceret GPS tracking

Udover blot at være praktisk og tidsbesparende, er der også et stort sikkerhedselement i at udstyre dine heste og ryttere med en GPS tracker. Et billede, der indeholder udendørs, bord, sidder, opbevarer

Automatisk genereret beskrivelse

Ridning kan være en farlig sport, og der kan ofte ske ulykker når man er til hest. Hvis man er på en ridebane under opsyn, kan dette ofte blive løst hurtigt og uden for store skader. Men er man eksempelvis på en smuk tur i skoven, kan en skade hurtigt blive et problem. 


Selv hvis man har sin mobiltelefon med sig, kan det ofte være svært at få signal. En mobiltelefon er også en skrøbelig enhed, og det er meget sandsynligt at den går i stykker under et styrt – hvis man da endda i det hele taget har husket at tage den med. 


Med en GPS tracker får man en robust enhed der kan tåle stød, vind og vejr, og som er lille nok til at blive monteret i eksempelvis sadlen eller lynlåsen på jakken. På denne måde har man altid mulighed for at komme i kontakt med omverden, og man kan altid finde gps trackeren på kortet – uden at skulle lede i timevis i skoven.

Man kan med andre ord sige, at en GPS tracker ikke kun er en god idé for at sikre din hest, og for at spare tid og penge i hverdagen, men at det også er et must-have, som bør være installeret hver gang din rytter sætter sig op på hesten. 


Med de mange forskellige løsninger i dag, er det muligt at finde den enhed der passer til lige præcis dit behov – og endda uden at det behøver koste dig en formue. Sørg dog for at holde øje med at den enhed du køber er i god kvalitet, og at både batterilevetid og robusthed er i orden. 

 Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce