Glimrende underholdning til når du ikke er i stalden

Glimrende underholdning til når du ikke er i stalden

7. jan 2021

Bruger du størstedelen af din fritid enten i stalden eller på hesteryg? Så er der en god sandsynlighed for, at du er fuldstændig bidt af heste. Men med mindre din stald står i baghaven, og din hest er utrættelig, så er der en god sandsynlighed for, at du bliver nødt til at tage en pause fra ridningen en gang imellem. Her længes du måske allermest efter at komme tilbage ud i stalden og op på hesten igen. Men når nu du er tvunget til at tage en mindre pause, så hvorfor ikke få det bedste ud af det? Der er uanede muligheder for at få timerne til at går, hvor du ikke rider. Og det behøver slet ikke at være så kedeligt, som du tror. Her er nogle glimrende bud på underholdning til at fylde tiden ud, når du ikke tilbringer tiden i stalden eller på ridebanen. 


Opgrader din internetoplevelse

Når du ikke strigler, fodrer eller rider hesten, så har du pludselig en masse tid til overs i din fritid. Denne tid kan du lige så godt udnytte til at holde dig opdateret på verdens gang gennem internettet. En af måderne, du kan gøre det på, er ved at tage et kig på det nye 5G-netværk. Her kan du blive en af de første med den nye generation af internet, så du aldrig skal bøvle med en langsom forbindelse igen.


Tag en gåtur

Måske føler du, at du får rigeligt vind i håret, når du er ude og ride, men det er bestemt aldrig en dårlig ide at gå en god tur. Det kan være, du synes det lyder kedeligt, men når nu du bruger så meget tids i stalden, så kan det være helt dejligt at sætte tempoet ned. Gå ud og oplev din hjemby på gå-ben, og sørg for at have god tid. Sæt dit yndlingsalbum på, eller hør en spændende podcast. Du vil opleve, at det er en afslappende og behagelig måde at bruge de timer, du har til overs i ugen.


Film eller serier

Er du ikke så meget for at begive dig ud i vejret og mere til at slappe af hjemme i sengen eller på sofaen, så kan du også vælge en anden populær måde at bruge dine overskydende timer på. Tænd for TV’et, computeren eller smartphonen, og fyr op for en spændende film eller serie. På den måde er timerne gået, før du har opdaget det. Og her er der også rig mulighed for at finde film eller serier, der har heste i fokus.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce