Indretningstips til dig der lige er flyttet hjemmefra

Indretningstips til dig der lige er flyttet hjemmefra

9. jul 2020

Dette er sponsoreret indhold


Det er tid til at flytte hjemmefra og studie, nye venner og egen lejlighed er lige om hjørnet. Her venter ansvar, nye indtryk og en masse beslutninger. Du tager nemlig et skridt ind i de voksnes rækker og skal til at stå på egne ben. Det kan være intimiderende, men på samme tid helt vildt spændende. Endelig får du dit eget sted at bo og du bestemmer slagets gang. 


Du skal til at udforske køkkenet mere end du nogensinde før har gjort, du kan gøre dig som vært til egne fester og du kan helt selv bestemme hvordan hjemmets fire vægge skal indrettes. For det er dit hjem og du kan indrette det lige præcis som du vil. Men mulighederne er mange og det kan være svært at beslutte sig for, hvad der skal inkorporeres så din lejlighed fremstår både stilet og hyggelig. 


Fylde på væggene

En vigtig ting at huske, hvad end du har fået fingrene i en lejlighed eller blot et værelse, er at få noget fylde på væggene. Her kan det varmt anbefales at få fremskaffet plakater, spejle eller hylder til væggen, hvilket giver rummet lidt liv så din lejlighed eller dit værelse ikke blot er fire hvide vægge. 


Eksempelvis kan du hos Minida finde et stort udvalg af plakater, hvor der er plakater til enhver smag. Så er du på udkig efter det klassiske verdenskort til køkkenet, plakater til børneværelset eller ude efter en god gammel retroplakat, så vil Minida kunne imødekomme din ønske. Derudover er teaktræshylder kommet på mode igen, og ville være en fin tilføjelse til din væg. Om du så vælger en plakat fra Minida, en teaktræshylde eller noget helt tredje, så sørg for at få noget på de vægge. 


Grønne planter

Et sikkert valg når det kommer til at indrette et rum, og som garanterer dig et stilet og hyggeligt hjem er grønne planter. Få endelig købt dig en plante eller to til værelset. 


Det vil med garanti tilføre dit værelse eller din lejlighed lidt farve, liv og hygge. Derudover er der et bredt udvalg af stilede planter, hvor der med garanti vil være en til din smag. Et par der har været særdeles populære i den seneste tid, er monsteraen eller pileaen. Men her er det helt op til dig hvilke planter du har lyst til at inkorporere i dit hjem. En ting der er sikker er ihvertfald, at planter vil bidrage til et stilet samt hyggeligt hjem. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce