Lån nemt og billigt penge til din næste hest eller uds...

Lån nemt og billigt penge til din næste hest eller uds...

21. jan 2019

Det kan være en dyr fornøjelse at købe hest og mindst lige så dyrt at holde hest med udstyr, foder, dyrlægeregninger m.m. Udgifter kan som bekendt opstå pludseligt, og man kan have brug for en kapitalindsprøjtning. Penge hertil kan nemt og hurtigt lånes online. Du sparer tid på ansøgningsprocessen, og får hurtigt pengene ind på din konto.

Udviklingen på lånemarkedet

Under og efter finanskrisen er det blevet sværere som almindelig forbruger at gå ned og låne penge i banken. De traditionelle banker er mere tilbageholdende med at låne penge ud, og når de gør, tager processen ofte lang tid. Som respons til dette er flere og flere online låneudbydere vundet frem. I takt hermed har flere danskere fået øjnene op for, hvor nemt det er at låne penge online, og efterspørgslen hertil er steget, hvilket også har medført et øget udbud. Den stigende konkurrence blandt låneudbyderne kommer dig som forbruger til gode ved, at processen er hurtig, og lånene er fordelagtige med konkurrencedygtige renter og omkostninger. Hvor du i de traditionelle banker først skal argumentere for lånet, kreditvurderes og afvente pengene, er processen langt mere enkelt online. Du søger online, får svar med det samme, skal ikke argumentere og du får typisk pengene ind på din konto inden for 48 timer. Dette er en fordel, når man fx står over for en hest man gerne vil købe, og der er flere interesserede – herved får du muligheden for at springe til med det samme.

Sammenlign priser nemt og overskueligt 

Det er online nemt og overskueligt at sammenligne forskellige kviklån via prissammenligningssider. Det er værd at investere lidt tid i at vurdere de forskellige lån op imod hinanden. Når du får listen med lån, er det væsentligt at huske, at du ikke blot skal gå efter det lån med den laveste rente, men i stedet kigge efter lånet med den laveste ÅOP som betyder ”Årlige omkostninger i procent”, og betegner alle de samlede omkostninger ved lånet. Udbyderne er forpligtet til at oplyse denne.

Brug mere tid på din hest end på økonomien

De fleste hesteejere vil kunne nikke genkendende til, at hestesporten mere er en livsstil end en sport. Det betyder også, at man gerne vil bruge så meget tid på sin hest- og i stalden som muligt. Med et online kviklån sparer du ikke alene tid, som du i stedet kan bruge på din hest. Du får samtidig en fleksibilitet i din ansøgningsproces som i bund og grund, også giver dig mere tid med hesten. Med online lån er du nemlig ikke afhængig af bankens åbningstider og en rådgivers tilgængelighed. Her kan du i stedet ansøge om lån, når du har tid og lyst, og når det passer ind i dit hesteprogram. Alt du skal bruge er adgang til internettet enten via mobil eller computer samt dit nem id. Herved kan du online udfylde et ansøgningsskema og få adgang til pengene typisk inden for 24-48 timer. På denne måde kan du hurtigt komme videre, med du skal bruge pengene til.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x