Hvilke rabatter med studiekort?

Hvilke rabatter med studiekort?

15. sep 2020

Dette er sponsoreret indhold


Er du studerende og undrer du dig nogensinde over hvor i alverden man kan få alle de fordele som folk snakker om man kan få med sit studiekort? Livet som studerende kan være en smule presset økonomisk, trods vores kære uddannelsesstøtte. Derfor er det jo dejligt at vi studerende ved at vise vores studiekort, får lidt økonomisk medlidenhed - også kaldt studierabat. Men det kan være svært at gennemskue hvordan, hvorledes og ikke mindst hvor i hverdagen man kan få studierabat med studiekort. Har du undret dig over dette - så læs endelig med videre hvor du vil blive lidt klogere på det med studierabat. 

En hjemmeside fyldt med billige priser

Det skal nemlig handle om hjemmesiden www.studentoffer.dk, som tilbyder dig som studerende rabatter både online og information om hvor du i din by kan benytte dig af studierabat. Hvis du er på udkig efter studierabatter på nettet vil du på https://studentoffer.dk/vk/studierabat-online/ kunne få studierabatter på alt fra elektronik og IT til oplevelser og tøj til både daglig brug og til sport og fritid. Så om du er på udkig efter udstyr til træning og fitness så er der både nike studierabat og myprotein studierabat til dig. Er du blot på udkig efter nyt tøj til garderoben så vil du med nelly studierabat, Na-kd studierabat og asos studierabat kunne fylde din garderobe med lækkert tøj til billige priser. Det kan også være du trænger til at forkæle dig selv med skønhedprodukter og derfor kunne bruge ladybox studierabat og derved købe lidt billigt selvforkælelse med dit studiekort rabat. 


Livet som studerende behøver altså ikke at være sur og fattigt, selvom de månedlige faste afgifter ofte har det med at æde det meste af SU’en op. Det handler blot om at udforske hjemmesider som disse, der med sikkerhed vil have noget der interesserer dig om så du går meget op i træning, mode eller gaming. Studenoffer favner nemlig bredt og tilbyder også rabatter til dig som studerende, dine bøger og programmer til computeren. Derudover vil du også opdage at du vil kunne finde rabatter til transport som fly og bus, og købe dig til billige billetter. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce