Helseprodukter til heste er kan give værdi

Helseprodukter til heste er kan give værdi

7. maj 2020

Bemærk at artiklen ikke er et udtryk for officielle anbefalinger, og du bør altid rådgive dig med din egen dyrlæge først.

Når man snakker om helseprodukter, så tænker mange ofte på forskellige piller og olier, der er med til at holde kroppen godt i gang. Man kan købe en masse forskellige typer af kosttilskud, der findes olier mod alt fra hovedpine til ondt i maven, og i det hele taget er der så mange forskellige helseprodukter, at man kan fare helt vild. I den forbindelse kommer man let til at glemme, at det ikke kun er os mennesker, der har godt af kvalitetsbevidste helseprodukter – hesten kan faktisk også have gavn af det.

Helseprodukter til heste virker måske overflødige, men de mange gavnlige egenskaber er ikke til at tage fejl af.

Tørpiller fyldt med energi og gavnlige egenskaber

Helseprodukter til heste adskiller sig på sin vis ikke så meget fra helseprodukter til mennesker - der benyttes mange af de samme ingredienser, men de er bare sammensat anderledes.

Helse til heste kommer normalt i form af tørpiller, der er fyldt med masser af urter og andre naturlige ingredienser, som kan komme hesten til gode. De naturlige ingredienser har en gavnlig effekt på alt fra immunforsvaret til fordøjelsessystemet, og der i virkeligheden ingen grænser for de gode egenskaber, som helseprodukterne kan bidrage med. Helseprodukter kan med andre ord bidrage til en sundere hest.

Kvalitet er alfa og omega

Hvis man leder efter gode helseprodukter til sin hest, så bør kvaliteten altid være helt i top. Hesten fortjener kun det bedste, og her kan du med fordel se produkterne fra Urtefarm.

Urtefarm står for danskproducerede helseprodukter, der indeholder kvalitetsråvarer og er forarbejdet med nænsomhed og kærlighed til dyret. Der er forskellige helseprodukter til forskellige fokusområder, men fælles for alle produkter er, at de er friske og har fuld sporbarhed, så man ved nøjagtigt, hvad man giver til sin hest. Dette er utrolig vigtigt, når man snakker helseprodukter, da mystiske og billige produkter fra udlandet ikke altid giver udtryk for, hvad de indeholder - og dette kan være skadeligt for hesten.

Ikke alle heste synes godt om duften af urter

Selvom vi mennesker normalt ikke har noget imod duften af urter og andre naturlige ting, så er duften ofte en hæmsko, når man har med heste at gøre.

Heste er ikke så glade for at spise produkter, der dufter alt for anderledes, og derfor kan det nogle gange være svært at få dyrene til at spise de gavnlige helseprodukter.

Hvis du står i den situation, kan det være en god idé at lede efter produkter, der er coatede med f.eks. olie, som er med til at holde duftene inde i produkterne. Dette giver ofte gode resultater, når hestene præsenteres for produkterne, og det er blot endnu en fordel ved produkter fra Urtefarm, der er coatede, så hesten gerne spiser dem.

Helseprodukter til heste - såvel som til mennesker - er en rigtig god investering på den lange bane.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce