Hvad skal der til for at etablere en god stald?

Hvad skal der til for at etablere en god stald?

7. jan 2021

Dette indhold er sponsoreret


Ridning og heste er en fantastisk hobby, der året rundt nydes af mange danskere over hele landet. Måske er du en af de typer, der er absolut bidt af det firbenede dyr og ikke kan få nok af at tilbringe tiden i stalden og på hesteryg. Måske er du endda i en position, hvor du bor på en gård eller lignende, hvor der er godt med plads. Så kunne det tænkes, at det har strejfet dine tanker at starte en stald. Hvis du for eksempel kun har en enkelt hest selv og massere plads, så kunne det være, du skulle kigge på at få nogle legekammerater ind i stalden. Som oftest, så er der ofte flere mennesker, der villige til at spæde i økonomisk til en hest, de kan ride på i fritiden. Det er mennesker, der er glade for ridning, men ikke lige har råd eller plads til egen hest i indkørslen. Her kunne du med din plads altså passende starte en lille stald-ordning op. Men at starte en stald kræver også, at du læser op på, hvad du laver. Hesten er et nobelt dyr, der skal have gode betingelser. Og det samme skal dine fremtidige kunder have. Er du en smule i tvivl om, hvordan du får stablet projektet på benene, så kommer her en lille liste over, hvad der skal til for at etablere en god stald.

Internet

Det lyder måske en lille smule underligt med internet i en stald. Hestene har jo ihvertfald ikke behov for det. Men hvis du skal til at have flere heste stående og flere kunder, der løbende rider på dem, så kunne det ikke være dumt at etablere et interimistisk kontor i stalden, hvor du kan holde styr på kalenderen for dine heste og bestille foder og andre varer hjem. Det kræver selvsagt internet. Du kan starte med at tjekke find-internet ud. her kan du sammenligne de forskellige muligheder for bredbånd, der er på markedet, og finde det bedste tilbud til din stald.

Gode staldforhold

Hvis dine kunder skal gide at købe sig ind på en hest hos dig, så er det vigtigt, at forholdene er i orden, der hvor du har stald. Der skal være god plads, hø, foder, vand og massere af kærlighed til dyrene. Hvis du ligger på den lade side med dine staldforhold, så kan det være som gift for din kundebase.

Konkurrencedygtige priser

Sidst, så bliver du selvfølgelig nødt til at have nogle attraktive priser. Det skal give mening for kunderne økonomisk at leje sig ind på en af dine heste. Derfor, så bør du tjekke op på andre steders priser og finde et fornuftigt prispunkt for, hvad det skal koste at være hos dig. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce