Her kan du følge med i udviklingen mellem Rusland og U...

Her kan du følge med i udviklingen mellem Rusland og U...

16. mar 2022

Det er ingen hemmelighed, at der sker forfærdelige ting nede i Ukraine. Det er blevet kaldt en kamp mod demokratiet, og det er så forfærdeligt, at flere danskere smider alt hvad de har i hænderne og tager derned for at hjælpe, det siger vist meget godt, hvor forfærdelig en situation det er. Uanset hvor tragisk det er, så er det stadig vigtigt, at befolkningen og du selv, er oplyste. Man skal vide hvad der foregår dernede, da det potentielt kan have en betydning for verdensbefolkningen. Hvis du er lidt i tvivl om, hvor du kan følge med udviklingen, kan du finde nogle gode og kvalificere bud her.


Ekstra Bladet Nyheder

Et godt sted at følge med i udviklingen er Ekstra Bladet Nyheder. De har en god blanding mellem breaking nyheder og mere dybdegående journalistik. Du får altså det bedste fra begge verdener. Det er jo forskelligt, om folk gerne vil have serveret noget hurtigt, eller om de gerne vil have alle detaljerne med. Ekstra Bladet Nyheder er også at finde på for eksempel Facebook, hvor de nogle gange sender live. Her er der mulighed for at stille spørgsmål i kommentarsporet og deltage i debatten. Ekstra Bladet Nyheder gør altså mere, for ikke bare at være et helt normalt medie, som kun er aktive på deres egen hjemmeside.


Twitter

Hvis du skal have hurtige opdateringer, som ikke altid er danske, så er Twitter det perfekte medie, at oprette en bruger på. Det er hurtigt, og der blive skrevet i korte ‘tweets’. Derfor er det heller ikke altid de mest dybdegående nyheder, men det er mere til breaking indhold.

En ting som du skal huske på, hvis du vælger at benytte Twitter, er, at folk ikke altid har et medie i ryggen. Det betyder også, at de kan ytre sig efter interesse. Derfor skal du altså have et ‘filter’ med ind på dette medie, så du ikke sluger alt, hvad du bliver serveret for. Du kan også følge medier derinde. TV-nyheder

Følg med gennem tv-nyheder. Det er ikke altid det mest breaking indhold, men du skal tænke på, at der har været en hel produktion, som har været i gang hele dagen med at lave nyheden. Derfor er det oftest også noget lidt dybere journalistik, hvis du ser det gennem fjernsynet. Denne måde er også anderledes end de to andre, det er jo ikke sikkert, at du er fan af at læse nyheder. Her kan du bare se og lytte.


Forhåbentlig er du blevet en lille smule klogere på, hvor du skal have dine nyheder fra. Det handler om at holde sig opdateret, og opdateret kan du for eksempel blive gennem Ekstra Bladet Nyheder.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce